ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Αλλαγές στη διαδικασία επιλογής!

Η επικεφαλής της αποστολής της Ρουμανίας, δήλωσε ότι ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας είναι ανοικτός να αλλάξει την διαδικασία επιλογής του καλλιτέχνη, για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Η Smaranda Vornicu-Shalit, επικεφαλής της αποστολής για τη Ρουμανία, δήλωσε ότι ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός, TVR, είναι ανοικτός να κάνει αλλαγές στη διαδικασία επιλογής. Τα σχόλια που ήρθαν μετά από τον φετινό εθνικό τελικό, ήταν αμφιλεγόμενα, λόγω της βαρύτητας της διεθνούς κριτικής επιτροπής σε σύγκριση με τη ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

Η κ. Vornicu-Shalit δήλωσε ότι θα εξετάσει τις αλλαγές στη ισορροπία των ψήφων του τηλεοπτικού κοινού και της κριτικής επιτροπής, ή ενδεχομένως να εξεταστεί και η εσωτερική διαδικασία επιλογής. Ωστόσο, προς το παρόν, δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις ακόμα για το επόμενο έτος.
Φέτος η Ρουμανία διαγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό, στις 16 Μαΐου, με την Ester Peony και το τραγούδι “On a Sunday”.

Για όλα τα νέα της Eurovision και της συμμετοχής της Ρουμανίας μείνετε σταθερά με τον OGAE Greece!

πηγή: eurovoix.com

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφού μηδένισαν μόνοι τους τη μοναδική πιθανότητας διάκρισης που είχαν με το Dear Father, και προφανώς βλέποντας και τη διαφαινόμενη αποτυχία της συμμετοχής τους, είπαν να το δουν αλλιώς. Αλλά εφενός η ζημιά ήδη έγινε, αφετέρου δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι δεν θα βρεθεί πάλι κάποιο παράθυρο διαπλοκής και εύνοιας.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ