ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Η Kate Miller-Heidke επιθυμεί η διοργάνωση του 2020 να γίνει στο Λονδίνο!

Λίγο πριν τη διεξαγωγή του Τελικού της φετινής Eurovision, η Kate Miller-Heidke δήλωσε ότι θα ήθελε το Λονδίνο να φιλοξενήσει το διαγωνισμό το 2020 εάν η Αυστραλία κερδίσει απόψε. Σύμφωνα με τους κανόνες του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, σε περίπτωση νίκης της Αυστραλίας, ο Αυστραλιανός εθνικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός, SBS,  θα επιλέξει τη χώρα που θα φιλοξενήσει την διοργάνωση του 2020 προς τιμήν τους.

Εάν εξαρτιόταν αποκλειστικά από την Kate Miller-Heidke, σύμφωνα με δηλώσεις της, θα πραγματοποιούταν στο Ηνωμένο Βασίλειο:

Επί του παρόντος, είμαι μεταξύ του Παρισιού, του Λονδίνου και του Βερολίνου. Ωστόσο, είναι μια απόφαση που δεν εξαρτάται από μένα. Αλλά το Λονδίνο θα έπαιρνε την ψήφο μου –  έχω ζήσει εκεί δύο χρόνια.

Αυτές είναι οι δηλώσεις της Αυστραλιανής εκπροσώπου, την ώρα που τα πρακτορεία στοιχημάτων την έχουν δεύτερο φαβορί για να κερδίσει. 

θα χρειαστεί πολλή τύχη για να κερδίσω τον διαγωνισμό

Για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece! 

Written by 

Related posts

6 Thoughts to “ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Η Kate Miller-Heidke επιθυμεί η διοργάνωση του 2020 να γίνει στο Λονδίνο!”

 1. Τασος Κ

  Δεν θα γίνει πάντως ουτε Παρίσι ουτε Βερολίνο ουτε Λονδινο.

 2. Escandy

  Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να προβάλλεται έτσι η άποψη της τραγουδίστριας της Αυστραλίας την στιγμή που η ίδια δεν αποφασίζει για τον τόπο διεξαγωγής,
  Δηλαδή σιγουράκι η Αυστραλία για νίκη;
  Δεν το νομίζω!

 3. Σοφος

  Να μην λεει τίποτα! Γιατί θα γίνει στο Άμστερνταμ το 2020!!

 4. Θα συμφωνήσω, θέλει πολλή τύχη! Ελπίζω να μην γίνουν τίποτα περίεργα με τις επιτροπές, καθώς αντί της τύχης ταιριάζει η διαφθορά, και να πάμε Άμστερνταμ του χρόνου.

 5. John

  Προβλέπω ντέρμπι μεταξύ Ολλανδίας και Αυστραλίας. Μακάρι να κερδίσει η Ολλανδία. Η Αυστραλία δεν είναι καλό τραγούδι.

 6. Γιωργος Χανιώτης

  Η Αυστεαλία έχει απλώς ένα ανύπαρκτο τραγούδι.. οποιαδήποτε θέση πιο πάνω από την 8η θα είναι ύβρη για την εσθονία του 2018 και τηνΕλίνα. Την σπρώχνουν σε αηδιαστικό βαθμό. Με το ζόρι να μας την πασάρουν για φαβορί.παλουκωθήκανε εκεί και λένε και για σκηνική παρουσία.. ευτυχώς, υπάρχει η Ολλανδία που θα σαρώσει και ακόμη μερικές χώρες της Ευρώπης, όπως η Ελβετία, η Ιταλία,ακόμη και η Σουηδία και η Ρωσία, λόγω συμμαχιών,που ελπίζω να την προσπεράσουν. Το πως ένα μηδενικό τραγούδι φτάνει να θεωρείται φαβορί μόνο επειδή λαμπύρισε στα μάτια του κόσμου με ξεπερνά.
  Ακόμη μια φορά καλή, πολύ καλή επιτυχία σρα κορίτσια μας απόψε, τηνΚατερίνα και την Τάμτα! Να λάμψουν και να μας κάνουν υπερήφανους!!

ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟΥ