EUROVISION 2019: Τα 10 πιο δημοφιλή τραγούδια!

Πριν από μία εβδομάδα, ο Duncan Laurence με το τραγούδι “Arcade” κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης κερδίζοντας την Eurovision 2019! Έτσι η Ολλανδία πέτυχε την πέμπτη νίκη της στο διαγωνισμό του Τελ Αβίβ, αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Ιταλία και τον Mahmood με το τραγούδι “Soldi».

Το επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube ανέβασε ένα βίντεο με τα 10 πιο δημοφιλή τραγούδια της φετινής διοργάνωσης.  Η κατάταξη έγινε με βάση τις προβολές των live εμφανίσεων καθώς και με τα επίσημα video clips των τραγουδιών, αλλά και με τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών στους αντίστοιχους εθνικούς τελικούς.

Έτσι η κατάταξη έχει ως εξής:

1. Arcade – Duncan Laurence (Ολλανδία – 1η θέση)

2. Soldi – Mahmood (Ιταλία – 2η θέση)

3. Scream – Sergey Lazarev (Ρωσία– 3η θέση)

4. La venta – Miki (Ισπανία – 22η θέση)

5. She got me – Luca Hanni (Ελβετία – 4η θέση)

6. Roi – Bilal Hassani (Γαλλία – 16η θέση)

7. Replay – TAMTA (Κύπρος – 13η θέση)

8. Hatrid mun sigra – Hatari (Ισλανδία – 10η θέση)

9. Chameleon – Michela (Μάλτα – 14η θέση)

10. Spirit in the sky – KEiiNO (Νορβηγία – 6η θέση)

Δείτε τα όλα μαζί στο παρακάτω συγκεντρωτικό βίντεο.

Αυτό που παρατηρείται, είναι ότι αρκετά τραγούδια της τελικής δεκάδας του τελικού όπως Σουηδία, Βόρεια ΜακεδονίαΑζερμπαϊτζάν και Αυστραλία δε βρίσκονται στα 10 βίντεο που έχει παρακολουθήσει πιο πολύ ο κόσμος. Αντίστοιχα, εκείνο που κάνει έκπληξη είναι το τραγούδι της Ισπανίας που ενώ κατέληξε στην 22η θέση, ο κόσμος το έχει προτιμήσει περισσότερο από άλλα και μάλιστα στην εξαιρετικά υψηλή 4η θέση. Επιπλέον, το νικητήριο τραγούδι στο televoting “Spirit in the sky” στη σχετική λίστα καταφέρνει οριακά να μπει, μόλις στη 10η θέση.

Εσείς ποιο τραγούδι ή ποια τραγούδια συνεχίζετε να ακούτε μετά από 1 εβδομάδα;


Τι κι αν η Eurovision του Τελ Αβίβ τελείωσε, οι δράσεις του OGAE Greece δε σταματάνε εδώ!  Αν θέλετε να μη χάνετε οτιδήποτε συμβαίνει στον αγαπημένο μας Διαγωνισμό σας έχουμε τη λύση! Ένα group ανοιχτό, για όλους όσους αγαπούν τον θεσμό της Eurovision! Το σχετικά νεοσύστατο group μας κλείνει 15 μήνες λειτουργίας με ήδη 2.115 μέλη!  Όσοι δεν είστε ακόμα μέλη ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquizπαιχνίδια και διάφορα Euro-battles! Σύντομα κιόλας θα ξεκινήσει η απονομή των βραβείων της φετινής διοργάνωσης! Όσοι έχετε Facebook επομένως, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group με ένα μόνο κλικ εδώ!

OGAE Greece Team

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λογικό είναι να απουσιάζουν από τη δεκάδα αυτές οι χώρες γιατί τα συγκεκριμένα τραγούδια δεν ήταν τα πιο αγαπημένα στο κοινό…Μετά τις πρόβες όμως ανέβηκαν αρκετά στα στοιχήματα και στις προτιμήσεις του κόσμου…

  2. Το περίεργο είναι η Νορβηγία που ενω ηταν νικήτρια του televoting δεν είναι στις πιο δημοφιλείς..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ