EUROVISION 2019: Δεύτερη πρόβα Νορβηγίας!

Οι KEiiNO είναι έτοιμοι για τη δεύτερη τεχνική πρόβα τους, επάνω στη Νορβηγική συμμετοχή “Spirit in the Sky“, ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια του φετινού διαγωνισμού μεταξύ των fans.

Οι τραγουδιστές φορούν μαύρα ρούχα, στα γραφικά κυριαρχεί το στοιχείο του πάγου και οι αποχρώσεις των φωτισμών είναι σε πορτοκαλί τόνους. Στόχος της σκηνικής εμφάνισης είναι να θυμίζει το Βόρειο Σέλας.

Στην αρχή, το φόντο είναι μπλε και θυμίζει ουρανό και μπαίνουν ο τραγουδιστής και η τραγουδίστρια των KEiiNO. Το χρώμα γίνεται πράσινο και στο ρεφρέν κυριαρχεί ένα παγωμένο τοπίο. Τη στιγμή που τραγουδά ο Λάπωνας καλλιτέχνης, το πάτωμα γίνεται λευκό και υπάρχουν σχηματισμοί που παραπέμπουν στην κουλτούρα αυτής της φυλής.

Οι χρωματισμοί εναλλάσσονται μεταξύ του πράσινου και του πορτοκαλί και τα πήγαν καλύτερα από την πρώτη πρόβα. Το σήμα των KEiiNo είναι οι τάρανδοι. Η υποδοχή στο press center ήταν αρκετά θερμή.

Στην τελευταία δοκιμή έγινε χρήση πυροτεχνημάτων και χρυσού καπνού στο σημείο που τραγουδά ο Λάπωνας καλλιτέχνης.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Julia Marie Naglestad, eurovision.tv 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ ωραία τα graphics, μέτρια τα φωνητικά, οι επιτροπές θα το σφάξουν, οπότε μπορεί να το δούμε κι εκτός τελικού.
    Από ερασιτεχνική λήψη:
    https://youtu.be/WE0RfKfDqjw

  2. Γιατί έχετε τόση εμπιστοσύνη στις επιτροπές και νομίζετε ότι ψηφίζουν μόνο τις καλύτερες φωνές. Δεν είναι λίγες οι φορές που είχαμε δει να υπερψηφίζονται συμμετοχές με μέτριες φωνές. Η Νορβηγία θα ψηφιστεί από πολλούς τηλεθεατές και επιτροπές μαζί. Προτιμώ να βγει η Νορβηγία πάντως παρά η Σουηδία.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ