?? ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Λεπτομέρειες για το Festival da Canção 2020 την ερχόμενη εβδομάδα!

Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Πορτογαλίας, RTP, σε ανάρτηση-teaser στο Instagram για τους λάτρεις του ετησίου Festival da Canção ουσιαστικά επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της χώρας στον επερχόμενο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2020.

Εκεί γράφει χαρακτηριστικά:

Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ποιος κέρδισε στο Jenga, μπορούμε όμως να εκμεταλλευτούμε το σασπένς και να σας πούμε ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε να μοιραστούμε νέα.

https://www.instagram.com/p/B1Jt5O3n4GR/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Αυτό σημαίνει ότι οι όποιες λεπτομέρειες σχετικά με την επιλογή του καλλιτέχνη και του τραγουδιού για την Ολλανδία το 2020 θα αποκαλυφθούν την ερχόμενη εβδομάδα!

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για να ενημερώνεστε σε ό,τι αφορά τον αγαπημένο σας διαγωνισμό!

Portuguese flag on a flag pole gif animation
Η Πορτογαλία στη Eurovision

  • Πρώτη συμμετοχή: 1964
  • Συμμετοχές ως 2019: 51
  • Παρούσα στον Τελικό: 42
  • Νίκες: 1 (2017)
  • Τελευταία θέση: 4 (1964, 1974, 1997, 2018)
Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Πορτογαλική τηλεόραση θα πρέπει να εγκαταλήψει τις δήθεν κουλτουρέ ανοησίες και να επικεντρωθεί σε τραγούδια με αρχή, μέση και τέλος. Τα παθήματα των δύο τελευταίων ετών ελπίζω να έγιναν μαθήματα ότι δεν είναι κάθε μέρα του Αι Γιαννιού.

    • Δηλαδή το μόνο που έχει σημασία είναι μια χώρα να τα πηγαίνει καλά; Αυτά που λες ανοησίες είναι τραγούδια που προσωπικά αγάπησα παρά πολυ και όπως πολλοί άλλοι. Δεν θα με κάνει να αγαπήσω λιγότερο το Telemoveis το ότι οι επιτροπές το έβαλαν τελευταίο. Δεν θα με πείσουν ότι το Σαν Μαρινο και το Μαυροβούνιο είχαν καλύτερα τραγούδια, επειδή είχαν αρχή μέση τέλος… Η Eurovision είναι ένας θεσμός που είναι ανοικτός για όλους τους καλλιτέχνες όλων των μουσικών ειδών. Ακόμη και των κουλτούρε ανοησιών.

      • Ναι τα τραγούδια αυτά τα αγάπησαν τόσο πολύ που ήρθαν τελευταία!Χαλια ήταν το φετινό τραγούδι και αξία που δεν πέρασε.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ