?? ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ανάθεση στη Mila Moskov για τη Junior Eurovision 2019!

Η σαρωτική επιτυχία της χώρας στον διαγωνισμό της Eurovision 2019, έδωσε την όρεξη στον κρατικό φορέα της Βόρειας Μακεδονίας να ασχοληθεί από νωρίς για τη συμμετοχή του στον επερχόμενο διαγωνισμό της Junior Eurovision που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο του 2019 στη Πολωνία.

Σήμερα, Τρίτη 9 Ιουλίου 2019, η επίσημη ιστοσελίδα της Junior Eurovision, γνωστοποίησε το πρώτο όνομα του φετινού διαγωνισμού το οποίο δεν είναι άλλο από αυτό της Mila Moskov, από την Βόρεια Μακεδονία. Η Moskov επιλέχθηκε εσωτερικά από μία ειδικά διαμορφωμένη επιτροπή της κρατικής τηλεόρασης της χώρας έργο της οποίας ήταν να επιλέξει τον εκπρόσωπό της στον δημοφιλή διαγωνισμό τραγουδιού για παιδιά.

Η Mila είναι δεκατεσσάρων ετών και κατάγεται από την πόλη Prilep. Όταν ήταν έξι, ξεκίνησε τη μουσική της πορεία στο τοπικό σχολείο όπου φοιτούσε. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει ήδη μεγάλη εμπειρία σε φεστιβάλ και διαγωνισμούς καθώς έχει συμμετάσχει σε διάφορους μεταξύ των οποίων και το πολύ γνωστό στις πρώην Γιουγκοσλαβικές χώρες Mel Fest Prilep.

Το τραγούδι με το οποίο η Mila Moskov θα εκπροσωπήσει τη Βόρεια Μακεδονία στη Junior Eurovision 2019 αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον 17ο διαγωνισμό τραγουδιού της Junior Eurovision! 

Πηγή: junioreurovision.tv

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ