?? ΑΥΣΤΡΙΑ: Παρούσα στη Eurovision 2020!

φωτογραφία: yagaloo.com

Παρά το απογοητευτικό αποτέλεσμα που έφερε η Αυστρία στη Eurovision του Τελ Αβίβ, ο κρατικός τηλεοπτικός φορέας της χώρας, ORF, επιβεβαίωσε ότι θα συμμετάσχει του χρόνου στη διοργάνωση της Ολλανδίας.

Νέος τρόπος επιλογής;

Αν και ακόμη δεν έχει αποφασιστεί με ποιον τρόπο θα γίνει η επιλογή του επόμενου εκπροσώπου της Αυστρίας, η διευθύντρια προγράμματος του ORF, Kathrin Zechner, μιλώντας στην Kleine Zeitung επιβεβαίωσε τη συμμετοχή για το 2020. Ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο ο ORF να στραφεί σε νέο τρόπο εσωτερικής επιλογής.

Μάλιστα, λέγεται πως ο Eberhard Forcher, ο υπεύθυνος της επιλογής του εκπροσώπου, έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση υποψηφίων.

Η Αυστρία συμμετείχε στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με την Pænda και το τραγούδι «Limits». Πήρε τη 17η θέση στον 2ο Ημιτελικό με 21 βαθμούς και δεν προκρίθηκε στον Μεγάλο Τελικό. Όλοι οι βαθμοί της προήλθαν από τις επιτροπές.

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να ένας λόγος για τον οποίο πρέπει να υπάρχουν επιτροπές!!! Ήταν πολύ όμορφο τραγούδι κρίμα που δεν πέρασε…

    • Για την ακρίβεια η κριτική τη κατέταξε 16η (από τους 18) επομένως δεν θα πέρναγε ούτε με televoting (0 βαθμούς -τελευταία θέση) ούτε με κριτικές.

  2. Από την στιγμή, που το τραγούδι ήταν βαρετό, όπως και να επέλεγαν, θα αποκλειόντουσαν. Η χειρότερη απευθείας ανάθεση, από τραγούδι

  3. απο τις χειρότερες φετινες συμμετοχές!!καμια σχέση με το περσινο αριστουργημα!

  4. Μια ενδιαφερουσα προταση θα ηταν να στειλουν την sara de blue. Εχει ιδιαιτερο στυλ και εχει και ενα κοινο (λογω σαν μαρινο 2018) που θα την στηριζε.

  5. Μην ψαρώνεται οι περισσότεροι εδώ μέσα και βλέπετε μια μπάλαντα χαμηλοφώνη και νομίζετε ότι είναι αριστούργημα… Το συγκεκριμένο τραγουδι της Paenda ηταν filler του αλμπουμ της και η ιδια δεν ήθελε να πάει με αυτό αλλά η δισκογραφική από πίσω είχε άλλη άποψη…

    Από τα πιο δίκαια non – qualifiers.

  6. Από τα καλύτερα τραγούδια του φετινού διαγωνισμού. Αλλά όταν είσαι εκπαιδευμένος να σου αρέσουν ανοησίες σαν της Νορβηγίας και της Ισλανδίας φυσικά και το Limits θα σου πέσει βαρύ.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ