ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Κυκλοφόρησε το επίσημο video clip της συμμετοχής!

Η Λευκορωσία εκπροσωπείται στη Eurovision 2019 από την Zena και το τραγούδι «Like it», σε σύνθεση της Yuliya Kireyeva και στίχους των Yuliya Kireyeva και Victor Drobysh.

Η νεαρή τραγουδίστρια έχοντας ήδη πραγματοποιήσει και τις δύο πρώτες τεχνικές της πρόβες στο Τελ Αβίβ, σήμερα μας επιφύλασσε μία ευχάριστη έκπληξη. Πριν από λίγο δόθηκε στη δημοσιότητα από το προσωπικό της κανάλι στο YouTube το επίσημο video clip της συμμετοχής της. Το «Like it» επομένως, μετά την studio version που είχε βγει, τώρα οπτικοποιήθηκε κιόλας. Το αποτέλεσμα είναι αρκετά σύγχρονο με νεανικά και pop στοιχεία.

Δείτε εδώ το video clip του «Like it».

Όσον αφορά τις πρώτες της τεχνικές πρόβες δείτε περισσότερα στους ακόλουθους συνδέσμους.

Πρώτη πρόβα Λευκορωσίας 4/5Δεύτερη πρόβα Λευκορωσίας 9/5

Περισσότερες λεπτομέρειες για την τραγουδίστρια και τους στίχους του τραγουδιού θα βρείτε εδώ.

Η εκπρόσωπος της χώρας αποτελεί την 16η συμμετοχή της Λευκορωσίας στο θεσμό η οποία δεν έχει γευτεί τη γλύκα μιας νίκης ποτέ μέχρι στιγμής! Το καλύτερο της αποτέλεσμα ήρθε το 2007 από τον Dmitry Koldun, o οποίος με το τραγούδι ”Work your magic” κατετάγη 6ος με 145 βαθμούς! Επιπλέον, στις συνολικά 15 συμμετοχές της, μόνο 5 φορές κατάφερε να προκριθεί στον τελικό (2007, 2010, 2013, 2014, 2017).

Ποια πιστεύετε θα είναι η τύχη της φετινής συμμετοχής της Λευκορωσίας; 

Γιώργος Φλίγκος

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ