?? ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Στις 30 Αυγούστου η ανακοίνωση της διοργανώτριας πόλης της Eurovision 2020!

Ο διαγωνισμός της Eurovision 2020 θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία

Όλα κυλούν βάσει του χρονοδιαγράμματος και έτσι η ανακοίνωση της διοργανώτριας πόλης της Eurovision 2020 θα γίνει στις 30 Αυγούστου ύστερα από διαβούλευση του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού της Ολλανδίας (AVROTROS, NPO, NOS) και της EBU, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της τελευταίας.

Το χρίσμα της διοργάνωσης του επόμενου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision διεκδικούν το Μάαστριχτ και το Ρότερνταμ. Οι δημοτικές αρχές των δύο ολλανδικών πόλεων είχαν προθεσμία μέχρι σήμερα, στις 18:00 (ώρα Ελλάδας), ούτως ώστε να παράσχουν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την υποψηφιότητά τους.

Σε περίπτωση επικράτησης του Μάαστριχτ, ο διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της πόλης, χωρητικότητας περίπου 12.000 θέσεων.

Αν η διοργάνωση της Eurovision 2020 ανατεθεί στο Ρότερνταμ, τότε το Ahoy θα καλωσορίσει περίπου 16.000 ανθρώπους στην αρένα του. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε και η Junior Eurovision 2007.

Η Ολλανδία έχει το δικαίωμα διοργάνωσης της Eurovision 2020 ύστερα από τη νίκη του Duncan Laurence με το τραγούδι «Arcade» στον φετινό διαγωνισμό, που έγινε στο Τελ Αβίβ.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ