EUROVISION 2019: Δεύτερη πρόβα Ιταλίας!

Οι πρόβες συνεχίζονται με τον Mahmood από την Ιταλία να πραγματοποιεί τώρα τη δεύτερη τεχνική πρόβα του στο “Soldi“.

Με διαφορετικό ντύσιμο ο Mahmood, καθώς φορά άσπρο t-shirt και μαύρο παντελόνι, που έχει αλυσίδα στα αριστερά. Οι χορευτές είναι ντυμένοι στα μαύρα. Στα γραφικά κυριαρχούν τα χέρια που το ένα ακουμπά το άλλο ενώ υπάρχει η μορφή του Mahmood που εναλλάσσεται με παιδικό πρόσωπο. Επίσης, απεικονίζονται χρήματα και φωτιές.

Στη δεύτερη δοκιμή, ο Mahmood φόρεσε ένα κόκκινο σακάκι με σχέδια, «έγραφε» καλύτερα στην κάμερα και ήταν πολύ καλύτερη από την πρώτη.

Ο Mahmood φωνητικά ήταν στα όρια του ανεκτού, μιας και φαινόταν πως ακόμα είναι άρρωστος.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Attilio Cusani, eurovision.tv 

 

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άλλη μια απογοητευτική πρόβα στα στοιχήματα από 3η θέση έχει πέσει στην 7η και έχει πτωτικές τάσεις.
    Ολλανδία,Σουηδία,Ρωσία και Αζερμπαιτζαν εκεί θα παιχτεί και νομίζω αυτό είναι το δίκαιο.

    • Δίκαιο για το Αζερμπαϊτζάν, γιατί βρε φίλε μου; Για τα 384 Shut up που λέει;

      Μην απορήσετε αν κάνουν την έκπληξη χώρες όπως: Ισπανία, Γαλλία, Μάλτα…

    • Επιτέλους έβαλες μυαλό κάλιο αργά παρά ποτέ .Πάει το σλόγκαν σου Ζυρίχη η Άμστερνταμ του χρόνου .Κατάλαβες ότι ο Ελβετός κάνει μόνο για κανένα μπαράκι στην Μυκονο και εύχομαι ολόψυχα παρά τις όποιες διαφωνίες να καταλάβεις πριν τον Τελικό ότι ο Sergey θα κερδισει

  2. Να και ο νικητής… επειδή λένε όλοι το μακρύ και το κοντό τους να θυμηθούμε λίγο πως κερδισε ο mahmood το san remo…από τις επιτροπές! δεν είχε την αγάπη του κοινού και όμως κέρδισε λόγω της αυθεντικότητας του τραγουδιού. Επίσης, το sanremo συνδιοργανώνεται από την ebu με ότι αυτό συνεπάγεται… άρα, πιστεύω έχει την πρωτιά στις επιτροπές και σίγουρα θα πάει στην τριάδα στο televote, οπότε ακόμα παίζει να κερδίσει το διαγωνισμό.

    η ολλάνδια από την άλλη ποια ακριβώς πρωτοτυπία έχει; ένα χιλιοπαιγμένο τραγούδι και μία χιλιοπαιγμένη σκηνική παρουσία. αφήστε λοιπόν τα odds και δείτε το πιο συνολικά. Forza mahmood!

      • Ο συγκεκριμένος κέρδισε το San remo, επειδή οι επιτροπές δεν ήθελαν ultimo ή IL volo και όχι λόγο του τραγουδιού του, που ναι μεν είναι σύγχρονο αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Επίσης είναι φανερό ότι οι Ιταλοί δεν θέλουν να νικήσουν και να πάρουν το διαγώνισμο. Οπότε πιο πιθανή είναι μια θέση μέσα στους πρώτους εφτά φέτος..

  3. Η πρωτιά στις επιτροπές θα παιχτεί ανάμεσα σε Ολλανδία και Σουηδία! !! ! Εδώ πέρυσι ήταν ψηλά η Σουηδία, φέτος που έχει και καλύτερο τραγούδι δεν υπάρχει περίπτωση να μην παλέψει για την πρωτιά! !! ! Από τις μεγάλες χώρες αυτή που έχει δυστυχώς μια άνοδο είναι η Γαλλία και νομίζω ότι είναι η μόνη χώρα που μπορεί να απειλήσει Σουηδία και Ολλανδία.

  4. Γιατί ρε παιδιά η Σουηδία είναι δίκαιο εάν κερδίσει με ένα τραγούδι χιλιοακουσμένο που είναι και βαρετό,θεωρώ της Ιταλίας πολύ πιο σημερινό, έχει ταυτότητα ,το μήνυμα που περνάει είναι πολύ όμορφο και έχει να το πάρει και χρόνια,γιατί πρέπει κάθε τόσο να το πέρνει η Σουηδία και με ένα τραγούδι αδιάφορο αν άξιζε οκ αλλά φέτος δεν θα το αξίζει αν κερδίσει!!!

  5. Δεν καταλαβαίνω που βρίσκετε ότι η φωνή του Mahmood είναι στα όρια του ανεκτού… Μια χαρά μου ακούγεται εμένα. Θα τρελαθούμε τελείως; Ένα πολύ ωραίο τραγούδι, με μία πολύ καλή φωνή και μια πολύ ενδιαφέρουσα σκηνική παρουσία. Πολύ υποτιμημένο, ενώ αξίζει την νίκη. Αλλά θα μου πεις, στην εντελώς ανάξια και στημένη Eurovision, υπάρχει περίπτωση να μπορούν να υποστηριχθουν και να αναδειχθούν οι πραγματικά καλές συμμετοχές; Φυσικά και όχι.

  6. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι είτε η Ιταλία, είτε η Ολλανδια αξίζουν για νίκη φέτος.Και τα δύο ωραία τραγούδια, με χαρακτήρα και μήνυμα το ένα,με ευαισθησία και αλήθεια το άλλο.Μια χαρά είναι και σκηνικά.Τι έπρεπε δλδ να παρουσιάσουν…να αρχίσουν να πετάνε στη σελήνη; να κάνουν λαιβ καρδιογράφημα, να δούμε ποσο πάνε οι παλμοί τους; ή να κάνουν κάτι προκλητικό μόνο και μόνο για να ευαισθητοποιήσουν τις ομάδες που δέχονται δυστυχώς διακρίσεις;Η γιουροβιζιον είναι διαγωνισμός τραγουδιού.Ναι παίζει σημασία και το τηλεοπτικό αποτέλεσμα, άλλως θα τους βγάζαμε όλους, μόνους να κάθονται πάνω σε ένα σκαλοπατάκι να τραγουδάνε, αλλά μη καταλήξουμε και στο ανάποδο.Να μετράει δλδ πιο πολύ η εικόνα από την ουσία.

  7. Άλλο ένα φαβορί αποκαθηλώνεται. Βγήκε το επίσημο video της EBU. Ο Μαχμούντ είναι εκτός τόνου σε όλη τη διάρκεια του video (μπορεί να είναι ακόμα άρρωστος, αλλά αυτό δεν αλλάζει το αποτέλεσμα) και το στήσιμο φαίνεται λίγο και άδειο. Απλά δεν λειτουργεί στη συγκεκριμένη σκηνή.

    • Εσύ να δούμε πότε θα αποκαθηλωθείς να τελειώνουμε. Που γίνατε όλοι ειδικοί.
      Μια χαρά είναι σε όλα της η Ιταλία. Αλλά με τέτοια τρολλ σαν κι εσένα λογικό είναι να μην κερδίσει ούτε και φέτος η Ιταλία.
      Έχω φτάσει στο σημείο όμως να θεωρώ τιμή για μια συμμετοχή στη Eurovision, όχι μόνο να μην κερδίζει αλλά να παίρνει και την τελευταία θέση. Τόσο φτηνιάρικος και στημένος που έχει καταντήσει αυτός ο, Θεός να τον κάνει, διαγωνισμός τραγουδιού.

    • O συγκεκριμένος θα πατώσει όπως και η Emma το 2014 αλλά κανείς δεν το λέει επειδή τους αρέσει το τραγούδι. Και στο Σαν Ρέμο τα ίδια χάλια ήταν, άσχετα αν το τραγούδι αυτό καθαυτό είναι κατάλληλο για ραδιοφωνική επιτυχία.

  8. Μια χαρά είναι ο Mahmood στο live…. Και πολύ ωραία τα γραφικά…. Δεν μπορώ να καταλάβω όλο αυτό το χαμό από άτομα που ακούνε το τραγουδι εδώ και 3 μήνες και υπάρχουν απείρα live στο youtube για να διαπιστώσουμε το ποσό φαλτσος είναι η όχι ??? όπως ήταν και στο San Remο είναι …

  9. Εντάξει ποσό πιο ξεκάθαρο να μας το κάνει η Ιταλία ότι δεν θέλει να κερδίσει. Από τα πιο ωραία τραγούδια για φέτος και κάνει αυτή την σκηνική παρουσία. Οι χορευτές λες και τους πήραν με το ζόρι, το styling ανειπαρκτο, η χορογραφία ανέμπνευστη. Δεν γίνεται να έχεις μια τόσο ιδιαίτερη γέφυρα στο τέλος και το μόνο που κάνεις είναι να δείχνεις αυτούς να περπατάνε. Κρίμα…

  10. Αφού το δεύτερο ντύσιμο έγραφε καλύτερα γιατί στο επίσημο preview έδωσαν τις λήψεις με το άσπρο; Ότι να ναι. Οι χορευτές νομίζω πιο πολύ σε μπερδεύουν παρά βοηθάνε και είναι κάπως ασυγχρόνιστοι. Νομίζω πως ένα τέτοιο τραγούδι χρειαζόταν ένα πολύ πιο μοντέρνο τρόπο παρουσίασης, να παίζουν με τους φωτισμούς και με διάφορες ανταλλαγές πάνω στον ρυθμό, κάποιους ίσως στα παλαμάκια. Δεν ξέρω, πάντως κάτι κάπως διαφορετικό γιατί αυτό φαίνεται λίγο πρόχειρα φτιαγμένο, με ένα απλό background και ένα ασυγχρόνιστο χορευτικό. Ευτυχώς που το τραγούδι είναι πολύ ωραίο και το σώζει κάπως.

  11. ena τραγουδι που ενω στην α ρχη μου φαινόταν μέτριο, πλεον επι σκηνής εχει ανεβει στην εκτιμηση μου!ωραια μοντερνα εμφανιση με τους χορευτές, κ στα συν η παντα λατρεμένη ιταλικη γλώσσα!ελπίζω να το δω ψηλά!!

  12. Το Esctoday στην πρωινή πρόβα του Ιταλου, σχολίασε ότι ζήτησαν 83 διαφορικές λήψεις, μάλλον θα δούμε κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον στο γυαλί αλλά και πάλι δεν μου βγάζει με τίποτα αέρα νικητή…

  13. Για μένα ως φαβορί έχει πια αποκαθηλωθει, αν κ δεν το αποκλείω να τα καταφέρει να είναι 10αδα, εάν αλλάξουν τελικά κάτι στη σκηνοθεσία η στο ντύσιμο του mahmood. Προσωπικά θεωρώ ότι η Ολλανδία εξακολουθεί να συγκεντρώνει τισ μεγαλυτερες πιθανοτητες νικης, πρεπει όμως να δούμε ποιές θα χώρες θα περάσουν τελικό κ ποια ακριβώς θα είναι η σειρά εμφάνισης στον τελικό. Έχω ένα προαίσθημα ότι κ ο Ολλανδός να νικήσει δεν θα είναι μια νίκη ‘with flying colours’

    • Συμφωνώ – και για αυτό νομίζω οτι το φετινό σύστημα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων ίσως κρατήσει το σασπενς μέχρι το τέλους αφού πιστεύω ότι κοινό και επιτροπές ίσως να μην έχουν τρομερές αποκλίσεις.

  14. Ειναι φανερο οτι ο τυπος ηθελε απλα να δοκιμασει τη σκηνικη παρουσια. Τραγουδαγε σχεδον για πλακα. Ας μην κοροιδευομαστε. Το εχει πει λαιβ στο Σαν Ρεμο και το ειπε υπεροχα. Οποτε θα σκισει και στο Τελ Αβιβ.
    Η Ιταλια θα ειναι στην 3αδα!!!!!!

  15. Μόνο τα λόγια και το μήνυμα αυτού του τραγουδιού το κάνει στα μάτια μου νικητήριο. Οι γονείς πρέπει να είναι υπεύθυνοι απέναντι στα παιδιά τους. Σταματήστε να κάνετε παιδιά και να τα παρατάτε σε νταντάδες. Δημιουργείτε έναν άνθρωπο, δεν έχει σημασία μόνο η σωματική του υγεία αλλά και η ψυχική.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ