Eurovision 2019: Είναι επίσημο! H Madonna στη σκηνή της Eurovision!

Είναι Επίσημο! Όπως μας ανακοινώθηκε και επίσημα από τα μεγάφωνα μέσα στο press center, η Madonna θα βρεθεί στη σκηνή της Eurovision το Σάββατο το βράδυ. Η διάσημη Αμερικανίδα βασίλισσα της pop βρίσκεται ήδη στο Τελ Αβίβ και προετοιμάζεται πυρετωδώς για να μας παρουσιάσει επί σκηνής  το εντυπωσιακό της show.

Η super star της pop, θα βρεθεί στη σκηνή του Τελ Αβίβ για να ερμηνεύσει δύο τραγούδια της, την μεγάλη της επιτυχία, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από 30 χρόνια, “Like a Prayer” αλλά και το νέο της single “Future” feat Quavo!

O Executive Supervisor της Eurovision, Jon Ola Sand, δήλωσε:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι ο θρύλος της μουσικής Madonna θα βρεθεί μαζί μας στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Το ταλέντο των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό φέτος είναι μοναδικό και είμαι βέβαιος ότι οι καλλιτέχνες θα εμπνευστούν από την μοναδική εμφάνισή της στην σκηνή.

Υπομονή, λοιπόν, μέχρι το Σάββατο το βράδυ όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Madonna live στην σκηνή της Eurovision.

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquizπαιχνίδια και διάφορα Euro-battles Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

 

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σήμερα που η βραδιά θα μαγνητοσκοπηθεί θα τραγουδήσει η μόνο το Σάββατο στον τελικό…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ