ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ: Στο Μπακού με….Facebook!

Σε ειδική εκπομπή που αναμεταδόθηκε απόψε από το SMTV, παρουσιάστηκε η 3η συμμετοχή του μικρού αυτού κρατιδίου για την προσεχή 57η Eurovision. Ερμηνεύτρια του τραγουδιού είναι η Valentina Monetta, και ο τίτλος αυτού…Facebook. Πρόκειται για μία σύνθεση του παλαίμαχου Ralph Siegel ( Γερμανία 1979, 1982 – βραβείο Eurovision, κ.α.), σε στίχους του Timothy Touchstone και του προέδρου του Ogae Spain, Jose Juan Santana ( Μαυροβούνιο 2009). Για τον Ralph Siegel αυτή είναι η 20η συμμετοχή του στο διαγωνισμό της Eurovision.  Στην εκπομπή παρουσιάστηκε και το ειδικό βίντεο που συνοδεύει τη συμμετοχή και που θα χρησιμοποιηθεί για την προώθησή του στην Ευρώπη. ο Άγιος Μαρίνος συμμετέχει στο δεύτερο μισό του 1ου ημιτελικού της φετινής Eurovision, που θα γίνει στις 22 Μαίου στο Μπακού.

[youtube id=”0kQBEzzFRBs” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

46 ΣΧΟΛΙΑ

    • Διαφωνώ δεν είναι άθλιο,
      είναι Π Α Ν Α Θ Λ Ι Ο !!! Πρόκειται για καρικατούρα τραγουδιού στα πρότυπα του Μαυροβουνίου και της Γεωργίας. Με αυτές τις γελοίες συμμετοχές στον ημιτελικό μας, η Ελευθερίου θα περάσει στον τελικό κάνοντας περίπατο.

  1. Χάλια! Αν δεν αποκλειστεί θα αναγκαστεί να αλλάξει τίτλο ίσως και τραγούδι. Μεγάλη διαφήμιση για τον Zuckerberg!

  2. Εμένα μου αρέσει… είναι ποπ και έχει πλάκα!!
    Εκτός αυτού η κοπέλα που τραγουδά μου είναι πολύ συμπαθής! Ο ‘Αγιος Μαρίνος έχει πιθανότητες φέτος να προκριθεί και προσωπικά θα το στηρίξω στον ημιτελικό… είναι κανείς μαζί μου;;

  3. Και νομιζα οτι μετα το Μαυροβουνιο και τη Γεωργια ειχαμε φτασει στον πατο…! Αλλα τελικα εχει και παρακατω!
    Μπα,πλακα μας κανουν δεν μπορει!

  4. ksekhnhsh h Junior ? h mas kanoun plaka ? plaka 8a mas kanoun shgoura …… en to metaksh akoma na anakhnosh kai h rossia oti mas ekane plaka tis proales :/ perierga pragmata shmbenoun ……..

  5. Είναι τόσο χάλια και ξεκαρδιστικό συνάμα!Οι στίχοι του…σκέτη ποίηση!Μάλλον θα αναγκαστούν να αλλάξουν στίχους.

  6. Δεν είναι τόσο άσχημο το τραγούδι. Χαλαρό, αστείο, κινείται σε πιο καλοκαιρινούς ρυθμούς. Με το πρώτο άκουσμα, δεν μου άρεσε καθόλου, με μία δεύτερη ευκαιρία όμως, άλλαξα γνώμη. Εκεί που έχω την ένστασή μου είναι οι στίχοι. Αλλαγή επειγόντως.

  7. τουλάχιστον δεν έχει θέμα του πράγματα χιλιοτραγοδισμένα (αγάπες, έρωτες, χωρισμοί κτλ). Χαριτωμένο τραγούδι, τώρα αν θα περάσει… θα είναι θαύμα!

  8. To tragoudi einai mauro xali, alla gia poio logo n apagoreuti? To facebook “ypotithetai” itu einai afilokerdis web page, asxeta an mesa yparxoune tis t@t@n@s oi diafimiseis kai me ola auta ta paixnidia bgazoune pola lefta..o protarxikos stoxos einai free web page….opote kai de theoritai diafimisi

    • Eίναι κερδοσκοπική επιχείρησή το Facebook, σε κάποιες χώρες δεν μπορείς καν στην τηλεορασή τους να αναφερθείς ονομαστικά σε αυτό, γιατί αποτελεί διαφήμιση, λένε γενικά social media.

  9. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ! ΛΕΤΕ Η RAI (ΓΙΑΤΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ SMTV ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η RAI….) ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΔΙΝΕΥΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΙΤΑΛΙΑ ΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΟ 12ΑΡΙ;;;;;;;;; ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! 😀

  10. Μα είναι δυνατόν; δηλαδή άκουσαν 20 τραγούδια και διάλεξαν ΑΥΤΟ; πώς γίνετε;;;;;;

  11. Καταρχάς, αποκλειστεί ή όχι, η Ιταλία δε θα χάσει το σίγουρο 12άρι της, αφού ούτως ή άλλως το Σαν Μαρίνο θα ψηφίσει στον τελικό! Όσον αφορά στο τραγουδάκι, προσωπικά μου αρέσει, η κοπελλίτσα είναι συμπαθέστατη και χαριτωμένη και το ερμηνεύει με κέφι! Νομίζω πως χρειάζεται και αυτό το είδος στο διαγωνισμό, γιατί ξεφεύγει από τις μπαλάντες στις οποίες πήξαμε φέτος! Φυσικά δεν πρόκειται ούτε γι αριστούργημα, ούτε είναι κάτι πρωτότυπο, αλλά θα ήθελα να το δω στον τελικό!

    • Υποθέτω ότι ο αντίποδας στην βαρετή μπαλάντα δεν είναι το ηλίθιο τραγούδι, αλλά το καλό ρυθμικό τραγούδι. Και αυτό είναι βλακώδες πλέον.

  12. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ 2008 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ

  13. Και μόνο το γεγονός πως ήδη προκαλεί τόσο αντιφατικές απόψεις, είναι θετικό!

  14. Παιδιά είναι τέλειο για μένα,δεν ξέρω τι λέτε οι άλλοι !! Ξεπερνάει τα συνηθισμένα και τις μπαλάντες που έχουμε πήξει !! 4ο στο τοπ μου !! 🙂
    Αν το αλλάξουν (που νομίζω),ελπίζω σε ένα jazz τραγούδι !! 😀
    Πάντως μου άρεσε η ιδέα τους 😛

  15. To τραγούδι του Σαν Μαρίνο (βρίσκουμαι μία διεθνή λέξη και φτιάχνουμε ένα “τραγούδι” πάνω σε αυτή, χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει τραγούδι) μου θυμίζει την προσπάθεια των Απαράδεκτων για την Eurovision : )
    http://www.youtube.com/watch?v=erPz-edsDIk

  16. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ

  17. Μια χαρά τραγούδι είναι… σαφώς είναι παιδικό σαν άκουσμα, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η Eurovision απευθύνετε και σε παιδιά. Εγώ προσωπικά το βρίσκω πολύ φρέσκο, πιασάρικο και νομίζω πως σίγουρα θα περάσει στο τελικό… Εκτός αυτού η κοπελίτσα είναι πάρα πολύ συμπαθητική!!!

  18. ενταξει εχει ενα ρυθμο δεν ειναι μαυρο χαλι..ομως απευθυνεται αυστηρα σε ηλικιες -18…πραγματι το ”βρισκω μια πιασαρικη λεξη και κανω τραγουδι” ειναι και ξεπερασμενο και βλακωδες..δεν θα μου φανει περιεργο ομως αν περασει στον τελικο..

  19. Δεν το λες και κακο !!Το θεωρώ μετριο..ειναι λιγο παιδικοι οι στιχοι και το video clip,ειναι σαν τα τραγουδια που μασ βαζανε στα ιδιαιτερα Αγγλικω για να μαθουμε καλυτερα αγγλικα! :/

  20. Το μέχρι πρότινος συμπαθέστατο κρατίδιο, μετά από 2 αξιοπρεπείς μπαλάντες, στέρεψε από ιδέες μου φαίνεται κ στράφηκε στον Raplh Siegel ο οποίος αφού είδε κ απόειδε φέτος με την Ελβετία κ τη Μολδαβία -κ ίσως κ αλλού !!- βρήκε κ πάλι τις άκρες να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό .. Προσωπικά το θεωρώ μια πρόχειρη κ εύκολη λύση, κ παρότι είμαι κ εγώ 19, δεν με εκφράζει σε καμία περίπτωση .. Αν επρόκειτο για την παιδική Eurovision ίσως κ να το έκρινα με άλλη οπτική … Το σίγουρο 12αρι της Ιταλίας που ψηφίζει στον πρωτο ημιτελικό κ οι σχεδόν σίγουροι βαθμοί από Αλβανία κ Μαυροβούνιο αποτελούν μια καλή βάση για να πάρει άλλους 30-40 βαθμούς κ να προκριθεί, αλλά σε ένα ημιτελικό με συμμετοχές όπως της Ιρλανδίας κ της Αυστρίας, ίσως οι ψήφοι των -18 να πάνε εκεί …

  21. Κομματάκι σαχλή τη βρίσκω τη φετινή συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου και θλίβομαι, γιατί οι δύο προηγούμενες του μου είχαν αρέσει πολύ και ανυπομονούσα να το ακούσω το τραγούδι…

  22. Γελάω με τα τόσα αρνητικά σχόλια… ένα διασκεδαστικό ποπ τραγούδι είναι, με σατιρικό στοίχο και μια πολύ συμπαθητική ερμηνεύτρια… εγώ το βρίσκω πολύ ευχάριστο και νομίζω πως θα περάσει στο τελικό!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ