Eurovision 2019: Ολοκληρώθηκε η πρώτη Dress Rehearsal του τελικού – Απόψε η Jury rehearsal!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο εδώ στο Expo Tel Aviv, η πρώτη Dress Rehearsal του τελικού της φετινής Eurovision. Τόσο η Ελλάδα με την Katerine Duska, όσο και η Κύπρος με την Τάμτα βρέθηκαν επί σκηνής και ξεσήκωσαν ακόμη μία φορά το κοινό που βρέθηκε στο Expo Tel Aviv!

H Κατερίνα και η Τάμτα πραγματικά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό επί σκηνής και δείχνουν καθόλα έτοιμες για την αποψινή Jury rehearsal. Σε γενικές γραμμές όλες οι πρόβες κύλησαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός από της Ισπανίας και της Μάλτας. Στην Ισπανία απ’ ότι φαίνεται τα 30” ανάμεσα στα τραγούδια δεν είναι αρκετά για να αποχωρήσει η αποστολή της Αυστραλίας και να πάρει θέση επί σκηνής η Ισπανία. Επίσης, κατά την έναρξη του τραγουδιού της Μάλτας, υπήρχαν (για πολλοστή φορά) προβλήματα στον ήχο και έπρεπε η μετάδοση να σταματήσει και να ξεκινήσει από την αρχή! Στα αξιοσημείωτα της πρώτης πρόβας, Μάλτα και Ισλανδία δεν χρησιμοποίησαν τα κουστούμια που φοράνε στις τελικές βραδιές. Πολλά ήταν τα προβλήματα στην ροή του show και οι διακοπές ήταν μεγάλες για να μπορέσει να τα επιλύσει η παραγωγή.

Όλα λοιπόν είναι έτοιμα για την Jury Rehearsal του τελικού σήμερα στις 22:00 το βράδυ. Από αυτό το show θα δοθεί το 50% της συνολικής βαθμολογίας από τις ειδικές επιτροπές κάθε χώρας.

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον διαγωνισμό της Eurovision 2019, στον OGAE Greece!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες αλλα η πρώτη παράγραφος έχει αριθμήσει πόσα προβληματα κατα τη πρόβα και η δεύτερη ξεκινάει με “Όλα λοιπόν είναι έτοιμα για την Jury Rehearsal….”. Well, σύμφωνα με τη πρώτη παράγραφο μάλλον όχι.

    Επίσης, αν μετά απο δύο εβδομάδες, τόσες πρόβες, ακόμα δεν μπορούν να ρυθμήσουν τον ήχο, νομίζω είναι καθαρά θέμα τύχης με πόση ένταση η όχι θα βγεί η Κατερίνα αύριο.

    • Βέβαια απορείς πως κάποιες χώρες έχουν προβλήματα και κάποιες άλλες είναι επαγγελματικά σωστές
      Πως γίνεται ρε παιδι μου αυτό ;
      Σπρώχνουν αυτές που θέλουν και όχι τόσο για Ολλανδία όσο για το περσινό χαστούκι με Σουηδία

      • Γιατί ίσως στο θέμα του επαγγελματισμου απέχουμε πολύ από χώρες τύπου Σουηδία κλπ??? ? Μέχρι πέρυσι ξεχνουσαμε εξοπλισμό στα τελωνεία και στέλναμε ποντιακό ραπ, δεν γίνεται ξαφνικά να φτάσουμε αυτές τις χώρες! Οι άλλοι έχουν έτοιμο εξοπλισμό και σκηνική παρουσία εδώ και 3 μήνες και εσείς εδώ βρίσκετε σενάρια επιστημονικης φαντασίας, γιατί ως γνωστόν πάντα φταίει ο άλλος! !!

      • Ποια σενάρια επιστημονικής φαντασίας eurofan;; Όσο προετοιμασμένος να είσαι, εάν για κάποιο λόγο δεν μπορεί η παραγωγή να ανεβάσει την ένταση του ήχου, φταίει η Ελλάδα που δεν έχει εξοπλισμό;; Και γιατί η ίδια παραγωγή να τα κάνει όλα τέλεια σε ορισμένα τραγούδια και σε ορισμένα άλλα να μην τα κάνει εξίσου τέλεια;; Υποτίθεται ότι η δουλειά τους είναι να φροντίζουν τον ήχο και τις κάμερες. Αν μετά από συνεχόμενες απαιτήσεις δεν κάνουν αυτό που τους ζητάνε, σόρυ κιόλας άλλά εχουμε δικαίωμα να σκεφτούμε ότι γίνεται επίτηδες.

      • Eurof@n δεν είμαι από αυτούς που χαϊδεύουν την ΕΡΤ το αντίθετο μάλιστα.
        Αναφέρομαι στο γεγονός ότι σε πάρα πολλές συμμετοχές βλέπεις σκηνοθεσία χάλια και σε κάποιες συγκεκριμένες την τελειότητα όπως για παράδειγμα στην Εστονία, Αυστραλία, Σουηδία
        Φέτος υποτίθεται οτι η Ελλάδα πήγε οργανωμένη(την Άρτα και τα Γιάννενα μαζέψαμε!!!) οπότε πιστεύω οτι έδωσαν υλικό
        Δε ψάχνω τρίτους να κατηγορήσω αλλά ότνα κάτι κάνει μπαμ πρέπει να ειπωθεί.
        Και σου ξαναλέω δεν αναφέρομαι σε Ελλάδα
        Πέρα απο αυτό όμως όλες οι χώρες οφείλουν να λαμβάνουν την ίση μεταχείριση είτε είναι φτωχές είτε δε ξέρω εγώ τι. Ένας σκηνοθέτης επαγγελματίας ειναι επαγγελματίας με όλους

      • Το θέμα είναι ότι κάποιες από τις χώρες που αναφέρατε είχαν την ίδια σκηνοθεσία και πριν 3 μήνε (Εσθονία, Σουηδία), ωστοσο ακόμη και αυτές είχαν θέματα με τα πλάνα και τον ήχο! !! Σπανια θα συναντήσετε φέτος κάποια χώρα που να μην είχε κάποιο θέμα! !! ! Απλά υπάρχουν και οι χώρες που έχουν έτοιμη την σκηνική παρουσία εδώ και 3 μήνες! !! Καποιοι έλεγαν ότι θα ήταν βαρετό να βλέπαμε ξανά την ίδια σκηνική παρουσία, μέχρι στιγμής όμως φαίνεται ότι μόνο καλό τους έκανε! !!

  2. Παρεμπιπτόντως, τα καλόπαιδα του Wiwibloggs τί έχουν να πουν για τον αποκλεισμό της Ρουμανίας για τον οποίο είναι οι ίδιοι πλήρως υπεύθυνοι;

  3. Μακάρι από θέμα ήχου και σκηνοθεσίας να πάνε όλα καλά για κάθε χώρα και φυσικά για τη Κατερίνα μας. Είναι κρίμα να έχει δουλέψει μια ομάδα τόσο πολύ και ξαφνικά να μη βγαίνει ακριβώς αυτό που έχουν οραματιστεί.
    Κακά τα ψέματα ειδικά στο πρώτο ημιτελικό υπήρχε τεράστιο θέμα με τον ήχο( ειδικά στην Ισλανδία και στην Ελλάδα).
    Το μόνο που χρειάζεται από την Κατερίνα είναι να χαλαρώσει ( γιατί στο πρώτο κουπλέ ακούστηκε κάπως νευρική) και να το απολαύσει! Επίσης ας κοιτάει λίγο περισσότερο τη κάμερα ειδικά στη γέφυρα που λέει”won’t you lean on me you can lean on me”. Ψιλοπραγματα που όμως κάνουν τη διαφορά! Όλα καλά να πάνε σήμερα κι αύριο το βράδυ! Καλή επιτυχία στο κορίτσι μας και στη Τάμτα!! Καλή επιτυχία Ελλάδα, και Κύπρος φυσικά!!

  4. Οι κριτικές επιτροπές φέτος θα δείξουν πέρα από κάθε άλλη φορά πόσο υποκινούνται από διάφορα συμφέροντα-χώρες. Για αυτό τη πρωτιά στις επιτροπές θα έχουν Σουηδία-Αυστραλία αφήνοντας πίσω την Ολλανδία. Δεν βλέπω κάποια ρευστότητα στα στοιχήματα όσον αφορά τη πρώτη θέση αλλά μία έντονη ανακατάταξη μεταξύ 2-10 θέσης. Ελπίζω οι επιτροπές να μην στερήσουν στην Ολλανδία τη πολυπόθητη νίκη της για να αναδείξουν μέτριες συμμετοχές της Σουηδίας-Αυστραλία γιατί τότε η φράση με την οποία κλείνει κάθε tweet του (προσπαθώντας να μας πείσει για το αντίθετο από αυτό που γίνεται, our vote doesn’t matter) δεν θα ισχύει.

    • Σενάρια πολλά όπως βγάζουμε 1η Αυστραλία, 2η Σουηδία και 3η Ολλανδία και έρχεται το Televoting και κερδίζει η Ολλανδία…..

      Θα δείξει.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ