EUROVISION 2019: Δεύτερη πρόβα Ρωσίας!

Μία από τις πιο αναμενόμενες πρόβες για σήμερα έχει τώρα σειρά. Ο λόγος για τον Sergey Lazarev από τη Ρωσία ο οποίος είναι έτοιμος για ακόμη μία εντυπωσιακή πρόβα στο “Scream“.

O Sergey Lazarev είναι ντυμένος στα λευκά και στο σκηνικό δεσπόζουν τα 9 κουτιά-καθρέπτες. Οι διοργανωτές δίνουν μάχη με τον χρόνο, μεταξύ των postcards, για να προλάβουν να τα μεταφέρουν. Ο τραγουδιστής αρχίζει στα δεξιά της κατασκευής και καθρεφτίζεται. Τα γραφικά απεικονίζουν έναν έναστρο ουρανό και, στη συνέχεια, εμφανίζονται και τα 8 ολογράμματα. Φωνητικά ήταν πάρα πολύ καλός.

Στη δεύτερη δοκιμή, στο δεύτερο ρεφρέν και στη λέξη «scream», τόσο τα ολογράμματα όσο και ο Sergey «βρέχονται» και στα γραφικά εμφανίζονται κεραυνοί. Υπήρξε τεχνικό πρόβλημα, όμως, με το κουτί στο οποίο μπαίνει ο τραγουδιστής γιατί ο μηχανισμός δεν λειτούργησε σωστά.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Daniil Velichko, eurovision.tv 

 

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Την εχει στο τσεπακι του την νικη με αυτην την ερμηνεια .Ελπιζω να μην γινει καμια αναποδια με τα σκηνικα τελευταια στιγμη

  2. Άπαιχτος φωνητικά ο Λάζαρεφ, αλλά πολύ αστραπή, μαυρίλα και κακός χαμός στην σκηνή… Δεν το βλέπω ακόμα για νίκη αλλά φαίνεται δυνατό για την πεντάδα…

    • Με 50 ευρω αυτη η απαιχτη φωνη θα τραγουδαει για την χωρα μας

      • Τηλεφωνήστε τώρα στο 09049551 για να τραγουδήσει ο σερ-γκέι στην χώρα σου στην καταπληκτική τιμή 50 ευρώπουλων, κάντε το δικό σας τωρααα… οι πρώτοι δέκα που θα τηλεφωνήσουν θα πάρουν δώρο ένα βρακί του σερ-γκέι με την υπογραφή του μην το χάσετε!
        ???? άσε μας ρε φίλε, και μην μας καις άλλο τα κύτταρα μας ?????Χριστέ μου τι άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα και συμφωνεί και ο άλλος…άκου κει 50€ κλαίω ρεεεεεεε

  3. Πολύ καλός και φωνητικά αλλά και το σκηνικό είναι ωραίο, Θεωρώ ότι θα ειναι στο τοπ 3
    Αν και θέλω να κερδίσει για πολλούς λόγους όπως και γιατί υπάρχει ελληνική ομάδα από πίσω* θεωρώ οτι η γνωστή κλίκα δε θα το επιτρέψει και η Ρωσία θα αποχωρήσει από το διαγωνισμό. Εάν η Ρωσία στον τελικό από τις επιτροπές δεν είναι στο τοπ 3 δεν κερδίζει εκτός και αν οι διαφορές είναι μικρές. Η Ολλανδία για μένα στο Live δε λέει κάτι και φωνητικά δεν είναι καλός Από την άλλη για να κερδίσει η Ολλανδία λογικά πρέπει να θυσιαστεί η Σουηδία… Δε ξέρω. Εύχομαι ολόψυχα βαθμολογικό καταποντισμό της
    Σουηδίας

    * είτε μας αρέσει είτε όχι, όπως οι σουηδοί προωθούν τους δικούς τους γιατί είναι κακό και εμείς να μη ζητάμε για δικούς μα το ίδιο .Εύχομαι και στην Ισπανία να τα πάει καλά.

    Για την κριτική για τον Φωκά μακααααρι να τον είχαμε πέρυσι και ας μην το παραδέχεστε!
    Θα σας χάλαγε κάτι παρόμοιο πέρυσι; Από την περσινή μας εμφάνιση εκτός από το γκριμπλε χέρι ούτε καν μπλε (θα ήταν χαλασμένη η μπογιά) τα πυροτεχνήματα ήταν ΑΚΑΙΡΑ

    Ωστόσο για την dream team όντως θα ασκήσω κριτική στην συμμετοχή τους με την Demy που θεωρώ ότι δεν έδειξαν το ενδιαφέρον που έπρεπε απο το τραγούδι μέχρι και την εμφάνιση και απλά ήταν για αρπαχτή. Εύχομαι κάποια στιγμή η dream team να αποδείξει οτι μπορεί και τραγούδι και στήσιμο επί σκηνής να κάνει χωρίς να υπάρχουν πολλά ευρώ ή ρούβλια!

    • Σιγά την dream team. Dream team ίσως ήταν πριν 10 χρόνια . Τώρα είναι περσινά ξινά σταφύλια . Και δε καταλαβαίνω τη λογική : μακάρι να κερδίσει η Ρωσία γιατί υπάρχει ελληνική ομάδα από πίσω. Εμένα δε θα με χαλάει καθόλου αν αποχώρησει η Ρωσία από το διαγωνισμό . Μια τόσο ομοφοβική χώρα δεν έχει καμία θέση στη eurovision.

      • Πες τα! Το dream team πρέπει να πάρει για ακόμα μια χρονιά το μάθημά του, μπας και επιστρέψει με κάτι πρωτότυπο.

      • Και συ μάθε οτι ειναι Διαγωνισμό τραγουδιού και οχι γκευ. άλλοι πρέπει να παρουν δρόμο

      • Τι σχέση έχει το αν μια χώρα είναι ομοφοβική ???? Μουσικός διαγωνισμός είναι !!!!!!!!!!!! Η Ρωσία στέλνει κατά κανόνα πολύ ωραία τραγούδια και είναι η πιο αδικημένη ,για να μη πω ότι διοργάνωσαν το καλύτερο διαγωνισμό μέχρι στιγμής .Σου τα λέω αυτά ως gay που είμαι ,είναι μουσικός διαγωνισμός ,αυτό με τη διαφορετικότητα παραέγινε !!!!!!! Αν θέλουν οι gay ας διοργανώσουν gay song contest

    • Ο Ολλανδός δεν είναι καλός φωνητικά; ας καθαρίσουμε λίγο τα αυτάκια μας κάποιοι. Και σιγά την dream team. Ένα μεγάλο ορθογώνιο κουτί για κάθε χώρα..
      Πρωτοτυπία 0

    • Εύχεσαι τον καταποντισμό της Σουηδίας και παράλληλα λες το κλασικό ‘Καλή επιτυχία (Σουηδία Β’) Κύπρος μας’ και συ ε???

    • Πολύ βλάχο μπαρόκ πατριωτισμός αυτή η λογική “να ψηφίσουμε τους δικούς. μας”

  4. Πέφτει στα στοιχήματα και του αξίζει.
    Μείξη σκηνικής παρουσίας τίποτα προτοτυπο με μια μέτρια χιλιοακουσμενη μπαλάντα. Το μόνο αξιόλογο είναι η φωνή του που όμως έχουμε και καλύτερες φέτος.

  5. Μετά και την δεύτερη πρόβα η Ρωσία έχει πέσει στη τρίτη θέση και απειλείται και από το Αζερμπαϊτζάν που είναι πολύ κοντά της! !!

  6. Δυσκολα στην πενταδα η Ρωσια, πολυ δυσκολα, αφου η Ελλαδα πιθανοτατα να τα παει καλυτερα στις επιτροπες. Αζερ, Μαλτα, Σουηδια, Ιταλια και Ολλανδια δειχνουν πενταδα που δυσκολα σπαει.

  7. “Ρε παιδιά, aiuto!!! Σφηνωσα στο κουτι!! Ρώσος τραγουδιστης θύμα της κιβωτιολαγνειας Έλληνα χορογραφου φωνάζει για βοήθεια, καθώς στην προσπάθεια των διοργανωτων να τα στησουν όλα στον απαιτουμενο χρόνο, εγκλωβιστηκε στο κουτί αυτός, η ερμηνεία του και μια νίκη. Σε βοήθεια έσπευσε Ρωσος τραγουδιστης – μανατζερ – στιχουργος – ποπ αιντολ και φερελπις πρωταγωνιστης κινουμένων σχεδίων της Disney και Έλληνας συνθέτης φωνάζοντας “This is our night, ΦΛΑΑΑΑΙΙ” (καλούσε τον Σεργκει να βγει από το κουτί ως άλλος Λαζαρος) Έκπληκτος ο Πουτιν τόσο για το περιστατικό, όσο και γιατί επετρεψαν να τους εκπροσωπήσει τραγουδιστης του οποιου το όνομα τελείωνε σε – γκει” – Από τα “νέα της Γιουροβιζιον”

    • Και ναι κύριες και κύριοι ως αυτόπτης μάρτυρας είδα όλο αυτό το τρομακτικό σκηνικό και τολμώ να πω πως εγώ φοβήθηκα… εκεί που καθόμουνα ήσυχα και καλά ξαφνικά ακούω έναν ήχο sound κάτσε καλά να πούμε, γρήγορα λένε εγκλωβίστηκε στο κουτί…παίρνω τον μπαλτά και ξεκινάω να τρέχω για να τον σώσω αλλά μέχρι να φτάσω κατάφερε και βγήκε… εξαιρετικό άρθρο με ακριβής περιγραφή του γεγονότος…τα συγχαρητήρια μου I’m a slave 4u???????

  8. Δεν το συζητώ είναι σίγουρα ο νικητής !!! Φωνάρα, αξιοπρεπέστατη παρουσία και τραγουδάρα !!! Πιστεύω ότι θα πάει εξαιρετικά και στο κοινό και στις επιτροπές !!!

  9. Καταρρέει στα στοιχήματα από εκεί που είχε 15% πιθανότητα νίκης τώρα έχει 9%.

  10. Από τα λίγα που είδαμε και ακούσαμε από κάθε πρόβα σήμερα, μόνο η Ρωσία και το Αζερμπαϊτζάν παρουσίασαν θέαμα που δικαιολογεί τον τίτλο του φαβορί.
    Πάντα με επιφύλαξη μέχρι να δούμε όλο το πακέτο στην dress rehearsal.

  11. ΥΓ και να μην κερδίσει ο Λαζάρεφ χ****κε κιόλας.
    επειδή ως διαγωνισμός έχει πάρει την κατρακύλα με αισχρά ξεβρακώματα, με τα κακέκτυπα του διδύμου Ντάνας και Κοντσίτας εύχομαι να κερδίσει η Γαλλία που εξευτελίζει μια παχύσαρκη γυναίκα στο όνομα της διαφορετικότητας και της υποτιθέμενης ελευθερίας έκφρασης που μόνο ελευθερία δεν είναι.
    Να γίνει τελικά η Eurovision ένα γκευ φεστιβαλ και να τελειώνουμε!!!!

    Ξέρω ξέρω ομοφοβία ρατσισμός κλπ κλπ… απλά σας προλαβαίνω για να μην κουράζεστε να τα αραδιάσετε

    • Ρατσιστής χυδαίος κι όλας και ομοφοβικός κάργα … επειδή τα παραδέχθηκες πρώτος δεν σημαίνει πως δεν ισχύουν … άμα δεν σου αρέσει η διαφορετικότητα και θέλεις όλα να είναι μια στρέητ χριστιανική βαρεμάρα να πας πίσω στο χωρό σοιυ, ο κόσμος προχωρεί μπροστά και δέχεται τους ανθρώπους όπως θέλουν να είναι, δεν ενοχλούν κανένα (εχτός από εσένα και τα φιλαράκια σου) και δεν πειράζουν κανέναν … να πας να βρείς τους κουστουμάτους που έχουν καταστρέψει την χώρα σου και να ήσαφεις την Κοντσίτα ήσυχη (που είχε και ένα υπέροχο τραγούδι και καθόλου ξεβράκωτη εν ήταν η γυναίκα)

      • Κατανοώ την υστερία σου και τα απωθημένα σου. Πάντως ένα δε σε έπιανε η υστερία και διάβαζες το τι γράφει ο καθένας εδώ μέσα κοινώς ΑΝΟΙΓΕΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ θα διαπίστωνες οτι με απλά ελληνικά αναφέρομαι στα κακέκτυπα της κολλητής φίλης σου Κοντσίτα η οποία είχε φωνάρα και καλό τραγούδι και ευτυχώς που το χω γράψει αυτό αλλού.

        Επίσης επειδή ίσως αυτή τη στιγμή σε έχουν πιάσει νεύρα και θα είσαι με ηρεμιστικά δε παραδέχτηκα κάτι απλά έγραψα για σένα και τους ομοίους σου ως προς το σκεπτικό και οχι προτιμήσεις ότι θα πάλι τα ίδια θα πείτε
        Σου προτείνω άλλη φορά πριν αραδιάσεις οτι να ναι διάβασε τι γράφει ο καθένας, ηρεμησε λίγο αν σου ξινίζει η κριτική ή ή άλλη άποψη η διαφορετική από την δική σου (κατα τα άλλα πασχίζεις για το διαφορετικό τρομάρα σου ) και απάντα με επιχειρήματα
        Μιλάς εσύ για κουστουμάτους όταν στο όνομα τησ διαφορετικότητας και των “ανθρωπίνων δικαιωμάτων” εκμεταλλευόσαστε με τις ΜΚΟ (αν γνωρίζεις τι είναι) τη διαφορετικότητα για τις επιδοτήσεις και συνδρομές. Και εξηγούμαι για να μην χαθείς στη μετάφραση δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά αλλά στη λογική αυτή της ισοπέδωσης.
        βαρετή χριστιανική ζωή; μμμ λίγο μπερδεμένα τα έχεις .. δε το περίμενα απο εναν άνθρωπο σαν εσένα του 2019 που πάει μπροστά (δικά σου λόγια) να μην ανέχεσαι την επιλογή του άλλου και να είσαι κατα της ανεξιθρησκίας.
        Επειδή πάλι δε θα καταλάβεις βγες έξω να σε χτυπήσει αέρας και σημείωση είναι βράδυ και σου προτείνω να βγάλεις τα γυαλιά ηλίου (ούτε αυτο κατάλαβες)!!!!!

  12. Αυτό είναι το χειρότερο τραγούδι του φετινού διαγωνισμού (χειρότερο και από το This is our night για τον Κοντοπουλο)! Πως μπορεί να πιστεύουν κάποιοι πως ένα τόσο κακό τραγούδι μπορεί να κερδίσει; Θα μου πεις έχει ξανασυμβεί οκ αλλά τόσο τραγική μουσική με τόσο ψευτικό χαζό άσχημο στίχο δεν θυμάμαι ξανά … my throad is on fire my eyes will be liars and they ll try to stay drier (τα μάτια που γίνονται στεγνωτήρας ρουχων)????????????? Εντάξει Κοντόπουλος Φωκάς δεν ξέρουν αγγλικά ολόκληρη Ρωσσία δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να τους πει δεν υπάρχουν αυτά τα αγγλικά; Δηλαδή έγραψαν τους στίχους στα ελληνικά και μετά έβαλαν google translate δεν εξηγείται αλλιώς

    • Ο Φωκάς χορογράφος είναι όχι στιχουργός
      και επειδή εκτίθεσαι σου παραθέτω το παρακάτω μπας και καταλάβεις την στιχουργό
      “Για τη δημιουργία του τραγουδιού εργάστηκαν ο Philipp Kirkorov, ο Δημήτρης Κοντόπουλος (σύνθεση), η Αμερικανίδα Sharon Vaughn (στίχοι) που ζει και εργάζεται στη Στοκχόλμη, ο Andrew Weed (μηχανικός ήχου) και ο Άλεξ Παναγή (ως δάσκαλος φωνητικής). Στην ομάδα εκπροσώπησης της Ρωσίας συμμετέχει και ο Ηλίας Κοκοτός. Τη σκηνική επιμέλεια του τραγουδιού θα αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός”.

  13. το έγραψα και στο άρθρο της Γαλλίας γιατί για μένα είναι σοβαρό θέμα και κάπου έχει χαθεί το μέτρο σε σημείο να περνιούνται λανθασμένα μηνύματα τα οποία έχουν επιπτωσεις και στην υγεία του κάθε ανθρώπου
    “Για να δείτε για ποιο λόγο τελείτε σε σύγχυση και ο εγωισμός και η προσπάθεια να επιβεβαιώνεστε συνέχεια για τι επιλογές σας σας οδηγεί σε λανθασμένα συμπεράσματα
    Αν θες κύριε Γάλλε στο όνομα των ίσων ευκαιριών κλπ κλπ να εμφάνιζες επί σκηνής έναν ανάπηρο χορευτή με μηχανικό σκέλος που έχει χύσει ιδρώτα και φτύσει αίμα για να σταθεί στα πόδια του και να συνεχίσει το χορό. Πόσο υπερήφανοι πρέπει να είμαστε όλοι μας με τους παραολυμπιονίκες όχι για τα μετάλλια αλλα για την προσπάθεια να συνεχίζουν
    Το να υποκρίνεσαι με μια παχύσαρκη (και δεν γράφω παχουλή) κοπέλα που δε ξέρω και αν έχει πάει σε σχολή χορού είναι λάθος.
    Πρέπει να σεβόμαστε και να είμαστε προσεκτικοί”.
    και όπως έχει πει και εγώ μπορεί να ήθελα να είμαι Φελπς αλλά δεν είμαι τι να κάνουμε
    Το ότι η άλλη παντρεύεται τον εαυτό της, τη γάτα, το δέντρο ή το πολύφωτο θα το λέμε λογικό;; Υπάρχουν όρια
    παν μέτρο άριστον αλλά που;;;

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ