?? ΣΕΡΒΙΑ: Κάλεσμα για υποβολή τραγουδιών!

Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός της Σερβίας, RTS, ξεκίνησε το κάλεσμα για υποβολή τραγουδιών που θα διαγωνιστούν στον εθνικό τελικό της χώρας, Beovizija 2020. Όπως κάθε χρόνο, μέσα από τη διαδικασία αυτή θα επιλεγεί ο εκπρόσωπος της Σερβίας για τον επερχόμενο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Όροι συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι συνθέτες και καλλιτέχνες καλούνται να στείλουν τις συμμετοχές τους μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2019. Εκτός από τους ήδη γνωστούς κανόνες της Eurovision, θα πρέπει να τηρηθούν τα εξής:

  • Οι στίχοι των υποψηφίων τραγουδιών πρέπει να είναι γραμμένοι σε μία από τις επίσημες γλώσσες της Δημοκρατίας της Σερβίας
  • Ξένοι συνθέτες έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν συμμετοχή, όμως οι τραγουδιστές πρέπει να είναι πολίτες της Δημοκρατίας της Σερβίας

Για τη συμμετοχή πρέπει να σταλεί το τραγούδι σε CD και σαν μουσική αλλά και με τα φωνητικά, με εκτυπωμένους τους στίχους του τραγουδιού (3 αντίτυπα). Όλες οι συμμετοχές πρέπει να είναι υπογεγραμμένες από όλους, με πλήρες ονοματεπώνυμο των υποψηφίων, ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση κατοικίας, αριθμό τηλεφώνου και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) των συνθετών και στιχουργών. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να τα στείλουν όλα αυτά το αργότερο μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2019 στην ακόλουθη διεύθυνση:

Javna medijska ustanova Radio-Televizija Srbije
Zabavni program, Muzička redakcija
Takovska 10
11000 Beograd
Za “Pesmu Evrovizije 2020”

Όσα τραγούδια επιλεγούν για τη Beovizija 2020 θα ακουστούν ζωντανά για πρώτη φορά μέσα από τα προγράμματα του RTS. Οι ακριβείς ημερομηνίες και η μορφή της Beovizija 2020 θα ανακοινωθούν αργότερα.

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ