Πως μπορείτε να ψηφίσετε την Ελληνική συμμετοχή απόψε από το εξωτερικό!

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Η Ελλάδα απόψε στις 22:00 ώρα Ελλάδος (21:00 CET) διαγωνίζεται στο Μεγάλο Τελικό της Eurovision! Η Katerine Duska θα ερμηνεύσει το “Better Love” και θα εμφανισθεί 13η.

Ως γνωστόν, όσοι διαμένουν στην Ελλάδα δεν έχουν δικαίωμα ψήφου υπέρ της χώρας μας. Αυτή όμως τη δυνατότητα την έχουν όσοι διαμένουν στις υπόλοιπες 40 χώρες που συμμετέχουν στη φετινή Eurovision. Για να στηρίξουμε τη συμμετοχή της Ελλάδας μπορούμε να πούμε σε όσους Έλληνες του εξωτερικού γνωρίζουμε και τους ξένους φίλους μας να ψηφίσουν τον αριθμό 13, στα τηλεφωνικά νούμερα ή SMS που έχουν δημοσιοποιήσει οι τηλεοπτικοί φορείς της χώρας διαμονής τους. Κάθε άτομο έχει δικαίωμα να ψηφίσει μέχρι και 20 φορές! 

Παρακάτω σας παραθέτουμε τα τηλεφωνικά νούμερα που μπορούν να ψηφίσουν την Ελλάδα από το εξωτερικό:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Ας βοηθήσουμε όλοι να φτάσει η Ελλάδα μας ψηλά! Ας γνωστοποιήσουμε σε όλους τα τηλέφωνα ψηφοφορίας!
Καλή επιτυχία στην Katerine Duska και σε όλη την ελληνική αποστολή! 

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χθες η Κατερίνα ήταν υπέροχη
    1)Τα μαλλιά της τα είχε ίσια-όχι σπαστά όπως τν ημιτελικό
    2)Δεν είχε κατω απο τα μάτια τα αξεσουαρ που ειχε στον ημιτελικο
    3)Ο ήχος πάλι μ φάνηκε κάπως χαμηλός

    • Αυτό λέω συνέχεια, ότι ο ήχος είναι χαμηλός. Το αποτέλεσμα δεν είναι εύηχο. Η ποιότητα του ήχου δεν είναι καλή

    • Το σαν Μαρίνο δεν έχει tleevoting λόγω ότι μοιράζεται τις ίδιες γραμμές με Ιταλία.
      Οι βαθμοί του τελεβοτινγκ για το σαν Μαρίνο είναι οι ίδιοι με της Επιτροπής του.

  2. Ean kai stin Ispania, tha to doune, alla episimanw, oti prepei na mpei I leksi cancion, prin ton arithmo, mono to 13, den einai egkuro

  3. Με ενοχλούσε πάντα αυτή η παρακίνηση της ομογένειας για να ψηφίσει το τραγούδι μας, κάτι που φυσικά κάνουν και άλλες χώρες, της ανατολικής κυρίως Ευρώπης ή και η Τουρκία όταν συμμετείχε, αλλοιώνοντας έτσι το αποτέλεσμα του televoting της χώρας διαμονής των μεταναστών. Τη βρίσκω μία μικροπρεπή, ανόητη και εναντίον του διαγωνισμού στάση, αφού το θέμα είναι να κερδίσει το τραγούδι που αρέσει πραγματικά στους περισσότερους στην Ευρώπη και όχι η πιο οργανωμένη και φανατισμένη ομάδα μεταναστών. Συγγνώμη, αλλά αυτό είναι εν τέλει κατά της ίδιας της Eurovision και της αξιοπιστίας της.

      • E, για ρώτα και τους γηγενείς της χώρας διαμονής σου που άλλα ψηφίζουν και αλλού πάνε οι ψήφοι της χώρας τους.

    • Και μένα μου φαίνεται ελαφρώς μικροπρεπες, εξίσου μικροπρεπες ωστόσο, με την προσδιοριστικη του αποτελεσματος ανταλλαγή ψήφων μεταξύ των Σκανδιναβικων χωρών. Αφού λοιπόν εσείς θέλετε πρωτιά και πιστεύετε πως “έχουμε υλικό για τοπ5” ας χρησιμοποιησουμε τα όπλα που χρησιμοποιουν και ΟΛΟΙ οι αλλοι Fair enough.

      • Άλλο να ψηφίζει αυθόρμητα ο κόσμος το πιο οικείο του άκουσμα ή τον καλλιτέχνη της γείτονος που είναι γνωστός και στη χώρα του, και άλλο να οργανώνεις στρατιές ομογενών για να δώσουν κατευθυνόμενη ψήφο.

    • Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Λες και ψηφίζεται η καλύτερη χώρα.Για αυτό ήμουν πάντα κατά της ανταλλαγής 12αριων Ελλάδας Κύπρου.Για αυτό μπήκαν ξανα οι επιτροπές…Δεν πήγαινε άλλο αυτός ο φανατισμός κυρίως απο χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων

  4. Σίγουρα θα είναι η πιο ενδιαφέρον Eurovision των τελευταίων ετών από άποψη βαθμολογίας, αλλά και νικητή! Εβδομάδες πριν ο Ρώσος τραγουδιστής είχε κάνει μια δήλωση και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα στοιχήματα φέτος.

    Ένα τυχαίο γεγονός (που ειλικρινά ΔΕΝ μπορώ να αναφέρω) με έκανε να θυμηθώ την δήλωση του. Αν θέλετε κρατήστε αυτό που θα σας πω. ΜΗΝ βγάζετε απόλυτα τα συμπεράσματα σας φέτος για τον νικητή απο τα στοιχήματα.

    Σίγουρα θα περάσουμε ωραίο βράδυ!!!

      • Τι να ξέρει ο Γώγος ρε παιδιά; ο Jon Ola Sand είναι; σκέψεις κάνει δικές του απλώς.

        Συγκεντρωθείτε επιτέλους!

    • Αυτό πάλι που όλοι ξέρουν το αποτέλεσμα χαχαχα και έχει ψηφίσει μόνο το 50%. Αν ήταν έτσι καλύτερα να ψήφιζαν οι επιτροπές in public και όχι μυστικά.

  5. Για να είμαι ειλικρινής δεν ενθουσιάστηκα σήμερα με αυτό που είδα. Η ποιότητα του ήχου δεν ήταν καθόλου καλή. Δεν είμαι ηχολύπτης για να ξέρω όμως συγκρίνω τις άλλες συμμετοχές και μου φαίνεται ότι το δικό μας τραγούδι δεν είχε ανάλογη ένταση. Η Κατερίνα ακουγόταν πολύ nasal και δεν ενθουσιάστηκα από τα φωνητικά που τη συνόδευαν, τα οποία ακούγονταν παράταιρα. Δεν συμπλήρωναν τη φωνή της Κατερίνας και δεν νομίζω ότι έδωσαν κάτι στο τραγούδι συνολικά. Ελπίζω όμως να κάνω λάθος και να πάμε καλά.

    • Δυστυχώς οι πιο πολλοί αυτό λένε αν και γω έχω άλλη απόψη
      Θα δούμε

  6. Την αγαπω τοσο πολυ τη συμμετοχη μας φετος αλλα το μονο που νιωθω ειναι πως πηγαμε απατοι
    Μακαρι να διαψευστω
    Καλη επιτυχια Κατεριναρα

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ