?? ΙΣΡΑΗΛ: Η επιλογή για το 2020 μέσα από 2 σόου!

Οκρατικός τηλεοπτικός φορέας του Ισραήλ, KAN, επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Αποκάλυψε και τον τρόπο, με τον οποίο θα γίνει η επιλογή του καλλιτέχνη, που θα έχει μια μικρή διαφορά από την επιλογή για το 2019.

Η επιλογή μέσα από 2 εκπομπές

Μέσα από το γνωστό HaKokhav HaBa L’Eirovizion (Το επόμενο αστέρι για τη Eurovision) θα επιλεγεί ο εκπρόσωπος της φετινής διοργανώτριας, που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία. Το σόου θα μεταδοθεί και πάλι μέσω του τηλεοπτικού προγράμματος του Καναλιού 12 (mako.co.il), που λειτουργεί υπό την εποπτεία της ιδιωτικής εταιρίας μέσων ενημέρωσης του Ισραήλ, Keshet Media Group. Ο ίδιος τρόπος επιλογής ισχύει από το 2015.

Το 2ο ειδικό σόου θα μεταδοθεί από τον KAN και θα έχει σκοπό την επιλογή του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει ο νικητής του HaKokhav HaBa. Αυτό θα γίνει λόγω της κριτικής που ασκήθηκε φέτος στον τρόπο επιλογής του τραγουδιού, που έγινε εσωτερικά.

Υποβολή συμμετοχών

Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί η προθεσμία υποβολής συμμετοχών για την επιλογή του 2020.

Το Ισραήλ εκπροσωπήθηκε φέτος στο Τελ Αβίβ από τον Kobi Marimi με την μπαλάντα «Home». Κατέληξε στην 23η θέση με 35 βαθμούς.

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ