H απάντηση της EBU μετά τη “λανθασμένη” ανακοίνωση του Ρότερνταμ!

Από χθες το απόγευμα, ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου για τη δημοσιοποίηση της πόλης που θα φιλοξενήσει τη Eurovision 2020, όταν οι fans της Eurovision ανακάλυψαν μια σελίδα του Ρότερνταμ στο επίσημο site της Eurovision,  Eurovision.tv. Αμέσως σήμανε συναγερμός, καθώς έμεινε η εντύπωση ότι το Ρότερνταμ κέρδισε πιθανότατα το Μάαστριχ στη διεκδίκηση της διοργάνωσης της Eurovision 2020. Όλο το παρασκήνιο στο χθεσινό μας άρθρο ΕΔΩ.

Σήμερα το πρωί η EBU ξεκαθάρισε την κατάσταση μέσω μίας ανακοίνωσης που έβγαλε:

Το Eurovision.tv, ο επίσημος δικτυακός τόπος του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, προετοιμάζεται για την αποκάλυψη της διοργανώτριας πόλης του 2020. Ως μέρος αυτών των προετοιμασιών δημιουργήθηκαν δύο σελίδες για τις υποψήφιες πόλεις, έτσι ώστε να δημοσιευθεί η σωστή την Παρασκευή στις 12:00, όταν θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση. Λόγω ενός προβλήματος της ιστοσελίδας, οι δύο σελίδες προβλήθηκαν στο διαδίκτυο για μικρό χρονικό διάστημα. Το πρόβλημα λύθηκε άμεσα.

Η πόλη που θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision του επόμενου έτους θα γίνει γνωστή την Παρασκευή 30 Αυγούστου και θα ανακοινωθεί από τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς NPO, NOS και AVROTROS και στα επίσημα κανάλια

EBU

Από ότι φαίνεται λοιπόν η υποτιθέμενη διαρροή ήταν λόγω τεχνικού προβλήματος, και η πόλη θα ανακοινωθεί επίσημα βάση του προγράμματος, αύριο Παρασκευή 30 Αυγούστου στις 12:00 CET (13.00 ώρα Ελλάδος).

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για να μάθετε την πόλη που θα λάβει το χρίσμα της επόμενης διοργάνωσης!

[Πηγή: escxtra]


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquizπαιχνίδια και διάφορα Euro-battles Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ