Ευρυδίκη – Τάσος Τρύφωνος: Οι πιο “δυνατοί κρίκοι” μιλούν αποκλειστικά στον OGAE Greece!

Λίγη ώρα πριν την διεξαγωγή του δεύτερου ημιτελικού, οι σχολιαστές της τηλεόρασης του ΡΙΚ, Ευρυδίκη και Τάσος Τρύφωνος,  μίλησαν στην κάμερα του OGAE Greece σχολιάζοντας και αναλύοντας από τη δική τους οπτική γωνία τη διοργάνωση των Ισραηλινών αλλά και τις συμμετοχές της Κύπρου και της Ελλάδας.

Συνέντευξη: Χαρπαντίδης Στέφανος  | Camera: Πολυσόπουλος Κωνσταντίνος

Ξεκινώντας την συνέντευξη ο Τάσος Τρύφωνος δήλωσε ότι ένα παιδικό του όνειρο γίνεται πραγματικότητα, να περιγράψει από κοντά τον διαγωνισμό με την Ευρυδίκη την οποία χαρακτήρισε θρύλο της Eurovision και παιδικό του είδωλο.  Όσο αφορά την διοργάνωση, οι σχολιαστές του ΡΙΚ δήλωσαν ότι παρ’όλα τα προβλήματα που ακούστηκαν στην αρχή, από τη δική τους πλευρά πάνε όλα καλά. Όταν η κουβέντα, όμως, έφτασε στο ποια πόλη θα φιλοξενούσε το διαγωνισμό στην Κύπρο σε περίπτωση νίκης, οι δύο φίλοι αν και διαφώνησαν αρχικά, στο τέλος βρήκαν την λύση!

Η Τάμτα ήταν εξαιρετική και νομίζω ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση, γι’αυτό και πιστεύω περάσαμε άνετα στον τελικό. Λατρεύω το Ελληνικό τραγούδι  και την υπέροχη σκηνική παρουσία της Κατερίνας, αυτό το εικαστικό αποτέλεσμα.

Κλείνοντας, η τρεις φορές εκπρόσωπος της Μεγαλόνησου δήλωσε ότι δεν θα ξαναπήγαινε Eurovision ως εκπρόσωπος, αλλά προτιμάει να περιγράφει το διαγωνισμό, παρέα με τον Τάσο. ‘Η μήπως όχι;

Δείτε όλα όσα δήλωσαν οι δύο αγαπημένοι σχολιαστές στον OGAE Greece στο παρακάτω video:

Ευχαριστούμε θερμά την Ευρυδίκη και τον Τάσο Τρύφωνος για τη συνέντευξη που παραχώρησε στη κάμερα του σωματείου μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece! 

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ