EUROVISION 2019: Δεύτερη πρόβα Αλβανίας!

Οι πρόβες συνεχίζονται και τώρα στη σκηνή βρίσκεται η Jonida Maliqi από την γειτονική μας Αλβανία για τις ανάγκες τις δεύτερης τεχνικής πρόβας στο τραγούδι της “Ktheju tokës“.

Το σκηνικό είναι όπως στην πρώτη πρόβα, σε σκούρους χρωματισμούς, με το μαύρο και το κόκκινο να είναι τα χρώματα που κυριαρχούν. Η τραγουδίστρια κάθεται στο κέντρο της σκηνής, ενώ πίσω της αυτή τη φορά βρίσκονται δυο γυναίκες και ένας άντρας που αποτελούν τα φωνητικά του τραγουδιού. Το φόρεμα της Jonida είναι το ίδιο με αυτό της πρώτης πρόβας (μακρύ μαύρο με χρυσές λεπτομέρειες στο μπούστο), όπως και οι ενδυμασίες των φωνητικών οι οποίες παραμένουν μαύρες. Τα μαλλιά της σήμερα είναι πιασμένα πίσω σε κότσο.

Η παρουσίαση του τραγουδιού βασίζεται στην έκφραση της Jonida η οποία αποτυπώνεται στα κοντινά τηλεοπτικά πλάνα. Ο αετός που φαινόταν να πετάει προς το μέρος της στην πρώτη τεχνική πρόβα έχει αφαιρεθεί. Φωνητικά στην πρώτη σημερινή πρόβα η Jonida είχε κάποιες αστάθειες στον αμανέ του τραγουδιού, αλλά στην πορεία ήταν πραγματικά καταπληκτική.

 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Edvina Meta, eurovision.tv

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μας καθήλωσε για άλλη μια φορά με την ερμηνεία της…Επίσης μου αρέσει αυτός ο φλεγόμενος κύκλος γύρω της…

  2. Σαν τραγούδι δεν μ αρέσει αλλά η ερμηνεία της Malici είναι καθηλωτική.
    Ωραία σκηνική παρουσία επίσης… αλλά και πάλι δύσκολο το βλέπω να περνάνε στον τελικό οι γείτονες…

  3. Καταπληκτική , το staging ναι μεν απλό στο background , αλλά προφανώς θέλουν να τονίσουν το φλεγόμενο κύκλο στο δάπεδο . Όλα μου αρέσουν εκτός από το φόρεμα . Ευτυχώς που είναι μαύρο και έρχεται σε μια σχετική αρμονία με την υπόλοιπη εικόνα.

  4. Ωραίο τραγούδι αλλά αυτή ντύθηκε σαν θείτσα. καλύτερα να είχε τα μαλλιά της όπως στη φωτό με το πράσινο φόρεμα. ανέμελα. και με πιο απλό έθνικ φόρεμα. είναι παλιομοδίτικη η εμφάνισή της. ο κύκλος από κάτω μου αρέσει. έχει πάντως πολύ δυνατή φωνή.

  5. Το φόρεμα είναι εμπνευσμένο από παραδοσιακές στολές .. την xhubleta που χρονολογείται 4000 χρόνον και είναι κεντημένο από αληθινό χρυσό με μια τεχνική που ράβουν της στολές ..δεν είναι απλά ένα φόρεμα είναι η Αλβανία

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ