EUROVISION 2019: Αν η Madonna δεν υπογράψει συμβόλαιο, δεν μπορεί να εμφανιστεί!

Παρά την επίσημη ανακοίνωση του ΚΑΝ ότι η Madonna θα εμφανιστεί στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision το Σάββατο 18 Μαΐου, ο Jon Ola Sand, ο εκτελεστικός επόπτης του Διαγωνισμού, δήλωσε ότι ακόμη δεν έχει υπογραφεί κανένα συμβόλαιο μαζί της.

Ο χρηματοδότης για την εμφάνιση της Madonna, Silvan Adams, δήλωσε ότι η Madonna θα φτάσει στο Ισραήλ την Πέμπτη. Ωστόσο, μιλώντας χθες το βράδυ σε συνέντευξη τύπου, ο Jon Ola Sand τόνισε ότι κανένα συμβόλαιο δεν υπογράφτηκε ακόμα ανάμεσα στη βασίλισσα της ποπ και την ομάδα παραγωγής της Eurovision:

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεόρασης (EBU) ποτέ δεν επιβεβαίωσε ότι η Madonna θα εμφανιστεί. Δεν έχουμε υπογράψει κανένα συμβόλαιο με την ομάδα της και, αν δεν υπογραφεί κάποιο συμβόλαιο, δεν θα μπορέσει να εμφανιστεί επί σκηνής.

Ο κόσμος μιλάει εκ μέρους της EBU εδώ και μήνες, δίχως να έχουν την άδεια γι’ αυτό. Βρισκόμαστε τώρα σε μια λίγο περίεργη κατάσταση. Έχουμε μια καλλιτέχνη που θα ήθελε να συμμετάσχει και που θα ήθελε πολύ να έρθει εκεί, αλλά δεν έχουμε υπογράψει συμβόλαιο.

Jon Ola Sand

Προβλήματα δημιουργήθηκαν επίσης και σχετικά με τα δικαιώματα των τραγουδιών που θέλει να ερμηνεύσει η Madonna. Οι πληροφορίες λένε ότι η Madonna ήθελε αντί του «Like a prayer» να ερμηνεύσει 2 κομμάτια από το καινούργιο της άλμπουμ, όμως φαίνεται να μην το απαιτεί πλέον. Κάποια πηγή ανέφερε στη σελίδα της Walla τα εξής:

Η Madonna πρόκειται να έρθει με τον δικό της φωτισμό και σκηνοθέτη και αυτό θα έκανε μεγάλο κακό στην προετοιμασία μας για τη Eurovision, όσον αφορά στις πρόβες, τοποθέτηση φωτισμού, κάμερες κ.ά., διότι όλα αυτά έχουν τη δική τους ομάδα και τις δικές τους απαιτήσεις. Είναι προβληματικό. Αν τελικά έρθει, νομίζω ότι η επίσκεψη της Madonna θα φέρει το μεγαλύτερο χάος. Θα είναι ένας εφιάλτης που δημιούργησα.

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αρχικά τι ακριβως περίμεναν τόσους μηνες για να υπογράφει το συμβολαιο εφόσον και οι 2 πλευρες ηταν θετικές για την εμφάνιση της Madonna φέτος;;;
    Δεύτερον σίγουρα γνώριζαν ότι η συγκεκριμένη καλλιτέχνις με τοσα χρονιά καριέρας και κυριως ΟΝΟΜΑ, θα είχε τρελές απαιτήσεις και όσον αφορά τα χρήματα και το πώς θα εμφανιστεί, οποτε γιατί δεν της έκλειναν την πόρτα νωρίτερα, να βγάλουν και μια επίσημη ανακοίνωση να ξέρει και ο κόσμος τι να κάνει; Για πολλούς που θα παρευρεθούν στον τελικο σιγουρα επαιξε ρολο η εμφάνιση της Madonna.
    Φέτος το Ισραήλ έχει θέσει πολυ ψηλά τον πήχη για μια μέτρια προς κακή διοργάνωση (πανάκριβα εισιτήρια, απαίσια πλανα σκηνοθέτη). Ισως σωθούν απο τις εμφανίσεις των Verka Serduchka, Foureira, Zelmerlow και Conchita.

    • Τελικά θα εμφανιστεί η Madonna ή όχι?
      5 μέρες πριν τον τελικό δεν το γνωρίζει η ebu?

      • Λογικά ως το τέλος της εβδομάδας θα το ξέρουμε σίγουρα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ