EUROVISION 2019: Η dress (jury) rehearsal του τελικού – Απόψε αποφασίζουν οι επιτροπές για το 50% του αποτελέσματος! [UPDATE]

Σε μία ώρα περίπου από τώρα (22:00), ξεκινά στο Expo Tel Aviv, στο Ισραήλ η dress (jury) rehearsal! Στην πρόβα αυτή το σόου «τρέχει» σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε να διορθωθούν οι τελευταίες ατέλειες και να παρουσιαστεί ένα άρτιο αποτέλεσμα το βράδυ του Σαββάτου. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι απόψε θα κριθεί το 50% του αποτελέσματος. Η πρόβα θα μεταδοθεί μέσω κλειστού κυκλώματος στις 5μελείς επιτροπές των 41 χωρών που συμμετέχουν στον φετινό διαγωνισμό. Τέλος το αποψινό σόου θα χρησιμοποιηθεί ως back-up σε περίπτωση σοβαρού τεχνικού προβλήματος την βραδιά του τελικού. Το άρθρο θα ενημερώνεται συνεχώς με τις εμφανίσεις και των 26 χωρών καθώς και με την περιγραφή της έναρξης και του interval act. Μείνετε συντονισμένοι!

ΕΝΑΡΞΗ ΒΡΑΔΙΑΣ

Η Νέττα σε ρόλο πιλότου προσγειώνει τους 26 φιναλίστ στην αρένα του Tel Aviv Expo σε μία πραγματικά εντυπωσιακή έναρξη. Το αεροπλάνο πραγματικά προσγειώνεται στην φετινή  σκηνή και η Νέττα μας καλωσορίζει ενώ μία μία οι χώρες παρελάσουν μπροστά από τις οθόνες μας! Φυσικά από την έναρξη δεν θα μπορούσε να λείπει η μοναδική Dana International – εμφανώς αδυνατισμένη – με ένα εντυπωσιακό κίτρινο φόρεμα με μεγάλες βάτες!

01.ΜΑΛΤΑ

H Μichaela θα πρέπει να υποστεί την ψυχρολουσία και να ανοίξει τον τελικό. Δυστυχώς τα πλάνα δεν έχουν διορθωθεί και η αψογη ερμηνεία της δεν αποδίδεται καλά τηλεοπτικά. Το κοινό συμμετέχει μαζί της σε όλο το τραγούδι.

02.ΑΛΒΑΝΙΑ

Πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην γείτονα χώρα και την Jonida για αυτό το διαμάντι που έφεραν στον διαγωνισμό. Η φωνή της γεμίζει όλο το στάδιο από άκρη σε άκρη και θα ήταν πραγματικά κρίμα να μην βρισκόταν στον τελικό.

03. ΤΣΕΧΙΑ

Πραγματικά ο Τσέχος έχει αυτό το κάτι το οποίο μπορεί να ξεσηκώσει το κοινό και αυτό το μεταδίδει και στο κοινό. Πολύ καλή και η σημερινή του ερμηνεία.

04. ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Πολύ καλή προσπάθεια από τις γλυκύτατες Γερμανίδες. Πολύ καλές φωνητικά.

05.ΡΩΣΙΑ

Το πρώτο φαβορί βρίσκεται αυτή την στιγμή στη σκηνή του Expo. Πολύ καλός φωνητικά αλλά και πάλι υπήρχε εμφανές πρόβλημα στις τελευταίες υψηλές νότες.

06.ΔΑΝΙΑ

H χαμογελαστή και συμπαθέστατη Leonora τα κατάφερε και η Δανία βρίσκεται για ακόμη μία φορά στον Τελικό. Πολύ αγαπησιάρικη συμμετοχή και το κοινό φαίνεται να την αγαπάει.

07. ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

Πολλά φωνητικά προβλήματα ακόμη μία φορά για τον Άγιο Μαρίνο αλλά είναι από τις συμμετοχές που το κοινό στο press center τις αγαπάει.
08. ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Τι να πει κανείς για την υπέροχη φωνή της Tamara; Μια πραγματικά συγκλονιστική ερμηνεία γεμάτη συναίσθημα που κερδίζει άξια το χειροκρότημα του κοινού.
Ακολουθεί το πρώτο τηλεοπτικό διάλειμμα στο οποίο οι παρουσιαστές επισκέπτονται τις αποστολές της Μάλτας και της Γερμανίας.
09. ΣΟΥΗΔΙΑ
Η Σουηδία και ο Lundvik βρίσκονται στην σκηνή μετά το διάλειμμα για να διεκδικήσουν την 7η νίκη της χώρας τους. Θερμή υποδοχή απο το κοινό το οποίο αποθεώνει τον ίδιο αλλά και τα φωνητικά του (The Mamas).
10. ΣΛΟΒΕΝΙΑ 
Το dark horse της Σλοβενίας είναι η ήρεμη δύναμη του τελικού. Πραγματικά μαγεύουν το κοινό.
11. ΚΥΠΡΟΣ
Μια Τάμτα από τα παλιά που όλοι μας γνωρίζουμε! Χαμογελαστή με αυτοπεποίθηση και γεμάτη ενέργεια πραγματικά απογείωσε το στάδιο! Φωνητικά η καλύτερη της εμφάνιση μέχρι την επόμενη!
12. ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Ερμηνεία που πραγματικά είναι winner! Συγκινητικός και ανατριχιαστικός!
13. ΕΛΛΑΔΑ
H Κατερίνα μας ανέβηκε στην σκηνή και πραγματικά έδωσε τον καλύτερο της εαυτό! Δεν γίνεται να μη δεν μας ψηφίσουν οι επιτροπές! Ευχαριστούμε Κατερινα μας!
14. ΙΣΡΑΗΛ
O Ισραηλινός πραγματικά πήρε το μεγαλύτερο χειροκρότημα όχι μόνο γιατί παίζει εντός αλλά γιατί η ερμηνεία του ήταν συγκλονιστική!
*Πριν από την έναρξη του Kobi υπήρξε ένα διάλειμμα το οποίο δεν ήταν προγραμματισμένο.
15. ΝΟΡΒΗΓΙΑ
Κατά την ερμηνεία των Keiino φάνηκε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με μία από τις κάμερες αλλά δεν πτοήθηκαν, το ξεπέρασαν και  παρέσυραν το κοινό με τον ρυθμό τους.
16. ΗΝ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ
Ο Michael πραγματικά απολαμβάνει την εμφάνιση του στην σκηνή και με μία επαγγελματική ερμηνεία εισπράττει το χειροκρότημα του κοινού.
17. ΙΣΛΑΝΔΙΑ
Ένα τραγούδι το οποίο είναι ικανό για τα πάντα στον φετινό διαγωνισμό. Η σημερινή τους παρουσία πάντως είναι για πολύ ψηλά.
18. ΕΣΘΟΝΙΑ
Από την στιγμή που το delegetion της Εσθονίας έλυσε τα προβλήματα με τα γραφικά στις πρόβες, ο Victor έχει λυθεί πραγματικά και κάθε εμφάνιση του είναι καλύτερη από την προηγούμενη.
19. ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ
Αν και ξεκίνησε πολύ καλά φωνητικά προς το τέλος η Λευκορωσίδα έμεινε από ανάσες και δεν μπορούσε να ολοκληρώσει σωστά το τραγούδι.
20.ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ
Ο Chingiz έχει βαλθεί να μας τρελάνει! Η φωνή του πραγματικά ακούγεται όπως στο cd  και πραγματικά είναι τραγούδι, εμφάνιση και ερμηνεία που θα παίξουν πολύ ψηλά. Δυστυχώς και εδώ υπήρχαν προβλήματα  με τα πλάνα.
21. ΓΑΛΛΙΑ
Φωνητικά πολύ ασταθής ο Bilal ο οποίος όμως κατά την είσοδο του στη σκηνή τυγχάνει θερμής υποδοχής από το κοινό.
22. ΙΤΑΛΙΑ
Δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή με πολλά φωνητικά προβλήματα. Ο Ιταλός αν και ήρθε εδώ σαν φαβορί, δεν το έχει επιβεβαιώσει μέχρι τώρα.
23. ΣΕΡΒΙΑ
H Βαλκανική χώρα πραγματικά κέρδισε άξια το εισιτήριο της για τελικό! Η Nevena αποδίδει άψογα το τραγούδι της! Μπράβο Σερβία!
24. ΕΛΒΕΤΙΑ
H Ελβετία που επιστρέφει σε τελικό μετά από 4 χρόνια είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Ο Luca αν και ξεκίνησε δυνατά στο τέλος του τραγουδιού φαινόταν κουρασμένος! Φωνητικά σταθερός. Πολύ θερμό χειροκρότημα.
25. ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
H Αυστραλία κερδίζει επάξια το βραβείο σκηνικής παρουσίας στην φετινή Eurovision. Φωνητικά η Kate αποδίδει όπως και αναμενόταν άλλωστε άψογα το τραγούδι της. Το μόνο πρόβλημα ήταν μία στιλιστική ατέλεια στα μαλλιά της, η οποία διορθώθηκε με την βοήθεια της βαρύτητας.
26. ΙΣΠΑΝΙΑ
Τελευταίος αλλά όχι καταϊδρωμένος ο Miki ο οποίος ξεσήκωσε το στάδιο! Αρκετά καλός φωνητικά όπως και τα πλάνα του σκηνοθέτη. Ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει η διαγωνιστική βραδιά.
  • Με την ολοκλήρωση του διαγωνιστικού μέρους οι παρουσιαστές μας εξηγούν τον τρόπο ψηφοφορίας και το televoting ξεκινά με το απαραίτητο recap.
  • Στο inteval act βλέπουμε την Conchita να ερμηνεύει το Heroes, τον Mans το Fuego, την Ελένη Φουρέιρα το Dancing Lasha Tumba και τον Verka Serduchka το Toy. Στο τέλος εμφανίστηκαν όλοι μαζί με  την Gali Atari και ερμήνευσαν το Hallelujah!
  • Ακολουθεί δεύτερο recap
  • Δεύτερο interval με τους The Idan Raichel Project.
  • Τρίτο interval από την Netta με το νέο της single nana banana. Και ξανά recap.
  • Και η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε μετά το τελευταίο recap.
  • Μετά την ολοκλήρωση του televoting ακολουθεί η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των επιτροπών και του televoting.
Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

44 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όταν πριν 3 μήνες επελέγη το τραγούδι της Αυστραλίας, είπα ότι θα είναι ανάμεσα στα φαβορί για την πρωτιά στο Τελ Αβίβ όταν οι περισσότεροι το έβρισκαν λίγο και με γραφική παρουσίαση. Πριν τον 1ο ημιτελικό είπα ότι μέχρι το Σάββατο η Αυστραλία θα είναι το δεύτερο φαβορί μετά την Ολλανδία, όταν πολλοί εξακολουθούσαν να μην βλέπουν αυτή τη δυναμική της συμμετοχής, και ότι η Ελλάδα θα πρέπει να περιορίσει τις προσδοκίες για τη θέση που θα καταλάβει όταν εδώ επικρατούσε άκρατος ενθουσιασμός για την εμφάνιση.
    #thaseveste

  2. Ελπιζω να σκισει το κομματι σημερα η Κατερινα!! Καλη Επιτυχια με ολη μου την υποστηριξη!!

  3. Λοιπον..αν και δεν πιστευω στα στοιχηματα, οριστε καποια facts για αυτους που τα πιστευουν:
    1) Η 15η θεση ειναι για την πιθανοτητα νικης και οχι του πλασαρισματος!
    2) Στην προσφατη κατηγορια που ανοιξε, η Ελλαδα ειναι στην 12η θεση για πλασαρισμα στην 15αδα με πιθανοτητες 66%, περισσοτερες απο Σκοπια, Μαλτα(!) και Ισπανια. Για πλασαρισμα στην 10αδα ειμαστε παλι 12οι με πιθανοτητες 30%.
    3) Για νικητη του televoting, η Ελλαδα βρισκεται στην 12η θεση, μια θεση πισω απο τον γαλλο, ενω για νικητη των επιτροπων ειμαστε 10οι πανω απο Ισλανδια, Μαλτα, Κυπρο, Ισπανια κλπ..
    Τελος, συμφωνα με το Betfair Exchange δινανε μεχρι προ λιγου μεγαλυτερη πιθανοτητα να βγει ο Ολλανδος τελευταιος παρα η Ελλαδα.??

    Οπως βλεπετε, ακομα κ απο τα στοιχηματα η 15αδα, η 10αδα ακομα και η 5αδα ειναι ρεαλιστικα. Υπομονη, ας διωξει η Κατερινα απο πανω της το αγχος, και εμεις θα την στηριξουμε!
    Υγ: Ξαναλεω, τα στοιχηματα ειναι μπουρδες. Ωστοσο επειδη πολλοι απο δω στηριζεστε εκει μονο κ μονο για να επαληθευτειτε, ακομα και στα Odds δεν γινεται το χατηρι σας;))

  4. Η Ελλάδα ήταν καλή!!!!!!!!!!!! ΑΠΌ οτι ειπαν και οι escunited!!! Και μαλιστα ειπαν ότι μετράει πολύ για την επιτροπή

  5. Μόλις άκουσα την Κατερίνα από live streaming ενός blog….γιατί πάλι μου φαίνεται ότι δεν βγαίνει ο ήχος στο φούλ. Ενώ από το ίδιο μπλογκ ο Ολλανδός ακουγόταν καμπάνα. Γιατί ρε παιδιά;;

  6. Μόλις τελείωσε το Jury Show της Ντούσκα και όπως το άκουσα από το escunited, ηταν μακράν η καλύτερη ερμηνεία της, άψογη σε όλα και καλύτερη ακόμα κι απτην studio εκδοχή. Πολύ θερμό χειροκρότημα και έπαινοι από τους σχολιαστές.

    Επίσης τονίστηκε ότι η σειρά εμφάνισης ευνοεί δυναμικά τραγούδια όπως το Ελληνικό!
    Κάτι μου λέει ότι η Ελλαδάρα θα επιστρέψει στην πεντάδα!!!

  7. Μόλις άκουσα την Ελλάδα σε ένα livestream στο Youtube και μπορω να πω ότι τα φωνητικά της Κατερίνας ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ και καλύτερα από τον ημιτελικό (ίσως επειδή είχε λιγότερο άγχος σήμερα). Πιστεύω ότι η δεκάδα είναι ακόμα προσιτή (αλλά όχι πάνω από 6-7η θέση) και στην χειρότερη περίπτωση πιστεύω θα καταλήξουμε γύρω στη 13-15η θέση. Εάν πέσουμε παρακάτω θα είναι μεγάλη αδικία και για την Κατερίνα και για την ελληνική αποστολή γιατί φαίνεται ότι πραγματικά έχουν προσπαθήσει να φέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα φέτος.

  8. Τα στοιχηματα εκτος των αλλων σχηματιζουν θελουμε δεν θελουμε εικονα και παιζουν σημαντικο ρολο π.χ. ολλανδια-αλβανια-σερβια παρουσιασαν παρομοια τραγουδια (μπαλαντα που στηριχτηκε στην δυναμη των εξαιρετικων φωνων και την λιτη σκηνικη παρουσια) παρολα αυτα τα στοιχηματα δινουν πρωτη την ολλανδια και τις αλλες δυο αρκετα πιο χαμηλα…γιατι? τι περισσοτερο εχει η ολλανδια ποιος ειναι αυτος θα καθορισει τον νικητη του διαγωνισμου? Αν τα στοιχηματα διναν εκτος δεκαδας την ολλανδια θα σημερα θα νικουσε αυριο? Ακομα και αυτοι που θα δουν για πρωτη φορα τα τραγουδια αυριο ακομα και αυτοι θα ξερουν εχοντας ακουσει απο καπου οτι η ολλανδια ειναι το φαβορι και θα δουν το τραγουδι με αλλο ματι και ακομα και αν δεν τους αρεσει θα πεισουν τον εαυτο τους οτι τους αρεσει επειδη πολυ απλα εινςι πρωτο στα στοιχηματα…

    • Συμφωνώ Πάνος συμφωνώ και επίσης η Σερβία και Αλβανία τα θεωρώ κομμάτια που πρέπει να μπουν δεκάδα αν το πάμε μουσικά…Την Ελβετία πχ θα την έβαζα κάτω κάτω η το Αζερμπαϊτζάν που έγινε τόσο ντόρος για το εφέ και είναι μια χαζομάρα και μισή το είχε κάνει και η Demi με άλλο τρόπο…απλά το προμοσιον τα γραφεία ρίχνουν τα φώτα εκεί και ο κόσμος παραπονείται ειδικά φέτος
      Όσο για την Κατερίνα στην πρόβα ήταν άψογη και είναι σημαντικό γιατί σήμερα ψηφίζουν οι επιτροπές…anyway φέτος άσχετα με την θέση κάναμε μια όμορφη προσπάθεια με άποψη γι αυτό πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα!!!!

      • Συμφωνώ Πάνος συμφωνώ και επίσης η Σερβία και Αλβανία τα θεωρώ κομμάτια που πρέπει να μπουν δεκάδα αν το πάμε μουσικά…Την Ελβετία πχ θα την έβαζα κάτω κάτω η το Αζερμπαϊτζάν που έγινε τόσο ντόρος για το εφέ και είναι μια χαζομάρα και μισή το είχε κάνει και η Demi με άλλο τρόπο…απλά το προμοσιον τα γραφεία ρίχνουν τα φώτα εκεί και ο κόσμος παραπλάνητε φέτος
        Όσο για την Κατερίνα στην πρόβα ήταν άψογη και είναι σημαντικό γιατί σήμερα ψηφίζουν οι επιτροπές…anyway φέτος άσχετα με την θέση κάναμε μια όμορφη προσπάθεια με άποψη γι αυτό πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα!!!!

      • Ο Αζέρος έχει όλο το πακέτο. Φωνή καλύτερη και από τη Τζονίντα, εμφάνιση, σκηνική παρουσία, εφέ κτλπ. Κάτω από την Αλβανία και τη Σερβία δεν παίζει να είναι και δεν το αξίζει.

  9. Από αυτό που άκουσα εγώ σε τρία διαφορετικά κανάλια που μετέδιδαν λάιβ. με διαφορετική ποιότητα ήχου το καθένα, η Κατερίνα ήταν ΑΨΟΓΗ. Η καλύτερη της φορά. Το έσκισε το κομμάτι. Όπως και η Τάμτα ήταν πολύ καλύτερη.

  10. Εγω λεω να σταματησουμε να ανησυχουμε τοσο για τη θεση.
    Εχουμε μια συμμετοχη ( που η πλειοψηφια των ελληνων φανς ) στηριζει και πιστευει οτι ειναι αξιοπρεπης. Ειναι ενα βημα σιγουρα προς τη σωστη κατευθυνση μετα τα χαλια των τελευταιων ετων. Η Duska μας πηγε ξανα τελικο και πιστευω οτι θα ακουσουμε το ονομα της σε ψηφους των επιτροπων, κατι που δεν το εχουμε δει ποτε με την Ελλαδα!

    Για το televoting, δυστυχως πιστευω οτι η Εφη Γουση εκανε λιγο ξενερωτη παρουσιαση με την εννοια οτι δε σε ” αρπαζει ” για να ψηφιζεις… Its a bit too gay, even for gays χαχα.
    Εγω ειχα μαθει οτι το θεμα που ειχαν σκεφτει ηταν γοργονες… ΜΙα χορευτρια-γοργονα ερωτευεται ανθρωπο και θελει να βγει στη στερια και οι υπολοιπες χορευτριες θα εκαναν μαγια στη γεφυρα και θα τη βοηθουσαν να βγαλει ποδια. Γιαυτο η Γουση ελεγε οτι θα κανουν κατι παρα πολυ θεατρικο. Λογικα θα ηταν πολυ δυσκολο στην πραγματοποιηση και πηγαν με το concept του βιντεο στο τελος.

    Ανεξαρτητου τελικου αποτελεσματος, εγω θα ειμαι περηφανος για αυτη τη συμμετοχη!

  11. Νομίζω ότι σήμερα αν όχι όλοι, τότε οι περισσότεροι θα κάνουν την καλύτερη τους εμφάνιση και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, οπότε ο τελικός παραμένει δύσκολος !!

  12. Διαβάζω στο Twitter ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα sound mixing απόψε. Το μικρόφωνο της Τάμτα ήταν υπερβολικά δυνατό με αποτέλεσμα να μην ακούγονται τα φωνητικά. Της Ελλάδας, της Ρωσσιας και του ΗΒ το ακριβώς αντίθετο ήταν πολυ χαμηλωμένα. Πραγματικά μπορούν να οργανώνουν μια τέτοια υπερπαραγωγή και το πιο σημαντικό που είναι ο ήχος να μην μπορούν να προσλάβουν ένα άξιο επαγγελματία να το κανονίσει;;; Δεν είναι μόνο η εικόνα πιο βασικό σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού είναι ο ήχος

  13. Εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ η τριαδα Κυπρος – Ολλανδια – Ελλαδα … Πιστευω οτι δεν χαντακωνει καμια την αλλη και ισα ισα την αναδεικνυει στο ειδος που αντιπροσωπευει η καθε μια τους

  14. Εντάξει το παιχνίδι τελείωσε!Ολλανδια η Ρωσία του χρόνου ο Ιταλός πάτωσε στις επιτροπές με βάση τον Ogae πάντα!Μπραβο Ελλάδα και Κύπρο!

    • Αχ ρε Φώτη ότι και να πω για σένα λίγο θα είναι είσαι ο μεγαλύτερος κολοτουμπας που έχω γνωρίσει .Που πήγε ο Ελβετός σου αυτός ο τρομερός περφορμερ που θα μάγευε την eurovision ??? Μέχρι και εσύ κατάλαβες ότι όχι μόνο δεν κερδίζει αλλά δεν είναι καν η δεκάδα σίγουρη.

      • Η Ελβετία μου αρέσει ακόμα όμως δεν μου αρέσει πολύ η σκηνική παρουσία.Πιστευω θα μπει 10αδα όμως λόγω Televoting!

  15. Μόνο εμένα δεν μου άρεσε η σκηνική παρουσία του Αζερμπαϊτζάν; είχα ακούσει τόσο καλά λόγια αλλά μου φάνηκε πολύ υπερβολικό όλο αυτό. Ρομπότ με λέιζερ, παράξενα τρίγωνα από πίσω. Επίσης αυτο το εφέ μου βγαίνει η ψυχή από το σώμα του πολύ μέτριο. Το τραγούδι ήταν από πριν στη δεκάδα μου αλλά με απογοήτευσε το λαιβ. Φωνητικά υπέροχος. Ελπίζω να έχει την κατάληξη της Dihaj

    • Πες τα Χρήστο χρυσόστομε πες ταααα… έχουν εντυπωσιαστεί με το ρομπότ το προωθούν και υπερβολικά τα μέσα…πολύ θέλει ο κόσμος για να γίνουν πρόβατα… αϊ πες μου τώρα που κολλάει το “so shut up about it” με την μεταμόσχευση καρδιάς… ξυπνάτε ωρεεε

    • Συμφωνώ απόλυτα, ούτε και εμένα μου αρέσει και δεν αξίζει δεκάδα ?.

    • Αυτό ήθελα να γράψω κι εγώ. Είχα δει τέτοιες αντιδράσεις από τους γνωστούς άγνωστους δημοσιογράφους, που περίμενα να δω στην οθόνη ένα νέο άβαταρ. Το εφέ με την ψυχή τελείως ψεύτικο, τα ρομπότ μετριότατα και γενικά φωνητικά τίποτα το ιδιαίτερο. Επίσης, στο televoting ίσως συναντήσει κάποιο πρόβλημα, μια και υπάρχουν τόσο δυνατότερα τραγούδια στο ίδιο είδος, όσο υπάρχει και ο παράγοντας Σερχάτ που θα τραβήξει τουρκική διασπορά.

  16. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ! Αν και εξακολουθώ να πιστεύω οτι θα πλασαριστουμε γύρω στην 15αδα (καθαρά λόγω televoting), μονο περηφανεια μπορω να νιώσω για την προσπαθεια και την ποιότητα της φετινής μας συμμετοχής.

  17. Συγκλονιστική η εμφάνιση του Ελβετού . Winner τραγούδι , τέλειος στην ερμηνεία . Άψογος . Δεν βλέπω πως μπορεί να χασει η Ελβετία την νίκη

  18. Ελβετία , Δανια , και Ισλανδια , εχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις . Λιγο άγαρμπο ο Ολλανδός που διχνει οτι δεν το εχει . Καλή και η Κύπρος .

  19. Εντωμεταξύ η Φουρέιρα το έχει ο,τι και να λέμε – ακόμα και το Ζιμπεν το έκανε δικό της.

    • Παιδιά την Φουρέιρα εμείς στην Ελλάδα θα τη δούμε, ή θα παίζει διαφημίσεις πάλι η ΕΡΤ;

  20. Γεια σας.Ένα μήνυμα προς OGAE.Όσο η επίσημη σελίδα της Katerine Duska όσο και το INFE δημοσίευσαν σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα μια φωτογραφία που δείχνει πως μπορούν να ψηφίσουν οι Έλληνες του εξωτερικού (σιγά μη το κάνουν οι ξένοι) στα τηλέφωνα κ.λ.π. από κάθε χώρα του διαγωνισμού.Κάντε και ‘σεις ότι μπορείτε σήμερα ένα τελευταίο promo παντού μήπως πάρουμε κάποια ψήφο παραπάνω από τον κόσμο αν και δύσκολο έτσι πως τα λένε τα πράγματα.Καλή επιτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο.Δυστυχώς οι “φίλοι” μας από την Ευρώπη θα μας στεναχωρήσουν για ακόμη μια φορά αλλά δεν πειράζει τι να κάνουμε.Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια.Τραγούδια σαν της Μάλτας,της Γαλλίας,των Σκοπίων (προωθείται σκόπιμα) και κυρίως της Ισλανδίας ΔΕΝ θα έπρεπε να περνάνε την Ελλάδα στη βαθμολογία.

  21. μάλιστα δλδ συμφωνα με τον συντακτη μονο ο ιταλός ειναι αφωνος ενω ολοι οι υπολοιποι ειναι για όπερα ε??τι να πω κ μονο που εκθειαζετε την ηχορύπανση της ισλανδιας τα βγαζουμε τα συμπερασματα μας…απλως λιγη αντικειμενικοτητα δν εβλαψε ποτε κ κανεναν…

    • Ούτε ο Mahmood ούτε ο Bilal είναι τραγουδιστές. Δεν περιμέναμε αυτό το κείμενο για να το καταλάβουμε.

    • Ηχορύπανση της Ισλανδιας; Εχεις το δικαίωμα να μην σου αρέσει ενα μουσικό ειδος αλλά αυτό δεν το καθιστά ηχορύπανση… Ουτε και μένα είναι του στυλ μου αλλά αναγνωρίζω την ιδιαίτερη χροιά των Hatari.

  22. Την άκουσα σήμερα το πρωί, ζωντανά. Ήταν καθηλωτική, υπέροχη, άψογη! Στην καλύτερη της εμφάνιση μέχρι σήμερα! Ας την βγάλουν ό,τι θέλουν! Αυτή η φωνή, αυτό το καλλιτεχνικό θέανα προσωπικά με κάνει πολύ υπερήφανο! Ακόμη και μετά την Ολλανδία, την καταπληκτική Ολλανδία, στάθηκε, ξεχώρισε, δεν χάθηκε! Δεν με νοιάζει η θέση! Θα ήθελα να διακριθεί γιατί και το αξίζει και δούλεψαν πολλοί άνθρωποι, πολτ! Αλλά δεν με νοιάζει,ειλικρινά! Είμαι περήφανος που αυτό προέρχεται από τη χώρα μου! Καλή επιτυχία Κατερινάρα!! Πολύ καλή και η Τάμτα με την Κύπρο! Πολλά μπράβο και στις δύο χώρες!! Καλή επιτυχία λοιπόν και στην Κύπρο μας!

  23. Ειναι κριμα να μην παρουμε καλη θεση φετος. Ειναι ολα τα τραγουδια τοσο βαρετα, ανοστα, αοσμα..

    Το δικο μας ειναι ομορφο, ρομαντικο, φωναρα η Κατερινα. Ο Ολλανδος ολο ουου και ουυυ και ουξινος πια!

    Κριμα, τι να πω, απο που κι ως που τον ειχαν τα στοιχηματα εδω και 3 μηνες πρωτο.. Για να μην πω για την Αυστραλια, ειλικρινα πως γινεται να αρεσει αυτη η αηδια λογω των γραφικων και των ακροβατικων..η κοπελα απλα τσιριζει. Ολα τα υπολοιπα μπουρδες.. καλυτερα να κερδισει η Σλοβενια αν το παμε ετσι..

    Κριμα για την Ελλαδα, αξιζει πολυ καλυτερη θεση απο αυτη που δυστυχως θα παρει αποψε..

    • Καλώς ή κακώς τα στοιχήματα διαμορφώνουν άποψη για τα τραγούδια. Οι στοιχηματικες έδωσαν χαμηλή απόδοση στον Ολλανδό με το που βγηκε το τραγουδι του και ο κόσμος που στοιχηματίζει ακολούθησε. Δικαιως μεν γιατί ειναι όντως φαβορί για νίκη αλλά τόσο hype (περισσοτερο και απ την Loreen σχεδον) δεν το αξίζει θεωρω.

      • Αυτο ακριβως, με το που ακουστηκε το τραγουδι φαβορι.. και μετα ολοι σαν προβατα «α ναι η Ολλανδια υπεροχη, φαβορι» !! Ακομα και γω παραλιγο να το πιστεψω.. οσο το ακουω τοσο δεν μ αρεσει..
        Προβατα..
        Σιχτιρ πια..

        Καλη μας επιτυχια, μακαρι η απαισιοδοξια μου να ειναι λανθασμενη..

        Και ερωτώ, γιατί, όχι γιατι πειτε μου να μην το πάρουμε εμεις ρε γμτη μου

      • Αυτο ακριβως, με το που ακουστηκε το τραγουδι φαβορι.. και μετα ολοι σαν προβατα «α ναι η Ολλανδια υπεροχη, φαβορι» !! Ακομα και γω παραλιγο να το πιστεψω.. οσο το ακουω τοσο δεν μ αρεσει..
        Προβατα..
        Σιχτιρ πια..

        Καλη μας επιτυχια, μακαρι η απαισιοδοξια μου να ειναι λανθασμενη..

        Και ερωτώ, γιατί, όχι γιατι πειτε μου να μην το πάρουμε εμεις ρε γμτη μου

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ