?? ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: Με τον Yerzhan Maksim στη Junior Eurovision 2019!

Το τρίτο όνομα εκπροσώπου της φετινής Junior Eurovision που γίνεται γνωστό είναι αυτό του Yerzhan Maksim, ο οποίος επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει το Καζακστάν. Το Καζακστάν είναι μία χώρα που φέτος θα κάνει τη δεύτερη εμφάνισή του στον εν λόγω διαγωνισμό ενώ δεν έχει καταφέρει να συμμετάσχει στην ενήλικη Eurovision ακόμη.

Ο Maksim είναι δώδεκα ετών και προέρχεται από την πόλη Oral. Κάνει μαθήματα μουσικής από το 2012 αλλά τραγουδά ήδη από τα πέντε του χρόνια. Το 2016 ξεχώρισε χάρη στο ταλέντο του στο φεστιβάλ “Batumi Doplhin” όπου κατέκτησε τη πρώτη θέση ενώ ένα χρόνο αργότερα, το 2017, τερμάτισε 2ος στο φεστιβάλ “Slavianski Bazaar”. To 2017 έλαβε μέρος στο Sanremo Junior Festival, στην Ιταλία, και προσπάθησε να εκπροσωπήσει το Καζακστάν στη Junior Eurovision 2018 συμμετέχοντας στον εθνικό τελικό. Τελικά, τερμάτισε στη 2η θέση πίσω από την νικήτρια και μετέπειτα εκπρόσωπο της χώρας Daneliya Tulesheva. Νωρίτερα μέσα στη τρέχουσα χρονιά, συμμετείχε στο δημοφιλές talent show “The Voice Kids” στη Ρωσία καταφέρνοντας να τερματίσει στη 2η θέση!

Γνωρίστε τον ταλαντούχο Yerzhan Maksim μέσα από τα παρακάτω video:

Το τραγούδι με το οποίο ο Yerzhan Maksim θα εκπροσωπήσει το Καζακστάν στη Junior Eurovision 2019 θα ανακοινωθεί σύντομα. 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον 17ο διαγωνισμό τραγουδιού της Junior Eurovision! 

Πηγή: junioreurovision.tv / Πηγή Φωτογραφίας: The Voice Kids Russia

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ