🇳🇱 ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Μάαστριχτ και Ρότερνταμ διεκδικούν πλέον τη διοργάνωση της Eurovision 2020!

Άποψη του Μάαστριχτ και του Ρότερνταμ, των δύο ολλανδικών πόλεων που διεκδικούν τη διοργάνωση της Eurovision 2020
Άποψη του Μάαστριχτ και του Ρότερνταμ, των δύο ολλανδικών πόλεων που διεκδικούν τη διοργάνωση της Eurovision 2020

Οι υποψήφιες πόλεις για τη διοργάνωση της Eurovision 2020 έγιναν δύο από πέντε καθώς, πριν από λίγο, η EBU ανακοίνωσε πως το Μάαστριχτ και το Ρότερνταμ απέμειναν στην κούρσα της διεκδίκησης. Έτσι, απορρίφθηκαν το Άρνεμ, η Ουτρέχτη και το Χερτόγκενμπος.

Τόσο το Μάαστριχτ όσο και το Ρότερνταμ μπορούν να παρέχουν τη φιλοξενία του EuroClub, του EuroVillage αλλά -φυσικά- και της ίδιας της Eurovision 2020 σε χώρους που πληρούν τα κριτήρια της EBU. Επίσης, διαθέτουν επαρκή αριθμό δωματίων σε ξενοδοχεία για τον επόμενο Μάιο.

Ο εκτελεστικός παραγωγός της Eurovision 2020, Sietse Bakker, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού: «Όλες οι πόλεις έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια στις υποψηφιότητές τους. Είμαστε εντυπωσιασμένοι με τις προτάσεις και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους μέχρι στιγμής για τη θετική συμβολή και τη δέσμευσή τους. Είμαστε πεπεισμένοι ότι το Μάαστριχτ και το Ρότερνταμ προσφέρουν όλα όσα απαιτεί μια διοργανώτρια πόλη».

Η επιτροπή αξιολόγησης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης της Ολλανδίας (NPO) και της EBU, τις επόμενες εβδομάδες, θα επισκεφθούν τις δύο πόλεις που διεκδικούν τη διοργάνωση της Eurovision 2020 και η απόφαση θα ανακοινωθεί στα μέσα του Αυγούστου.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

Related posts

5 Thoughts to “🇳🇱 ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Μάαστριχτ και Ρότερνταμ διεκδικούν πλέον τη διοργάνωση της Eurovision 2020!”

 1. Fotis

  Ροτερνταμ μόνο.

  1. Άκης

   Μάαστριχ μόνο

   1. fotis

    Ασε μας ρε Ακη σιγα την πολη.

 2. Θάνος

  Το Ρότερνταμ πόσο απέχει με το τρένο από το schiphol? (Το Διεθνές δηλαδή αεροδρόμιο του Άμστερνταμ?)

 3. Πέτρος Τ.

  Πωωω, μακάρι να γίνει στο Μααστριχτ!

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ