ΊΑΝ ΣΤΡΑΤΗΣ: “Η Eurovision δεν είναι μακριά…”!

Τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο δημοφιλές talent show “The X-Factor” το 2016, όπου τερμάτισε στην τιμητική 2η θέση, ενώ πιο πρόσφατα συμμετείχε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 “Your Face Sounds Familiar”!

Δισκογραφικά, μπορεί ο Ίαν Στρατής να μην μας απασχολεί ιδιαίτερα – κάτι που και ο ίδιος παραδέχεται κυρίως λόγω του ξενόγλωσσου ρεπερτορίου που υποστηρίζει ερμηνευτικά – καλλιτεχνικά όμως όλοι αναγνωρίζουν το ταλέντο του και την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του καθώς και την προσωπικότητά του.

Πρόσφατα ο ανερχόμενος καλλιτέχνης και τραγουδιστής παραχώρησε μία συνέντευξη στη δημοσιογράφο Ανθή Μιμηγιάννη και το περιοδικό “Celebrity” αποκαλύπτωντας – μεταξύ άλλων – και την επιθυμία του για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο μακροβιότερος μουσικοτηλεοπτικός θεσμός και ο συγκεκριμένος τραγουδιστής συναντιούνται, καθώς εδώ και τρία χρόνια πολλοί είναι αυτοί που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να τον δουν να συμμετέχει στον διαγωνισμό. Τι απαντά όμως ο ίδιος γι’ αυτό το θέμα;

Συγκεκριμένα στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν η Eurovision είναι κάτι μακριά από τον ίδιο και στην επιθυμία πολλών να τον δουν να μας εκπροσωπεί, ο Ίαν Στρατής απαντά:

Με τιμά πολύ αυτό και, όχι, δεν είναι μακριά από μένα. Πιστεύω ότι με το κατάλληλο τραγούδι θα τα πήγαινα καλά!”

Λέτε να δούμε σύντομα τον Ίαν Στρατή να εκπροσωπεί είτε την Ελλάδα είτε τη Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision; Καθόλου απίθανο με βάση τον ίδιο, αρκεί – όπως ξεκαθαρίζει – να βρεθεί το κατάλληλο τραγούδι.

Εσείς θα θέλατε να δείτε τον Ίαν Στρατή να εκπροσωπεί είτε την Ελλάδα είτε την Κύπρο στη Eurovision κάποια στιγμή; 

Δείτε μερικές καλλιτεχνικές στιγμές του Ίαν Στρατή στα παρακάτω video! 

 

Πηγή: Yupiii.gr

 

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ναι, πρέπει να πάει, αλλά όχι φέτος, γιατί το στυλ του θλιμμένου ροκά κορέστηκε πέρσι με τον Ντάνκαν και δεν σηκώνει για 2η χρονιά συνεχόμενη. Πρέπει να πάει όμως, κάποτε. Και πιστεύω ότι θα είναι εύκολα στο τοπ3.

    • Ροκάς ο Duncan??? Το arcade είναι καραμπινάτη pop ballad. Ο Ίαν έχει παρόμοιο ηχόχρωμα με τον Duncan ναι αλλά τα στύλ τους είναι πολύ διαφορετικά.

    • ναι για να στείλουμε κανενα κάτω του μετρίου εθνοποπ παλι. ας στέλνουμε καλά τραγούδια κι ας βγαίνουμε και τελευταίοι και οι δύο παραπάνω δεν μπορούν να το προσφέρουν με βάση τα τραγούδια που έχουν και τις φωνητικες τους ικανότητες

      • Το κατω του μετρίου εθνοποπ όμως βγήκε 2ο το 2018 (μιλω για το fuego φυσικά)… Και αν δεν ηταν στημένος ο διαγωνισμός θα νικουσε η φουρέιρα και όχι η…. Μη πω γιατί θα μου σβήσουν το σχόλιο..

      • και πρώτο να έβγαινε παραμένει κάτω του μετρίου. το ότι άρεσε στον κόσμο δεν το κάνει αριστούργημα, πιο πολύ η όλη εμφάνιση το έσωσε

        Επίσης μόνο στημένος δεν είναι ο διαγωνισμός γιατί δεν νομίζω να ήθελαν να κερδίσει το Ισραήλ που προκάλεσε τόσες αντιδράσεις. Αν ήταν έτσι θα το έδιναν στην Αυστρία η την Σουηδία

  2. Πολύ καλός θα ήταν αν πήγαινε! Αν πάει τουλάχιστον ξέρουμε από τώρα πως θα τραγουδήσει πολύ καλά live!

  3. Ο Κακουριώτης, που έχετε λυσσάξει μερικοί, δεν είναι το αρσενικό αντίστοιχο της Φουρέιρα, αλλά της Demy. Ένα teen pop idol, που έκανε κάποιες επιτυχίες στην αρχή και μετά η καριέρα του έμεινε στάσιμη. Και πώς να μην μείνει, όταν η εταιρεία του δεν του διαλέγει αξιοπρεπή έστω τραγούδια και του δίνει όλες τις χαζομαρούλες; Θα το καταλάβετε όταν η ΕΡΤ μας τον φορέσει καπέλο με απευθείας ανάθεση (δεν το βλέπω να τον γλιτώνουμε εύκολα!) και θα βάλει κάποιον Έλληνα συνθέτη να γράψει 3 πατάτες, για να διαλέξουμε εμείς τη λιγότερο πατάτα (τα καλά της Demy που αναφέρω στην αρχή). Το γλυκό θα έρθει και θα δέσει με τη σκηνική παρουσία, που θα δοθεί σε κανέναν Ευαγγελινο, ο οποίος κλασικά θα τοποθετήσει στη σκηνή κάποιο prop (κουτί κατά προτίμηση) και έτσι θα μπει το τελευταίο καρφί στο φέρετρο.
    Ο Ίαν επίσης χαραμίζεται μέχρι στιγμής (2 τραγούδια έχει βγάλει στην εταιρεία που είναι και τα 2 μέτρια), αλλά τουλάχιστον έχει φωνή και βγάζει περισσότερη προσωπικότητα στη σκηνή. Συνεπώς, για μένα, δεν υφίσταται καν δίλημμα, αν είχα να επιλέξω μεταξύ των 2.

    • Συμφωνώ με όλα, μόνο που στην Demy δεν επιλέχθηκε το καλύτερο τραγούδι. Το When the Morning Comes Around ήταν το καλύτερο από τα 3.

  4. Ας το παραδεχτούμε ότι πλέον δεν έχουμε τραγουδιστές. Μόνο βυζι@ και κ@λους έχουν να δείξουν… Και από φωνή.. Η Παπαρίζου μόνο τους έβγαλε τα μάτια (να ναι καλά η σουηδική της καταγωγή και πήρε βαθμούς από τους βόρειους που συνήθως δίνει 0 ή 0 στην Ελλάδα… Η Βίσση πήγε και βγήκε σε μέτριες θέσεις, την Καλομοίρα την κορόιδευαν οι ίδιοι οι έλληνες… Ο Ρουβάς μόνο από το σώμα του πήρε ψήφους και από τις επιτροπές μάπα. Και όλοι οι άμπαλοι και άπειροι 15+ θέση και μόνο από σπόντα θα μπαίνουν τελικό… Η Φουρέιρα προβλέπω αν ξαναπάει να έχει την τύχη του Ρουβά. Όλοι θα την θεωρούν 1η και θα βγει 7η. Εξάλλου στις επιτροπές όλα αυτά βγαίνουν 5α-10α… Καλό είναι η ΕΡΤ να στείλει κάνα γκρουπ με κάνα τραγούδι όπως το alcohol is free. Τώρα ο Μητσοτάκης να δω τι θα κάνει. Δεν έχουμε ακούσει ακόμη αν έχουν όρεξη ν’ ασχοληθούν με αυτόν τον διαγωνισμό ή θα προσπαθούν να βγουν τελευταίοι όπως οι προηγούμενοι..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ