?? ΚΡΟΑΤΙΑ: Αβέβαιη η συμμετοχή της στο Ρότερνταμ;

Tον Ιούλιο ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός της Κροατίας, HRT, δήλωσε ότι δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει ακόμη τη συμμετοχή της στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Τώρα υπάρχει μια πληροφορία που μεταθέτει την τελική απόφαση για τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με ερώτημα της ιστοσελίδας escxtra.com στην HRT για το αν θα συμμετάσχει τελικά στη Eurovision 2020, δήλωσε το εξής:

Ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός της Κροατίας βρίσκεται σε διαδικασίες… αφού αποφασιστεί ο προϋπολογισμός, θα μπορέσουμε να απαντήσουμε στην ερώτηση. Ελπίζουμε τον επόμενο μήνα.

Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και ότι δεν θα υπάρχει καμιά ανησυχία σχετικά με τη συμμετοχή μας στη μαγεία της Eurovision 2020 στο Ρότερνταμ.

HRT

Εν αναμονή, λοιπόν, της τελικής απόφασης!

Croatian flag on a flag pole gif animation
Η Κροατία στη Eurovision

  • Πρώτη συμμετοχή: 1993
  • Συμμετοχές ως 2019: 25
  • Παρουσίες στον Τελικό: 18
  • Νίκες:
  • Τελευταία θέση:

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για την ενημέρωσή σας σχετικά με τη συμμετοχή των χωρών στον αγαπημένο μας θεσμό!

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ