Ανακοινώθηκε σήμερα η νέα διοίκηση της ΕΡΤ!

Πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση τα ονόματα που θα απαρτίζουν την ηγεσία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ Α.Ε.

Πρόκειται για τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ζούλα, που τοποθετείται στη θέση του Προέδρου, και τον μηχανικό ανάπτυξης τηλεοπτικών μέσων, Γιώργο Γαμπρίτσο, που αναλαμβάνει το πόστο του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Σε επικοινωνία που είχε ο OGAE Greece με τη Διευθύντρια των Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ, κα Μαρία Κουφοπούλου, δεν επιβεβαιώθηκαν όσα έχουν γραφτεί από διάφορες πηγές σχετικά με τον τρόπο επιλογής του εκπροσώπου της Ελλάδας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2020. Οι όποιες αποφάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν μετά τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Μείνετε συντονισμένοι πάντα στον OGAE Greece για την έγκυρη ενημέρωσή σας σχετικά με την επιλογή του εκπροσώπου της Ελλάδας στη Eurovision!

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

6 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ