ΚΥΠΡΟΣ – Τάμτα: “Η χθεσινή μου εμφάνιση ήταν ό,τι καλύτερο έχω ζήσει”!

Την Τρίτη το βράδυ τόσο η Κύπρος όσο και η Ελλάδα κατάφεραν να περάσουν το εμπόδιο του ημιτελικού και να βρεθούν ξανά στον Τελικό του Σαββάτου. Η Κύπρος θα βρεθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά στο τελικό μετά από την απουσία της το 2014, ενώ η Ελλάδα επιστρέφει μετά τον περσινό αποκλεισμό της.

Χτες, στο ξενοδοχείο που διαμένει η Κυπριακή αποστολή διοργανώθηκε πάρτι προς τιμήν της Τάμτα, αλλά και όλης της αποστολής για να την συγχαρούν για την επιτυχία της. Η Τάμτα, όπως και όλοι οι εκπρόσωποι της ομάδας της Κύπρου ήταν χαρούμενοι και αισιόδοξοι για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Λίγο πριν αναχωρήσει από το ξενοδοχείο για να συνεχίσει το ήδη επιβαρυμένο πρόγραμμα της, μίλησε αποκλειστικά στον OGAE Greece για την βραδιά του ημιτελικού.

Η Τάμτα, μεταξύ άλλων, μας δήλωσε για την εμφάνιση της στον ημιτελικό:

Μόλις βγήκα στην σκηνή και είδα αυτόν τον κόσμο με αυτή την ενέργεια ό,τι άγχος υπήρχε έσβησε με τη μία…

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ολόκληρες τις δηλώσεις της εκπροσώπου της Κύπρου:

Ευχαριστούμε θερμά την Τάμτα για τις δηλώσεις που μας παραχώρησε στη κάμερα του σωματείου μας και ευχόμαστε στην ίδια αλλά και σε όλη την υπόλοιπη Κυπριακή αποστολή, καλή επιτυχία! 

Για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και τη συμμετοχή της Κύπρου μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquizπαιχνίδια και διάφορα Euro-battles Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερη συμπάθεια μεταξύ της Τάμτα και της Φουρέιρα;; Ούτε αναφορές σημαντικές, ούτε κάποια φωτό μαζί, στο ινστα δεν ακολουθούνταιι μεταξύ τους….

  2. Τι να κανει και η καημενη η Ταμτα βλεπει οτι θα πατωσει και χθες σε παρτι εβγαλε την περουκα επι σκηνης προς εντυπωσιασμο……δεν το σωζει ομως….

  3. σας εχει τσουξει η επιτυχια της ταμτα και το γεγονος οτι δεν ασχολειται κανει με την ελλαδα αλλα ολοι με την κυπρο.

    • Επιτυχία; Μη με κάνεις να γελάω. Ειδικά μετά τις αποψινές εμφανίσεις της Ελβετίας και της Μάλτας, άρχισε τις προσευχές καλύτερα…

  4. Σας άρεσε ψες η Μάλτα? Μη χειρότερα…….πολυ βαρετό κομμάτι….έλεος εδώ μέσα με τις κατινιές για το κυπριακό και το ελληνικό τραγούδι.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ