?? ΕΛΒΕΤΙΑ: Ο Luca Hänni στην Αθήνα για τα “MAD VMA 2019”!

Μία από τις πιο αγαπημένες συμμετοχές των fans από τη φετινή διοργάνωση της Eurovision ήταν αναμφισβήτητα αυτή της Ελβετίας. Ο Luca Hänni με το “She got me” κατάφερε έπειτα από αρκετά χρόνια να προσφέρει στη χώρα του μία πρόκριση στον Τελικό ενώ εκεί, συγκεντρώνοντας συνολικά από κοινό και επιτροπές 364 βαθμούς, κατάφερε να σκαρφαλώσει στην υψηλή 4η θέση!

Γνωρίζοντας ήδη εμπορική επιτυχία σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, ο Ελβετός super star έχει ξεκινήσει μια σειρά συναυλιών για τις ανάγκες της προώθησης των τραγουδιών του. Ένας από τους σταθμούς της περιοδείας του είναι και η Αθήνα. Ο Hänni βρίσκεται στην όμορφη πρωτεύουσά μας από χθες, Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, και από το πρώτο δευτερόλεπτο δεν παρέλειψε να μοιραστεί τη χαρά και τον ενθουσιασμό του για τη χώρα μας μέσα από τα social media του! Το χθεσινό του πρόγραμμα περιλάμβανε πρόβες, για τα MAD VMA 2019 στα οποία θα εμφανιστεί, αλλά και τη πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση σε ελληνική εκπομπή (Για τη παρέα / OPEN Beyond). Σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019, ο νεαρός Ελβετός θα βρεθεί στη σκηνή των MAD Video Music Awards 2019 μαζί με τον Έλληνα pop star Βαγγέλη Κακουριώτη ερμηνεύοντας μαζί φυσικά το “She got me”.  Η εμφάνιση δεν θα μεταδοθεί ζωντανά αφού ως γνωστόν η τηλεοπτική μετάδοση των βραβείων γίνεται μαγνητοσκοπημένη μερικές μέρες μετά τη διεξαγωγή τους. Ωστόσο όσοι παρευρεθούν εκεί σίγουρα θα απασχολήσουν τα social media με τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών ανάμεσα στους οποίους και ο Luca Hänni.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Luca Hänni είναι ο 5ος κατά ξένος eurovision star που εμφανίζεται στη σκηνή των MAD VMA! Ο πρώτος αντίστοιχος καλλιτέχνης ήταν ο Mihai Traistariu από τη Ρουμανία o οποίος στα MAD VMA 2006 μοιράστηκε τη σκηνή με την ανερχόμενη ακόμη τότε Τάμτα. Δέκα χρόνια μετά, δύο αγαπητοί eurostars, ο Sergey Lazarev από τη Ρωσία και η Poli Genova από τη Βουλγαρία έλαμψαν στη σκηνή των βραβείων πραγματοποιώντας ντουέτα με την Έλενα Παπαρίζου και τη Demy αντίστοιχα ενώ το 2018 ο Mikolas Josef από τη Τσεχία ξεσήκωσε το ελληνικό κοινό σε ένα ντουέτο με την καταξιωμένη πια Τάμτα!

Λέτε να τηρηθεί για ακόμη μία φορά η παράδοση που θέλει όποιον Έλληνα καλλιτέχνη να συνεργάζεται με ξένο eurostar να συμμετέχει στη Eurovision την επόμενη χρονιά (βλ. Demy, Tamta) και να δούμε τον Βαγγέλη Κακουριώτη να εκπροσωπεί είτε την Ελλάδα είτε τη Κύπρο στον διαγωνισμό του 2020;

Δείτε τις στιγμές που μοιράστηκε ο Ελβετός καλλιτέχνης με τους ακόλουθούς του στα social media, από την επίσκεψή του στην Αθήνα αλλά και την εμφάνισή του στην επιτυχημένη εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο OPEN Beyond “Για τη παρέα”…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ