JUNIOR EUROVISION 2019: …”Share the joy” μας ζητά η Πολωνία!

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας χώρας και πόλης, ήρθε η σειρά να αποκαλυφθούν το λογότυπο και το σλόγκαν της φετινής διοργάνωσης της Junior Eurovision.

Το κεντρικό σλόγκαν του διαγωνισμού, “Share the joy” (=Μοιράσου τη χαρά) ανακοινώθηκε σε μία από τις συνεντεύξεις τύπου που είχαν προγραμματιστεί για τη Eurovision 2019 στο Tel Aviv. Παρόντες ήταν εκπρόσωποι από την EBU αλλά και από την Πολωνική Τηλεόραση TVP. Αναλυτικά, στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν οι Gert Kark (Project Manager), Konrad Smuga (Creative Director), Marta Piekarska (Project Coordinator) και η Roksana Węgiel, νικήτρια της Junior Eurovision 2018.

To λογότυπο της φετινής διοργάνωσης απεικονίζει έναν φωτεινό και πολύχρωμο χαρταετό, ο οποίος συμβολίζει την ελευθερία αλλά και τις πρόσχαρες στιγμές του κάθε ανθρώπου που θέλει ο ίδιος να μοιραστεί με κάποιον άλλον. Το γενικότερο concept της Πολωνικής τηλεόρασης θέλει να μεταδώσει στο κόσμο το πόσο όμορφο είναι όταν οι άνθρωποι δουλεύουν ομαδικά και το πόσο πιο δυνατούς και χαρούμενους μπορεί να μας κάνει όλο αυτό.

Υπενθυμίζουμε ότι η Junior Eurovision 2019 θα διεξαχθεί τη Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 στη πόλη Gliwice της Πολωνίας και συγκεκριμένα στη Gliwice Arena. 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον διαγωνισμό τραγουδιού της Junior Eurovision 2019! 

Πηγή: junioreurovision.tv / Φωτογραφίες: TVP 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ