EUROVISION 2019: Δεύτερη πρόβα Αζερμπαϊτζάν!

Το πρόγραμμα των σημερινών προβών ολοκληρώνεται τώρα με την δεύτερη τεχνική πρόβα του Αζερμπαϊτζάν. Ο Chingiz βρίσκεται ήδη στη σκηνή του EXPO Tel Aviv για ακόμη μία πρόβα του “Truth“. Ο Chingiz φοράει τα ίδια σκούρα δερμάτινα ρούχα όπως και στην πρώτη του πρόβα. Στο σκηνικό βλέπουμε ένα μεγάλο χρυσό καρδιακός παλμό ο οποίος χτυπά στο ρυθμό της μουσικής. Δύο ρομπότ σκανάρουν τον τραγουδιστή, ενώ στη συνέχεια ο Chingiz βγαίνει μπροστά από όπου και συνεχίζει την ερμηνεία του.

Στο φόντο σχηματίζεται μια γυναικεία μορφή σε μπλε φόντο. Το όλο θέαμα είναι αρκετά εντυπωσιακό με αποκορύφωση το εφέ με την ψυχή που φεύγει και επανέρχεται στο σώμα του Chingiz. Τα φώτα είναι σε μπλε, κόκκινες και κίτρινες αποχρώσεις. Ο ίδιος φωνητικά είναι αρκετά καλός.  Η ανταπόκριση στο press είναι αρκετά καλή. Το ιδανικό κλείσιμο για τον δεύτερο ημιτελικό.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Alexandr Porubaymykh, eurovision.tv 

49 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Κύπρος δυστυχως πέφτει αρκετά στα στοιχήματα μόλις την πέρασε και η Ελλάδα.. Και εννοείται αυτό δεν λέει τίποτα εδώ πέρσι πριν τον τελικό η Αυστρία ήταν 20η στα στοιχήματα αλλά και πάλι βλέπουμε μια τάση.. Γενικά έχω μια διαίσθηση ότι η Ελλάδα θα πάει μέτρια και στο κοινό και στις επιτροπές και θα καταλήξει κάπου 8-12..(εννοώ ότι σε κανένα από τα 2 δεν θα είναι πολύ ψηλά ή πολύ χαμηλά)

    • Διέρρευσε η πλήρης τηλεοπτική κάλυψη της Ελληνικής πρόβα. Φωνητικά είναι καλή και αρκετά συνεκτικό ως τη μέση. Μετά αρχίζουν τα άσχετα με τη μπάλα και το τελευταίο μέρος με τα φωνητικά να δεσπόζουν οπτικά είναι κακό ως ιδέα και τηλεοπτική κάλυψη. Γενικά δεν είναι κάτι εντυπωσιακό εν τέλει. Προσπαθεί να παίξει το χαρτί του πολύ καλλιτεχνικού, αλλά μέσα στον καταιγισμό των υψηλών τεχνολογικά συμμετοχών, χάνεται. Μπορεί να τσιμπήσει κάτι στις επιτροπές, αμφιβάλλω όμως ότι το κοινό πρόκειται να το ψηφίσει μαζικά.

      • Στην μέση εκεί με την μπάλα όντως θέλει κάποια βελτίωση αλλά μην ξεχνάμε ότι θα υπάρχει το λουλούδι στο led πάτωμα κανονικά (αν δεν το έχουν βγάλει τελείως). Για το τέλος διαφωνώ, η γέφυρα και το τελείωμα είναι πολύ εντυπωσιακά, με τον σχηματισμό των χορευτριών και τα υπέροχα φωνητικά της Κατερίνας. Δεν ξέρω τι θεωρείς εντυπωσιακό αλλά αντικειμενικά θεωρείται μια πολύ καλή συμμετοχή και το έχουν παραδεχθεί όλοι. Άσε που αυτό που διάρρευσε είναι τραβηγμένο από το μόνιτορ και χωρίς τις τελικές αλλαγές που χρειάζονται. Στην τηλεόραση τα χρώματα κτλ. θα φαίνονται πολύ πιο όμορφα.

      • Κατά τη γνώμη μου, είναι λάθος τα φωνητικά να είναι τόσο μπροστά και τόσο πρωταγωνιστικά σε τόσο μεγάλο μέρος του τραγουδιού, και ειδικά στην κορύφωσή του προς το τέλος. Και εν τέλει, αν το θες έτσι, φρόντισε να έχει αφενός πιο ευπαρουσίαστες κοπέλες, αφετέρου πολύ καλύτερα ντυμένες. Είναι σχεδόν αστείες έτσι όπως είναι και με τις χειρονομίες που τις βάζουν να κάνουν. Άσε τα “κακαρίσματα” που πετάνε στο τελευταίο μισό λεπτό.

    • Πως λέγεται το προφίλ; Εσείς λέτε ότι είναι κατά των κανόνων όμως το είδατε ολόκληρο. Δεν πρόκειται να το δώσω άλλου.

    • Πως λέγεται το προφίλ με το στορυ της πρόβας; Εσείς λέτε ότι είναι κατά των κανόνων όμως το είδατε ολόκληρο. Δεν πρόκειται να το δώσω άλλου.

  2. Φίλε Μάριε που το είδες εσυ το βιντεάκι να του δούμε κι εμείς? Διέρρευσε σε κλειστό κύκλο? Μαριος Μαριου να υποθέσω?

    • Yπάρχει στο instastories ενός προφίλ στο instagram. Είναι ουσιαστικά λήψη μίας οθόνης μέσα στο στάδιο που προβάλλει τα τηλεοπτικά πλάνα. Γι’ αυτό και ο ήχος που ακούγεται είναι αυτός της αίθουσας (επομένως μεν φωνητικά ακούγεται πολύ καλό, αλλά δεν ξέρω αν ακούγεται το ίδιο και στην τηλεοπτική μετάδοση).

  3. Προσωπικά δεκάδα και …Δε μου κάνει η αίσθηση να θέλω να ξανακούσω το κομμάτι…☹

  4. Μάριε μονίμως ψάχνεις κάτι στραβό να βρεις στη συμμετοχή μας.Στο πρώτο λάιβ στο Άμστερνταμ, έλεγες πως είχες δίκιο ότι δεν ταίριαζε η φωνή της Κατερίνας στο τραγούδι που η ίδια έγραψε και πως είχαν επεξεργαστεί τη φωνή της στο βίντεο κλιπ.Μετα δεν σου άρεσε πάλι η φωνή της στη Μαδρίτη.Τωρα που η φωνή είναι αψεγάδιαστη δεν σου αρέσει η σκηνοθεσία ,τα ρούχα και οι κοπέλες.Τα είδα κι εγώ αυτά τα στοριζ και μάλιστα τα έκανα και βίντεο και το βλέπω ξανά και ξανά .Σου πέρασε από το μυαλό πως είναι κλιπς από διάφορες πρόβες (1η,2η,3η λήψη της 2ης πρόβας)και οι άνθρωποι δοκίμαζαν πράγματα;Ακόμη σκέφτηκες πως ενδεχομένως το λουλούδι από το πάτωμα ίσως λείπει γιατί δεν ήθελαν να διαρρεύσει στη δεύτερη πρόβα που θα είναι μέσα ο κόσμος και θα μαγνητοσκοπει;Τα μακρινά πλάνα μάλλον θα απεικονίζουν τον “ζωντανό πίνακα” όταν μπει και το λουλούδι ,σου πέρασε αυτό από το μυαλό;Έλεος ορισμένοι εδώ μέσα, κόψτε τη μιρλα.

    • 1ον. Eίναι η ίδια πρόβα.
      2ον. Δεν αναφέρθηκα πουθενά σε λουλούδι. Αυτό είναι το μικρότερο πρόβλημα.
      3ον. Δεν ψάχνω να βρω στραβά, εντοπίζω τα σημεία που πιστεύω ότι είναι στραβά.
      4ον. Δεν είχα πει ότι έχουν επεξεργαστεί τη φωνή της, είπα ότι η ίδια ελάφρυνε τη χροιά της για να ταιριάζει καλύτερα στο τραγούδι.
      5ον. Εξακολουθώ να λέω ότι η φωνή της ταιριάζει περισσότερο σε πιο ιδιαίτερα πράγματα από τη mainstream ποπ. Αυτό δεν αναιρεί ότι το τραγούδι είναι καλό και η ίδια καλή τραγουδίστρια.

      • Μαριε, φαίνεσαι άτομο με εμπειρία κ άποψη πραγματικά (ακομα κι αν καμια φορα μπορει να διαφωνω μαζι σου, όπως πέρσι για τη Νεττα), μακριά απο χαζοτρολακισμους, κ δεν σου κρύβω ότι πάντα μπαίνω στα σχόλια των προβων με την ελπίδα να δω κ δικά σου σχόλια. Δεν έχω instagram κ κατανοώ απόλυτα τους λόγους που δεν δίνεις λινκ. Πιστεύω κ εγώ πάντως ότι η φωνή της Κατερίνας είναι αρκετά black κ υπερβολικά ιδιαίτερη σε σχέση με το ύφος του better love, για να κάνει ένα πολύ ευρύ γκελ στο κοινό. Από την άλλη ενώ η ΕΡΤ δείχνει φέτος το όλο project να το έχει πάρει πολύ πιο επαγγελματικά σε σχέση με τη μιζέρια των τελευταίων ετών, ίσως φέτος στο άγχος μας να παρουσιάσουμε κάτι άρτιο καλλιτεχνικά μας γυρίσει boomerang από την ανάποδη. Θέλω πάντως να πιστεύω ότι θα είμαστε στην αριστερή πλευρά του πίνακα στον τελικό

      • Δεν είναι όλα τα πλάνα από την ίδια πρόβα (από τις 3 δοκιμές της 2ης πρόβας εννοώ).Στην πρώτη πρόβα το led floor ήταν σβηστό,στις άλλες 2 υπήρχε ένα ροζ φόντο στο πάτωμα.Παρατηρησε πως σε κάποια πλάνα έχει ροζ πάτωμα και σε κάποια σβηστό, στα στοριζ που είδες.Και ναι είχες πει πως είχαν επεξεργαστεί τη χροιά της στο studio version,μην το παίρνεις πίσω,καλό είναι να υποστηρίζουμε όσα λέμε .Δεν μίλησες για λουλούδι,αλλά λες πως δεν είναι καλά τα πλάνα αν κατάλαβα καλά . Απαντώντας σου λοιπόν,σου είπα πως δεν είναι η ολοκληρωμένη εικόνα αυτό που βλέπεις, λείπει το γραφικό στο πάτωμα που θα δένει όλο αυτό, τουλάχιστον ετσι πιστεύω,εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε μετά τον ημιτελικό.Και το ξαναλέω,δεν είναι κακό να λέμε τα αρνητικά,αλλά δεν έχουμε δει τίποτα για να κρίνουμε.Το βράδυ της Τρίτης πες ο,τι θέλεις αν δεν είναι όμορφο το αποτέλεσμα αλλά προς θεού μην κρίνετε συνεχώς τα πάντα τόσο αυστηρά ενώ δεν πρόκειται για το τελικό αποτέλεσμα.

      • Μαριε ηθελα να στο πω πολυ καιρο. Επειδη παρακολουθω το τι γραφεις πολλες φορες εχω την απορια γιατι παρακολουθεις τον διαγωνισμο.Το ενα σου ξινιζει το αλλο σου βρωμαει και δεν αναφερομαι μονο στην δικια μας συμμετοχη αλλα στο συνολο των σχολιων που κανεις για ολες τις χωρες.Μου αρεσει παντος που τα γραφεις με πολιτισμενο τροπο οποτε μπορει να γινει διαλογος. Φιλικα παντα
        ΥΓ Συμφωνω με το 5

      • Παρακολουθώ τον διαγωνισμό για να μου ξινίζει το ένα και να μου βρωμάει το άλλο και να έρχεστε εσείς και να απορείτε γιατί τον παρακολουθώ. Φοβερή φάση.

    • Που είναι αυτά τα στορυ ? Α γίνεται στείλτε το λινκ στο ινστα μου @maria.nikoulia

    • Το οτι καποιοι εχετε γινει σκηνοθετες και διευθυντες φωτογραφιας και προτείνετε να μεταφερουν την αποψη σας στην ελληνικη αποστολη, αυτο με ξεπερναει.. Οταν σας καλεσει η ερτ να αναλαβετε το staging καντε το, μονο πειτε μας ποια χρονια θα δεχτείτε να πονταρουμε χρηματα στην τελευταια θεση, σιγουρη επιτυχια..

  5. Παιδιά μια παράκληση εκεί στον OGAE αν γίνεται να μεταφέρετε κάτι στην ελληνική αποστολή. Υπάρχει αντικειμενικό visual θέμα με τη περιστρεφόμενη κατασκευή και το πως φαίνεται από μακριά στο πρώτο μέρος. Και από δημοσιογράφους που καλύπτουν τις πρόβες έχει αναφερθεί σε live streaming από τη πρώτη κιόλας μέρα και από κάποιους σε σχόλια μετέπειτα. Τέθηκε και από δημοσιογράφο εντελώς άκομψα και ευθέως στη Ντούσκα χτες σε συνέντευξη. Αν είναι εφικτό ας εξεταστεί από την αποστολή η εκδοχή του να παρουσιάζεται η κατασκευή εξ ‘αρχής από την “ανθισμένη” πλευρά και να παραμένει έτσι μέχρι το τέλος…

  6. Στον Μαριο δεν αρέσει ποτέ και τίποτα
    Στο Άμαρνταμ μας έλεγε πόσο άφωνη είναι η Κατερίνα και πόσο επεξεργάστηκαν τ φωνή της
    Στη Μαδρίτη που όλοι έπαθαν πλάκα παρά τα τεχνικά προβλήματα,στον Μάριο παλι κάτι δεν άρεσε
    Τώρα που ακούνε οι πάντες τ φωνάρα έχει,στον Μάριο αρέσει η φωνή αλλά οκ ίσως όχι γ αυτό το τραγούδι,το οποίο στην αρχή δεν του άρεσε αλλά τς τελευταιες μέρες το θεωρεί τραγούδι 5αδας…Τώρα φυσικά σχολιάζει τις κοπέλες γιατί λεει δεν είναι ευπαρουσίαστες…απαπαπα..μη ευπαρουσίαστες κοπέλες στη σκηνή της Eurovision??Φυσικά δεν του αρέσουν τα πλάνα αλλα ούτε και τα ρούχα!Προφανώς ο Μαριος είναι κούκλος,μοντέλο,έχει τελειώσει styling,σκηνοθεσία οπότε ξέρει..Ρε παιδιά μήπως να τον στείλουμε του χρόνου;και ως τραγουδιστή και φυσικά ως σκηνοθέτη κ στυλίστα
    Η δεύτερη εκδοχή είναι ο Μάριος,αφού βλέπει Eurovision απ το 85 να έχει περάσει τα 40 και γ αυτό να είναι τόσο ξινός και να μην μπορεί να νιώσει πια τν Eurovision..τον ξεπέρασε η εποχή..και θα έβγαζε 1η αν μπορούσε καμια Λετονία

    • Δηλαδή ρε φίλε όσο έχουμε περάσει τα 40 είμαστε ξινοι? Αυτό κι αν είναι ρατσισμός!!! (Ο ηλικιακος εάν έχεις ακουστά, που δε νομίζω μάλλον εαν κρίνω απο το IQ σου κ τον προσβλητικό τρόπο γραφής σου).

  7. Κ ένα σχόλιο για τον Αζερο…Ο τύπος με λίγη τύχη (κοινως με καλή σειρά εμφάνισης στον τελικό) μπορεί να χτυπήσει κ τριάδα. Μάλλον αυτός είναι ο Φουρειρας φέτος κ όχι ο Ελβετός (αν κ ο δεύτερος έχει σαφέστερα πιο πιασάρικο κομμάτι)

  8. Προσωπικά το θεωρώ πολύ καλό τραγούδι και εννοείτε ότι σκηνικά είναι εντυπωσιακό και πρωτοποριακό και και καλύτερο από της Ρωσίας!ποστευω θα είναι σίγουρα 5αδα τουλάχιστον στο κοινό

  9. Μια παράκληση στον ogae ή σε οποιονδήποτε δει το σχόλιο από την ελληνική αποστολή… Όσο υπερφορτωμενο και αν φαινόταν αυτό το wow moment της πρώτης πρόβας παρακαλώ να το επαναφέρουμε διότι θα κάνει αίσθηση.. Επίσης εκεί που κάνουν τα φωνητικά τα “snow angels” θα μπορούσε με την πρώτη κίνηση των χεριών να ανοίξει ένα τεράστιο λουλούδι χωρίς να ξέρω αν γινόταν και πριν αυτό ?Καλή επιτυχία Ελλάδα ?

  10. Έχει αρχίσει να με ενοχλεί αυτό το διαρκές shut up που ακούω, παρόλο που θεωρώ ότι είναι μια από τις πιο καλές συμμετοχές αυτής της χώρας μα και της φετινής διοργάνωσης…. Αλλά νομίζω πως αυτό το shut up απευθύνεται σε όλους όσοι τον βλέπουμε και ακούμε!!! Προσωπικά πιστεύω πως θα πάει καλά, αλλά όχι νο1!!!

  11. Χτες η Ντούσκα σε συνεντεύξεις που έδωσε ανάμεσα στις οποίες και αυτή στον OGAE GREECE είπε ότι στις πρόβες δοκιμάζουν πράγματα για να δουν τι αποδίδεται καλύτερα και ότι η σκηνοθεσία δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα όπως και κάποια πράγματα στον ήχο και τον φωτισμό. Δοκιμάζουν και θα διαλέξουν αυτό που τους αρέσει περισσότερο. Καμία από τις 6 πρόβες που έκανε δεν είχε ακριβώς τα ίδια πράγματα. Επομένως αυτά τα στόριζ τα οποία και δεν έχω δει δεν νομίζω να αντικατοπτρίζουν στο 100% αυτό που θα δούμε την Τρίτη από την στιγμή που δεν έχουν κατασταλάξει ούτε οι ίδιοι ακόμα στο τι θα κρατήσουν και τι όχι. Στόχος της Ελλάδας φέτος είναι να καταφέρει να είναι 10αδα. Από την στιγμή που κυκλοφόρησαν όλες οι συμμετοχές εκεί είναι η δυναμική της. Ποτέ ούτε στα στοιχήματα ούτε στην ψηφοφορία των ΟGAE και άλλων σωματείων δεν πλασάρονταν η συμμετοχή μας σε 3αδα ή 5αδα έτσι ώστε η σκηνική παρουσία να φταίει αν δεν επιτυχθεί η 5αδα.

  12. Δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου. Τα ρομπότ μου θυμίζουν Σαν Μαρίνο. Λίγο αστείο το θέαμα. Το τραγούδι είναι σύγχρονο και η εμφάνισή του σώζει το τραγούδι. Φωνητικά δεν θα πω ότι είναι εξαιρετικός, αλλά για τα επίπεδα της Eurovision είναι καλός. Είναι ένα εύπεπτο τραγούδι, χωρίς να είναι το κάτι ξεχωριστό. Ίσως να είναι στην πεντάδα γιατί θα ψηφιστεί με 5 και 6 βαθμούς από τους τηλεθεατές και τις επιτροπές. Για νίκη χλωμό το βλέπω. Αν και ποτέ μη λες ποτέ.

  13. Έχει κάποιος link για την πρόβα της Ντουσκα που διέρρευσε; Είναι άδικο μερικοί να την έχουν δει και να μη τη δίνουν επειδή είναι «κατά των κανόνων».

  14. Κατι μ λεει οτι Μαριος κ Θανος είναι δυο προφίλ του ίδιου ατόμου. Ο θάνος μονο αδριαντα δεν εχτισε στον Μαριο για την άποψη του, ο Θάνος προσβάλετε για την άποψη που εξεφρασε ένα άλλο μέλος για τον Μάριο ενω ο τελυταίος δν απάντησε καν.Εγω προτείνω να κοπούν τα φεικ προφιλ που σκοπο έχουν να υποδαυλίσουν ναταστάσεις.
    Υ.Γ. Αυτό το ίνστα στορυ πολύ αμφιβάλλω ότι υπάρχει και μάλλον ο Μαριος το εφηύρε για να έχει μία βάση να πεί αρνητικά για το τραγούδι, έστω και αν είναι ψευτικη.(γι αυτό άλλωστε δεν δίνει ίνστα λογαριασμό και δεν έχει αναφερθεί τπτ στο ίντερνετ)
    Απλώς μια γνώμη εκφραζω

    • Όντως υπήρχαν, τα είδα και εγώ ο ίδιος, είναι από Έλληνα που ήταν μέσα στην πρόβα και τράβηξε με την κάμερα το μόνιτορ. Νομίζω escforum.net το έχουν ποστάρει δημόσια κάποιοι οπότε όσοι θέλετε και προλαβαίνετε (γιατί έχουν ήδη περάσει 20 κάτι ώρες και σε λίγο θα διαγραφούν) μπορείτε να το ψάξετε, όπως είπαν και άλλοι καλό είναι να μην διαρρεύσει παραπάνω. Όποιος θέλει να το ψάξει μόνος του μπορεί αλλά ας μην το ανεβάσει στο youtube, σε δικό του στόρι κτλ.

  15. Καταλαβαινω γιατι μπορει να βγηκε το λουλουδι αλλα δυστυχως ηταν το μονο που φαινοταν εντυπωσιακο λογω και της εναεριας ληψης!
    Ουσιαστικα η Γουση σκεφτηκε οτι εφοσον δειχνει το λουλουδι να ανθιζει στο τελευταιο κομματι της παρουσιασης, ενα λουλουδι ετσι ασχετο να πετιεται στν αρχη δεν κολλαει! Ομως κατι λειπει και φαινεται αδειο λογω της αφαιρεσης του!
    Σε γενικες γραμμες καλο, ξεχωριζει σιγουρα απο τις υπολοιπες συμμετοχες και ειναι κατι ιδιαιτερο! Παιζει μπαλα με το κίνημα του λανθιμου, τυπου weird cinema που για eurovision ειναι λιγο too much!
    Επομενως να προστεθει το λουλουδι κατ εμε ακομη και αν ειναι ασχετο και επισης προσοχη στα πλανα της κορωνας που ειναι υπερβολικα μακρινα και σε καποια που κανει κοντινα στα φωνητικα που δεν ειναι κολακευτικα!

  16. Παιδιά μην ψάχνετε το λινκ. Ήταν στοριζ από χθες κ έχουν φύγει. Εγώ ευτυχώς το έκανα screen record ?. Τώρα αν έχει ανεβεί κάπου δεν ξέρω. Εγώ έχω να πω ότι το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και θεωρώ ότι κανονικά θα έπρεπε ν ήμασταν τοπ 5 αν και το βλέπω χλωμό λόγω συμμαχιών κτλπ. Τέλος Γαλλία πάνω από εμάς που τώρα είναι 5η θεωρώ ότι δεν θα δω. Επίσης ο Αζέρος δεν κερδίζει. Προβλέπω νικητή τον Ολλανδό που αν κ το τραγούδι του απλά μου άρεσε η απλότητα της σκηνικής του παρουσίας ανάμεσα στα αλλά έντονα φαβορί (με πολλή τεχνολογία, ρυθμικά τραγούδια κτλπ) θεωρώ θα ξεχωρίσει. Τέλος να πω στον Μάριο ότι είναι σεβαστό που έχει τη γνώμη του αλλά δεν ξέρω πως γίνεται και διαφωνώ πάντα μαζί του ?

  17. Εγώ στράβωσα με το φίλο Μάριο διότι στο πρώτο σχόλιο του πάνω πάνω μας λέει ότι είδε την πρόβα και είναι χαλιά σαν αποτέλεσμα και να μην περιμένουμε να δούμε κατι μας στεναχωρεί χωρίς λόγο…στα επόμενα σχόλια Μάριε οκ λες την άποψη σου και είναι δεκτή….αν βγήκε η δική μας πρόβα στο Instagram προφανώς θα έχουν βγει και οι υπόλοιπες με των ίδιο τρόπο…άρα δε θα χει νόημα να δούμε και Γιουροβίζιον

    • Είχαν διαρρεύσει πράγματι τα πλάνα από μια οθόνη μέσα στο στάδιο.Ειναι κάποια από τη πρώτη δοκιμή και κάποια απο τη δεύτερη δοκιμή της δεύτερης πρόβας.Ολα μαζί δείχνουν σχεδόν όλη τη σκηνοθεσία του κομματιού. Επειδη όμως η εικόνα σίγουρα δεν είναι ολοκληρωμένη και δεν θα είναι αντιπροσωπευτική του τι θα δούμε την Τρίτη το βράδυ γιατί όπως είπαν κιόλας οι άνθρωποι δοκίμαζαν πράγματα, προτείνω όσοι δεν το έχουν δει να κάνουν λίγη υπομονή. Δεν θα είναι καλό για τη συμμετοχή μας να κυκλοφορεί με κακή ποιότητα η πρόβα μας στο ίντερνετ, επομένως καλά κάνουν όσοι δεν τη μοιράζονται.Απλως να ξέρετε πως το αποτέλεσμα είναι όμορφο ακόμα και κάτω από τις συνθήκες που το είδαμε.Στο πρώτο κουπλέ πολλά κοντινά,μετά το πρώτο ρεφρέν υπάρχουν αρκετά μακρινά και από ψηλά πλάνα (φαντάζομαι θα δείχνουν το λουλούδι στην οθόνη του πατώματος) και στη γέφυρα στην ψιλή νότα ανοίγει ο λωτός και φαίνεται πολύ όμορφα με μακρινά πλάνα.Στο τέλος μαζεύονται όλοι στην κατασκευή με τα λουλούδια και δημιουργούν αυτή την εικόνα με τις κορδέλες ,τις κοπέλες με τα φορέματα που μοιάζουν με άνθη και το λωτό στο background και “παγώνουν” με τις κορδέλες να συνεχίζουν να περιστρέφονται δίνοντας την εικόνα ενός ζωντανού πίνακα.

  18. Έλεος με το καρακιτσαριο κ τον κλαρινογαμπρο από τα Λιντλ. Αυτό με τους τύπους που νομίζουν ότι με μούσια μοιάζουν χιψτερ κ τελικά μοιάζουν με τρομοκράτες έχει παραγίνει.

    Δε βάζουνε και ένα αξονικό τομογράφο πάνω στη σκηνή να δέσει?

    1000 φορές της Ολλανδίας παρά αυτό το τουρλουμπουκι

  19. Παιδιά μην προτρέχετε και μην ακούτε κανέναν ,στα βίντεο βλέπουμε κάποια πλάνα όχι όλο το αποτέλεσμα , η Εφη γουσι ειπαι σήμερα ότι έχουν ετοιμάσει κάτι πολύ δυνατό και όμορφο και ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα ,είπε ότι και όλα στραβά να πάνε που λέει ο λόγος αυτό που έχουν δοκιμάσει θα λειτουργήσει ,γιατί να πει ψέματα ,θα δούμε και μετά θα κρίνουμε αν μας αρέσει η όχι την Τρίτη μέχρι τότε ας στείλουμε όλοι την θετική μας ενέργεια και ας μην ήμαστε αρνητική,φτάνουν οι αναλύσεις.

  20. Άσχετο με το Αζερμπαϊτζάν, αλλά βλέποντας τα στοιχήματα καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει το ΜΕΓΆΛΟ φαβορί που λέμε! !! Η Ολλανδία μπορεί να είναι στο #1 αλλά όταν έχει απόδοση γύρω στο τρία (ενώ άλλες χρονιές τα φαβορί είχαν γύρω στο ένα) φαίνεται ότι θα έχουμε μάχη ανάμεσα σε Ολλανδία και Σουηδία καθώς η διαφορά μεταξύ αυτών των χωρών μειώνεται κι άλλο! !!

    • Αφού είδα όλες τις πρόβες μπορώ να πω πως πράγματι η Σουδία μου έβγαλε vibes νικητηρίου τραγουδιού. Ούτε Ρωσία ούτε Ελβετία τπτ… η νίκη θα κριθεί μεταξύ Ολλανδίας και Σουηδίας!!! Ο σουηδός είναι ο μόνος που μπορεί να κοντράρει τον ολλανδό. Όλα τα υπόλοιπα φαβορί είχαν μέτριες-κακές πρόβες κατά τη γνώμη μου.

      • Συμφωνώ. Αν και νομίζω οτι αυτό οφείλεται στο οτι η Σουηδία (όπως και Αυστραλία) δεν έχουν σκηνοθετικά προβλήματα. Όλες οι άλλες χώρες χάνονται στα μακρινά. Ο Ρώσος είναι τόσο εκφραστικός αλλα δεν το βλέπουμε το πρόσωπο, ο Ελβετός και ο Ιταλός το ίδιο. Η Μάλτα αναγκάστηκε να αφαιρέσει κάποιο κουτί γιατί δεν το έπαιρναν σωστά κτλ. Ακόμα και του Αζερμπαιτζαν τα πλάνα ήταν κάπως.

        Και δεν υπονοώ οτι ευνοούνται οι Σουηδία/Αυστρ., απλά ίσως η παρουσίαση τους να έιναι τέτοια (ειδικά η Αυστραλία) όπου ένα μόνιμο κοντινό ειναι αρκετό.

  21. Παροτι σαν τραγούδι μ’ αρεσει αρκετά, σύγχρονο, χαλαρό, χορευτικό και το είχα στη δεκάδα μου, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω όλον αυτό το χαμό γύρω από το Αζερμπαιτζαν. Φωνητικά νομίζω πως δεν αποδίδεται καθόλου καλά (τραγουδούν ουσιαστικά τα φωνητικά κι αυτός συμμετέχει με ψεύτικη – αν κάνω λάθος, διορθώστε με) ενώ και η παρουσίαση δεν μου κάνει κάτι ιδιαίτερο. Ειλικρινά, έχω αρχίσει να αναρωτιεμαι αν ακούω άλλο τραγούδι.. Και νικητήριο κιόλας? Προσωπικά για δεκάδα το κόβω, το πολύ – πολύ πεντάδα.. Δεν θεωρώ κιόλας ότι αξίζει παραπάνω..

  22. Επίσης και σκηνικά δεν θεωρώ πως εμφανίζει κάτι καλό. Στατικό τον βρίσκω σ’ ένα χορευτικό κομμάτι ενώ δεν εκπέμπει καμία σιγουριά ή λάμψη,όπως πχ η Φουρειρα πέρσι.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ