Παραμένει ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου στο Δ.Σ. της ΕΡΤ!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει με άρθρο μας εδώ, η νέα ηγεσία της διοίκησης της ΕΡΤ που έχει ανακοινωθεί αποτελείται από το δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ζούλα, που τοποθετείται στη θέση του Προέδρου, και τον μηχανικό ανάπτυξης τηλεοπτικών μέσων που έχει θητεύσει και στην ΕΡΤ, Γιώργο Γαμπρίτσο, που αναλαμβάνει το πόστο του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Η νέα ηγεσία του εθνικού μας ραδιοτηλεοπτικού φορέα μαζί με τα μέλη από τα οποία θα απαρτίζεται το νέο Δ.Σ. θα περάσουν από ακρόαση ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής την προσεχή Δευτέρα, και η οποία θα κληθεί να γνωμοδοτήσει για την επιλογή τους. Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν κληθεί στην ακρόαση και που αναμένεται να στελεχώσουν το νέο Δ.Σ. της ΕΡΤ είναι των Νίκου Ελματζιόγλου και Ιωάννας Στεφανάκη, ενώ συνεχίζει ως μέλος του Δ.Σ. ο εκπρόσωπος των εργαζομένων της ΕΡΤ, Τέλης Μεταξάς και μένει η πλήρωση άλλης μιας θέσης εκπροσώπου των δημοσιογράφων.

Όσον αφορά στο γνωστό μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου, που τοποθετήθηκε στο προηγούμενο Δ.Σ. και ο οποίος είχε επιτελικό ρόλο στη συμμετοχή της Ελλάδας στο διαγωνισμό της Eurovision, παραμένει μέλος και στο νέο Δ.Σ. Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου αποτέλεσε Πρόεδρος της Επιτροπής Επιλογής της εκπροσώπου μας Katerine Duska στη διοργάνωση του Τελ Αβίβ. Υπενθυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Παπαδημητρίου είναι γνωστός στους φίλους της Eurovision από τη σύνθεση της μουσικής που «έντυσε» την ιδιαίτερα εντυπωσιακή τελετή έναρξης του διαγωνισμού το 2006 στην Αθήνα μας. Περισσότερα για τον Δημήτρη Παπαδημητρίου μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Η ΕΡΤ, λοιπόν, αφού δήλωσε και επίσημα συμμετοχή στη Eurovision 2020, όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ, αναμένεται να λάβει τις πρώτες αποφάσεις για την Ελληνική συμμετοχή (τρόπος ανάδειξης καλλιτέχνη και τραγουδιού, συγκρότηση ομάδας εργασίας, κτλ.) μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του νέου Δ.Σ. και τη συγκρότηση αυτού σε σώμα.

Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις γύρω από την Ελληνική συμμετοχή. Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για την έγκυρη ενημέρωσή σας!


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευχάριστο νέο! Εξαιρετική επιλογή η Duska…και για να σας προλάβω ορισμένους, μια μέτρια (μεταξύ 42 χώρων διαγωνίζεται όχι μόνο 26 που είναι στο τελικό) θέση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η συμμετοχή ήταν κακή. Το better love το βρίσκω ο,τι πιο ολοκληρωμένο και ενδιαφέρον έχουμε στείλει εδώ και αρκετά χρόνια. Ίσως να ήθελε διαφορετική σκηνική προσέγγιση,πιο”ήπια” για το μάτι του μέσου τηλεθεατή αλλά ως τραγουδι ήταν πολύ σύγχρονο και radio friendly και φωνητικά ήταν αξιόλογο το αποτέλεσμα.
    Πολύ στενάχωρο να κρίνουμε μια συμμετοχή μόνο από την τελική θέση.
    Τέλος πάντων, εύχομαι να έχουμε κάτι αξιόλογο και του χρόνου!

  2. Τον Κ. Παπαδημητρίου ροσωπικά τον εκτιμώ και τον θαυμάζω ως δημιουργό, είναι από τους πιο αγαπημένους μου! Θεωρώ ότι γνωρίζει και αγαπά τον θεσμό, είχα πέρσι πεί ότι για τον ίδιο το διαγωνισμό είναι τιμή να ασχολούνται καλλιτέχες του βεληνεκούς του.. η περσινή στροφή θεωρώ ότι ήταν και δική του επιλογή, μου άρεσε πολύ έστω και αν δεν λειτούργησαν κάποια πράγματα και για να μην τα ρίχνουμε όλα στην περσινή ομάδα η οποία ανεξαρτήτως αποτελέσματος δούλεψε πολύ σκληρά, να τονίσουμε και το γεγονός της άθλιας σκηνοθετικής άποψης των διοργανωτών και ελπίζω να συνεχιστεί και φέτος.. πιστεύω απόλυτα ότι η επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών είναι θέμα χρόνου, αν συνεχίσουν στην ερτ την ίδια δουλειά.. ελπίζουμε και προσδοκπύμε τα καλύτερα! Θεωρώ και τον Κ. Παπαδημητρίου και την Κ. Κουφοπούλου πολύ εργατικούς και έχουν μια μεγάλη αγάπη για το διαγωνισμό οπότε με τη δουλειά όλα θα έρθουν.

    • Χαίρομαι που κάποιος αναφέρθηκε και στην κα. Κουφοπούλου η οποία πιστεύω πως υποστήριξε πολύ δυναμικά τον θεσμό και σηματοδότησε ουσιαστικά επανεκκίνηση των δημοσξων σχέσεων της ΕΡΤ.

  3. Ας μην ξεχνάμε ότι το better love είναι δύσκολο ερμηνευτικά τραγούδι αφενός και αφετέρου ας μην ξεχνάμε τα τεχνικά ζητήματα που υπήρξαν ακόμα μια χρονιά σε θέμα ηχοληψίας και πλάνων. Σίγουρα θα μπορούσε να ήταν καλύτερο αλλά δεν ήταν και τραγικό. Συνολικά τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά και μάτια ήταν μια αξιόλογη προσπάθεια.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ