EUROVISION 2019: Η Τάμτα μιλάει στην κάμερα του OGAE Greece!

Σήμερα, κατά την διάρκεια της έβδομης, κατά σειρά ημέρα των τεχνικών προβών, του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, η εκπρόσωπος της Κύπρου, Τάμτα, εξέπληξε τους δημοσιογράφους, καθώς πήγε στο Press Room, μίλησε μαζί τους, φωτογραφήθηκε και δώρισε το promo cd της φετινής της συμμετοχής. Επίσης δεν παρέλειψε να μιλήσει στην κάμερα του OGAE Greece, σχολιάζοντας για τα τελευταία γεγονότα αλλά και τα σχέδια της για το μέλλον.

Συνέντευξη: Στέφανος Χαρπαντίδης, Σωτήρης Χαρτζουλάκης| Camera: Ιωάννης Δανιήλ 

H Eurovision γυρνάει γύρω μου πολλά χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενη, που επιτέλους κατάφερα να βρίσκομαι στον διαγωνισμό!

Κλείνοντας, η Τάμτα αναφέρθηκε στη συμμετοχή της Ελλάδας  με την Κατερίνα Ντούσκα, λέγοντας ότι της αρέσει πολύ η αισθητική του τραγουδιού και συγκεκριμένα όταν είδε το απόσπασμα της πρόβας της ελληνικής αποστολής, της άρεσε πάρα πολύ. Ευχήθηκε στην Ελλάδα και στην Κατερλινα Ντούσκα να πάει στον διαγωνισμό όσο καλύτερα γίνεται!

Δείτε όλα όσα δήλωσε η Τάμτα στον OGAE Greece στο παρακάτω video:

Εμείς ευχαριστούμε θερμά την Τάμτα για την συνέντευξη που παραχώρησε στη κάμερα του σωματείου μας και ευχόμαστε στην ίδια αλλά και σε όλη την υπόλοιπη Κυπριακή αποστολή, όλα να πάνε καλά.

Για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece! 

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καταρχας εγώ είμαι από αυτούς που τους αρέσει αυτό π φοραει η Τάμτα στη σκηνή αλλά βλέποντας αυτά που φοραει αυτές τις μέρες όντως την ψηλό χαντάκωσαν αν και αυτά π φοραει κυρίως δε το βυνίλιο γράφει πολύ ωραία στην κάμερα. Βέβαια σε μια τέτοια εμφάνιση αυτά που φοραει καθημερινά δεν ταιριαζουν τόσο. Εγώ θεωρώ την παρουσία της Τάμτα φέτος αξιοπρεπέστατη και αν αποδώσει όπως πρέπει στα λαιβ θα μιλάμε για μια αρκετά καλή εικόνα. Το φάουλ για μένα είναι ότι πήγε φέτος. Αν με αυτή την εικόνα πήγαινε άλλη χρόνια ίσως να πήγαινε κ αρκετά καλύτερα. Προβλέπω θέσεις 7-10. Βέβαια το να πάει φέτος είναι αρκετά ασφαλής επιλογή καθώς αν πήγαινε άλλη χρόνια με κάποιο άλλο τραγούδι ίσως και να πήγαινε χειροτερα (ίσως κ καλύτερα) ενώ φέτος γνώριζε ότι λόγω του momentum της Κύπρου έστω και δέκατη θα βγει. Πάντως μακάρι να πάει καλά γιατι της αξιζει κ κρίμα που επιλέχθηκε (αν κ φέρει ευθύνες για το γεγονός ότι δέχτηκε) να γίνει μια φουρειρα 2. Θα έπρεπε τραγούδι και εμφάνιση να ήταν πιο στα μέτρα της. Όχι απαραίτητα μπαλάντα. Τέλος (σας έπρηξα ?) θεωρούσα μέχρι φέτος ότι η σασα κάνει καλές εμφάνισης αλλά ποτέ συγκλονιστικές για πρωτιά. Φέτος με τις δυο χώρες που ανέλαβε χειροτέρευσε τη θέση της καθώς παρουσιάζει το ίδιο μοτίβο και στα δυο κ το ίδιο με το περσινό. Φαντασία 0

  2. Καλή επιτυχία στην Τάμτα και πιστεύω ότι την αξίζει αρκεί να ξεπεράσουν τα θέματα εικόνας και ήχου που έχουν εμφανιστεί στις πρόβες τους.
    Ίσως να’ναι νωρίς για να κρίνουμε την χορογραφία και το σκηνικό στήσιμο του τραγουδιού, αλλά φαίνεται ότι ακολουθείται μια πεπατημένη συνταγή που αν βοηθηθεί από τις κατάλληλες τηλεοπτικές λήψεις, μπορεί να “δείξει” πολύ καλά.

    Αν όλα κυλήσουν ομαλά, η Κύπρος θα περάσει με άνεση στον τελικό.

  3. Καλή επιτυχία στην Κύπρο και στη συμπαθέστατη Τάμτα!!!

  4. Αυτό ρε παιδιά και αφήστε τις κακίες
    …ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ..Μια γροθιά!!!

  5. το είχα πει και θα το ξαναπω. δεν της πάνε τα κορμάκια. έχει πολύ αδύνατο σώμα και σχεδόν καθόλου γοφούς. το κορμάκι ακόμα και ένα τόσο εντυπωσιακό που διάλεξε δε διαγράφει ωραία στο κάτω μέρος του σώματός της. ένα κοντό φόρεμα, ίσως και με σκισίματα στο πλάι για μια σέξι πινελιά, θα της πήγαινε περισσότερο.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ