ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Η Kate Miller-Heidke επιθυμεί η διοργάνωση του 2020 να γίνει στο Λονδίνο!

Λίγο πριν τη διεξαγωγή του Τελικού της φετινής Eurovision, η Kate Miller-Heidke δήλωσε ότι θα ήθελε το Λονδίνο να φιλοξενήσει το διαγωνισμό το 2020 εάν η Αυστραλία κερδίσει απόψε. Σύμφωνα με τους κανόνες του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, σε περίπτωση νίκης της Αυστραλίας, ο Αυστραλιανός εθνικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός, SBS,  θα επιλέξει τη χώρα που θα φιλοξενήσει την διοργάνωση του 2020 προς τιμήν τους.

Εάν εξαρτιόταν αποκλειστικά από την Kate Miller-Heidke, σύμφωνα με δηλώσεις της, θα πραγματοποιούταν στο Ηνωμένο Βασίλειο:

Επί του παρόντος, είμαι μεταξύ του Παρισιού, του Λονδίνου και του Βερολίνου. Ωστόσο, είναι μια απόφαση που δεν εξαρτάται από μένα. Αλλά το Λονδίνο θα έπαιρνε την ψήφο μου –  έχω ζήσει εκεί δύο χρόνια.

Αυτές είναι οι δηλώσεις της Αυστραλιανής εκπροσώπου, την ώρα που τα πρακτορεία στοιχημάτων την έχουν δεύτερο φαβορί για να κερδίσει. 

θα χρειαστεί πολλή τύχη για να κερδίσω τον διαγωνισμό

Για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece! 

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να προβάλλεται έτσι η άποψη της τραγουδίστριας της Αυστραλίας την στιγμή που η ίδια δεν αποφασίζει για τον τόπο διεξαγωγής,
    Δηλαδή σιγουράκι η Αυστραλία για νίκη;
    Δεν το νομίζω!

  2. Θα συμφωνήσω, θέλει πολλή τύχη! Ελπίζω να μην γίνουν τίποτα περίεργα με τις επιτροπές, καθώς αντί της τύχης ταιριάζει η διαφθορά, και να πάμε Άμστερνταμ του χρόνου.

  3. Προβλέπω ντέρμπι μεταξύ Ολλανδίας και Αυστραλίας. Μακάρι να κερδίσει η Ολλανδία. Η Αυστραλία δεν είναι καλό τραγούδι.

  4. Η Αυστεαλία έχει απλώς ένα ανύπαρκτο τραγούδι.. οποιαδήποτε θέση πιο πάνω από την 8η θα είναι ύβρη για την εσθονία του 2018 και τηνΕλίνα. Την σπρώχνουν σε αηδιαστικό βαθμό. Με το ζόρι να μας την πασάρουν για φαβορί.παλουκωθήκανε εκεί και λένε και για σκηνική παρουσία.. ευτυχώς, υπάρχει η Ολλανδία που θα σαρώσει και ακόμη μερικές χώρες της Ευρώπης, όπως η Ελβετία, η Ιταλία,ακόμη και η Σουηδία και η Ρωσία, λόγω συμμαχιών,που ελπίζω να την προσπεράσουν. Το πως ένα μηδενικό τραγούδι φτάνει να θεωρείται φαβορί μόνο επειδή λαμπύρισε στα μάτια του κόσμου με ξεπερνά.
    Ακόμη μια φορά καλή, πολύ καλή επιτυχία σρα κορίτσια μας απόψε, τηνΚατερίνα και την Τάμτα! Να λάμψουν και να μας κάνουν υπερήφανους!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ