?? ΣΕΡΒΙΑ: Με εκπρόσωπο την ταλαντούχα Darija Vračević στη Junior Eurovision 2019!

Η Σερβία είναι η χώρα που ανακοίνωσε σήμερα το όνομα της εκπροσώπου της για τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού για παιδιά, που θα διεξαχθεί τη Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 στη πόλη Gliwice της Πολωνίας. 

Η Darija Vračević επιλέχθηκε μέσα από εσωτερική ψηφοφορία μιας ειδικά διαμορφωμένης κριτικής επιτροπής του RTS που άκουσε όλα τα υποψήφια τραγούδια που είχαν κατατεθεί στο κρατικό κανάλι μέχρι και τη 1η Σεπτεμβρίου 2019. Σύμφωνα με τη γνώμη των περισσοτέρων, η νεαρή τραγουδίστρια και το τραγούδι της “Podigni glas” κρίθηκαν ως η πιο κατάλληλη επιλογή για την εκπροσώπηση της Σερβίας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Junior Eurovision.

Το κομμάτι αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα τους στίχους του, στόχος του τραγουδιού είναι να αφυπνιστούν οι άνθρωποι και να ξεκινάνε να μιλάνε ανοιχτά και χωρίς φόβο για τα προβλήματά τους καθώς και να διεκδικούν τα δικαιώματά τους όπου χρειάζεται.

Ποια είναι η Daija Vračević; 

Η Darija Vračević γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου 2007 στο Βελιγράδι. Πέρα από το κανονικό σχολείο που πηγαίνει – και μάλιστα όντας μία από τις καλύτερες μαθήτριες – φοιτά και σε μουσικό σχολείο μαθαίνοντας πιάνο και τραγούδι. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Darija διαθέτει ήδη μία αρκετά σημαντική εμπειρία στις ζωντανές εμφανίσεις αφού έχει συμμετάσχει σε πολλά μουσικά φεστιβάλ όχι μόνο στη πατρίδα της, Σερβία, αλλά και σε διάφορες άλλες χώρες του εξωτερικού. Μεγάλη της αγάπη, πέρα από τη μουσική και το τραγούδι είναι και η υποκριτική. Έχει παίξει στο παιδικό musical “Tesla and the Battle at the Magnetic Field” ενώ έχει κάνει μεταγλωττίσεις σε παιδικές ταινίες της Disney/Pixar, της Paramount και του Nickelodeon. Φυσικά, από τη λίστα των ενδιαφερόντων αλλά και των ταλέντων της, δεν θα μπορούσε να λείπει ο χορός. Στο ενεργητικό της έχει ήδη αρκετές συμμετοχές σε φεστιβάλ χορού στη Σερβία ενώ κατέχει 2 αργυρά και 5 χρυσά μετάλλια!

Απολαύστε τη νεαρή Darija να τραγουδά και να χορεύει το “Brasil”, τη συμμετοχή της ενωμένης τότε ακόμα Γιουγκοσλαβίας στη Eurovision 1991! 

Για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον διαγωνισμό τραγουδιού της Junior Eurovision 2019, μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece! 

Πηγή είδησης: www.junioreurovision.tv | Πηγή Φωτογραφιών: RTS & null 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ