EUROVISION 2019: O Roko μιλάει αποκλειστικά στον OGAE Greece!

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου γύρου των προβών του, ο Roko μίλησε στην κάμερα του OGAE Greece σχολιάζοντας για τις πρόβες του αλλά και πως ένιωσε πάνω στην σκηνή.

Ο εκπρόσωπος της Κροατίας, δήλωσε πως είναι πολύ περισσότερο ευχαριστημένος με την δεύτερη τεχνική πρόβα συγκριτικά με την αντίστοιχη πρώτη. Ο Roko μίλησε και για την χώρα διεξαγωγής του διαγωνισμού, αλλά και για την διοργάνωση.

Η διοργάνωση και τα γυρίσματα των καρτ-ποστάλ, είναι σε υψηλό επίπεδο, καθώς και η ασφάλεια. Φροντίζουν το οτιδήποτε! Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι.

Ο Roko έχει επισκεφτεί την Ελλάδα, όπως είπε στην συνέντευξη και μας μιλάει για το πως του φάνηκε η χώρα μας. Κλείνοντας δεν παρέλειψε να μας τραγουδήσει ένα μικρό απόσπασμα από την φετινή του συμμετοχή με τίτλο “The Dream”!

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Roko στον OGAE Greece στο παρακάτω video:

Εμείς ευχαριστούμε θερμά τον Roko για την συνέντευξη που παραχώρησε στη κάμερα του σωματείου μας και ευχόμαστε καλή επιτυχία στον διαγωνισμό!

Για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece! 

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι ωραία φωνή, τι ωραία προσωπικότητα και τι χάλια τραγούδι. Κρίμα ρε Roko, είσαι πολύ συμπαθητικός αλλά πού πας στη Eurovision με στίχο που λέει I dream of love, you dream of love, angels of God, we all dream of love… Κρίμα, κρίμα!

    • Εξαιρετικός. Υπέροχη φωνή υπέροχο τραγούδι μακάρι να κερδίζουν τέτοιες συμμετοχές στο θεσμό μπας και διατηρήσει την αίγλη του. Συγχαρητήρια στον Στέφανο για την εξαιρετική δουλειά του.

  2. Πήγαμε εξαιρετικά και τρελάθηκαν τα στοιχήματα
    Γιατί εδώ και το infe δεν έχουν τίποτα ;

    • Ότι πήγαμε εξωτερικά οκ αλλά τα στοιχήματα που τρελάθηκαν το ίδιο έχουν παραμείνει

  3. Aaa οκ κατάλαβα τι λέτε νόμιζα ότι μπήκαμε 10αδα ,εγώ ρε παιδιά απορώ γιατί δεν έχει ανεβάσει κανένας στο YouTube την σημερινή πρόβα, ενώ πέρσι τα ανέβαζαν όλα ,ούτε κάποια ενημέρωση έχουμε από τον ογκαε

  4. Θα υπαρξει καποια ενημερωση κατα την διαρκεια της προβας που θα ψηφιζουν οι επιτροπες?

  5. Συμπαθέστατος καί αδιαμφισβήτητα ΦΩΝΑΡΑ,μαζί με τον Sergey οι καλύτερες ανδρικές φωνές του φετινού διαγωνισμού.Αυτά τα φτερά να μήν φόραγες,αγόρι μου,κατα τ’άλλα,εύχομαι να προκριθεί στον τελικό,ανεξαρτήτως του όχι καί τόσο wow τραγουδιού και μόνο χάριν ερμηνείας!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ