Η Netta Barzilai θα παίξει στην ταινία του Netflix για τη Eurovision!

Το Netflix ετοιμάζει ταινία με θέμα τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ήδη ξεκινήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ισλανδία και η προβολή της αναμένεται να γίνει πριν το τέλος του 2019. Κάποιο τρέιλερ δεν έχει βγει ακόμη στη δημοσιότητα.

Οι πρωταγωνιστές

Πρόκειται για κωμωδία, στην οποία θα συμμετάσχουν γνωστοί ηθοποιοί: ο Pierce Brosnan, η Rachel McAdams και ο Will Ferrell. Ο τελευταίος μάλιστα έχει γράψει το σενάριο της ταινίας μαζί με τον Andrew Steele.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο David Dobkin.

Pierce Brosnan, Rachel McAdams and Will Ferrell will star in the new film
Ο Pierce Brosnan, η Rachel McAdams και ο Will Ferrell.
© PA • GETTY • NETFLIX • EUROVISION

Η υπόθεση

Πρωταγωνιστής της ταινίας θα είναι ο Will Ferrell, που θα υποδυθεί έναν επίδοξο Ισλανδό μουσικό, τον Lars Erickssong. Μαζί του η Sigrit Ericksdottir (Rachel Adams), στους οποίους δίνεται η μεγάλη ευκαιρία να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στον μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό του κόσμου. Ο Pierce Brosnan θα υποδυθεί τον Erik Erickssong, τον «πιο όμορφο άντρα της Ισλανδίας» και πατέρα του Lars Erickssong. Μαζί τους θα εμφανιστεί και ο Dan Stevens, που θα υποδυθεί έναν Ρώσο καλλιτέχνη που παίρνει μέρος στη Eurovision.

Στην ταινία αναμένεται να εμφανιστούν αρκετοί τυπικοί χαρακτήρες και στερεότυπα που όλοι γνωρίζουμε στον Διαγωνισμό. Για τον λόγο αυτό, ο Will Ferrell παρακολούθησε από κοντά τη Eurovision 2018, ώστε να πάρει μια καλύτερη εικόνα για τους χαρακτήρες της ταινίας. Μίλησε μάλιστα με αρκετούς τραγουδιστές που συμμετείχαν εκείνη τη χρονιά. Ο ίδιος μάλιστα δηλώνει και οπαδός της Eurovision, την οποία παρακολουθεί από το 1999.

Η Netta Barzilai

Μαζί το καστ που αναφέραμε, λέγεται ότι θα συμπρωταγωνιστήσει και η νικήτρια της Eurovision 2018, Netta Barzilai, που κέρδισε για το Ισραήλ με το τραγούδι «Toy». Το νέο προήλθε από τον κρατικό τηλεοπτικό οργανισμό του Ισραήλ, KAN, που ανέφερε: «φαίνεται ότι η Barzilai θα συμμετάσχει στην ταινία». Όταν ρωτήθηκε η ίδια, είπε ότι την εμποδίζουν να μιλάει για το θέμα και ότι «πάντα είναι ενθουσιώδης με καινούργιες περιπέτειες».

Τον Ιούλιο του 2018, όταν η ιδέα για τη δημιουργία της ταινίας ήταν ήδη στα σκαριά, η Netta είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Εύχομαι ο Ferrell να φερθεί στη Eurovision με τον δέοντα σεβασμό».

Η Netta στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision 2018

πηγή: jpost.com, whats-on-netflix.com, smoothradio.com

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ