EUROVISION 2019: Δεύτερη πρόβα Ισπανίας!

Έτοιμος για τη δεύτερη τεχνική του πρόβα στο “La Venda” είναι ο Miki από την Ισπανία.

Στη σκηνή βρίσκεται ένα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο χωρισμένο σε 6 κουτιά, το οποίο θυμίζει διώροφο σπίτι (3 κουτιά πάνω και 3 κάτω). Στον επάνω όροφο βρίσκεται ο Miki και 2 αγόρια, ενώ στον κάτω 2 κορίτσια.Όλοι είναι ντυμένοι με casual ρούχα σε διάφορα χρώματα. Ο Miki κάνει χρήση της σκάλας που υπάρχει για να μετακινείται μεταξύ των ορόφων. Στο φόντο αρχικά φαίνεται κάτι σαν αυλαία που ανοίγει και αλλάζει χρωματισμούς. Πρόβλημα παρατηρείται στο επάνω δεξιά κουτάκι το οποίο δεν ανάβει.

Σε κάθε κουτάκι- δωμάτιο βλέπουμε και διαφορετικό χορευτικό. Ο Miki κινείται από δωμάτιο σε δωμάτιο αλληλεπιδρώντας με κάθε ένα από τους χορευτές σε αυτό. Στο πρώτο ρεφρέν οι φωτισμοί αλλάζουν δημιουργώντας μια πολύ ωραία εικόνα. Την εμφάνιση του στη σκηνή κάνει ένα τεράστιο ρομπότ/ μαριονέτα, το οποίο φωτίζεται από τα λαμπάκια που έχει πάνω του. Μετά το δεύτερο ρεφρέν, όλοι βγαίνουν από το σπίτι και το ρομπότ εξαφανίζεται. Τηλεοπτικά εξακολουθούν να υπάρχουν θέματα καθώς η κάμερα δεν μπορεί να ακολουθήσει όλες τις κινήσεις επί σκηνής. Φωνητικά ο Miki αισθητά βελτιωμένος. Η δεύτερη πρόβα ήταν πολύ καλύτερη από την πρώτη πρόβα και αυτή η αίσθηση επικρατεί στο press center που οι δημοσιογράφοι υποδέχτηκαν την εμφάνιση της Ισπανίας με ενθουσιασμό.

 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: José Irún, eurovision.tv 

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αυτο το τραγούδι και ο ερμηνευτης μαζι με τους χορευτες μου φτιάχνουν τη διαθεση!το ολο στησιμο μου θυμίζει αλμοδοβάρ τον οποιο λατρέυω!!εγω να ευχηθω καλη επιτυχια στος ισπανούς και μια θεση στη δεκάδα διοτι το αξιζουν και σαν πολυ τους εχουν αδικησει τα τελευταία χρόνια!!la venda ya cayooooo!!!!bessos!

  2. Το ρομπότ τι ρόλο παίζει εκεί ακόμα δεν έχω καταλάβει. Μέτριο μου φαίνεται το αποτέλεσμα προς το παρών.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ