🇦🇹 ΑΥΣΤΡΙΑ: Παρούσα στη Eurovision 2020!

φωτογραφία: yagaloo.com

Παρά το απογοητευτικό αποτέλεσμα που έφερε η Αυστρία στη Eurovision του Τελ Αβίβ, ο κρατικός τηλεοπτικός φορέας της χώρας, ORF, επιβεβαίωσε ότι θα συμμετάσχει του χρόνου στη διοργάνωση της Ολλανδίας.

Νέος τρόπος επιλογής;

Αν και ακόμη δεν έχει αποφασιστεί με ποιον τρόπο θα γίνει η επιλογή του επόμενου εκπροσώπου της Αυστρίας, η διευθύντρια προγράμματος του ORF, Kathrin Zechner, μιλώντας στην Kleine Zeitung επιβεβαίωσε τη συμμετοχή για το 2020. Ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο ο ORF να στραφεί σε νέο τρόπο εσωτερικής επιλογής.

Μάλιστα, λέγεται πως ο Eberhard Forcher, ο υπεύθυνος της επιλογής του εκπροσώπου, έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση υποψηφίων.

Η Αυστρία συμμετείχε στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με την Pænda και το τραγούδι «Limits». Πήρε τη 17η θέση στον 2ο Ημιτελικό με 21 βαθμούς και δεν προκρίθηκε στον Μεγάλο Τελικό. Όλοι οι βαθμοί της προήλθαν από τις επιτροπές.

Related posts

8 Thoughts to “🇦🇹 ΑΥΣΤΡΙΑ: Παρούσα στη Eurovision 2020!”

 1. Αριάδνη

  Να ένας λόγος για τον οποίο πρέπει να υπάρχουν επιτροπές!!! Ήταν πολύ όμορφο τραγούδι κρίμα που δεν πέρασε…

  1. Για την ακρίβεια η κριτική τη κατέταξε 16η (από τους 18) επομένως δεν θα πέρναγε ούτε με televoting (0 βαθμούς -τελευταία θέση) ούτε με κριτικές.

  2. kl

   μονο που και οι επιτροπές το είχαν στον πάτο αυτό το τραγουδι

 2. Αντώνης

  Από την στιγμή, που το τραγούδι ήταν βαρετό, όπως και να επέλεγαν, θα αποκλειόντουσαν. Η χειρότερη απευθείας ανάθεση, από τραγούδι

 3. stelios

  απο τις χειρότερες φετινες συμμετοχές!!καμια σχέση με το περσινο αριστουργημα!

 4. jimesc

  Μια ενδιαφερουσα προταση θα ηταν να στειλουν την sara de blue. Εχει ιδιαιτερο στυλ και εχει και ενα κοινο (λογω σαν μαρινο 2018) που θα την στηριζε.

 5. Χαμπά Χαμπά Ούτσα Σακίμπαμπα

  Μην ψαρώνεται οι περισσότεροι εδώ μέσα και βλέπετε μια μπάλαντα χαμηλοφώνη και νομίζετε ότι είναι αριστούργημα… Το συγκεκριμένο τραγουδι της Paenda ηταν filler του αλμπουμ της και η ιδια δεν ήθελε να πάει με αυτό αλλά η δισκογραφική από πίσω είχε άλλη άποψη…

  Από τα πιο δίκαια non – qualifiers.

 6. Μάριος

  Από τα καλύτερα τραγούδια του φετινού διαγωνισμού. Αλλά όταν είσαι εκπαιδευμένος να σου αρέσουν ανοησίες σαν της Νορβηγίας και της Ισλανδίας φυσικά και το Limits θα σου πέσει βαρύ.

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ