EUROVISION 2019: Δεύτερη πρόβα Μάλτας!

Σειρά τώρα έχει η Michela Pace από την Μάλτα για να πραγματοποιήσει τη δεύτερη τεχνική πρόβα της στο πολυσυζητημένο “Chameleon“.

Η Michela ήταν φωνητικά πολύ καλή, αλλά όχι σε αρμονία με τη χορογραφία, στην οποία δεσπόζει μια μεγάλη κατασκευή που προσομοιάζει με το «παράθυρο» του σπιτιού της ερμηνεύτριας. Ύστερα, η κάμερα μπαίνει «μέσα» και το σκηνικό μετατρέπεται σε ωκεανό και φαίνονται οι χορευτές σαν να κολυμπούν. Έπειτα, όλα γίνονται «ζούγκλα».

Σε διάφορα πλάνα, φυσικά, υπάρχει και ο χαμαιλέοντας σε δέντρα που είναι και ο τίτλος του τραγουδιού. Οι φωτισμοί είναι πολύχρωμοι όπως σε πράσινο και σε ροζ. Στη γέφυρα του τραγουδιού εμφανίζεται ένα σύννεφο, στο οποίο η Michela και οι χορευτές «κάθονται» σε αυτό και «πέφτει» βροχή στα γραφικά και στο τέλος του κομματιού, σε αυτά, εναλλάσσονται όλες οι «τοποθεσίες» που περιλαμβάνουν και πλάνα πόλης. Επίσης, σχηματίζεται η λέξη «chameleon».

Ακόμη, το κουτί το οποίο εμφανιζόταν, δεν υπάρχει πλέον. Η Michela και οι χορευτές είναι ντυμένοι στα άσπρα, με την πρώτη να φορά άσπρο τοπ με διάφανα μανίκια, κοντό σορτσάκι και λευκές κάλτσες.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Jonathan Brincat, eurovision.tv 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολυ ωραίο κομματι, άρτια φωνητικα αλλα κατα την αποψη μου που μπορει και να ναι λανθασμενη, με μπουκωνει το σκηνικό, βέβαια θα γράφει ωραία στην τηλεόραση. Εύχομαι καλη επιτυχία στην Μάλτα

  2. Μεγαλο outsider για την εκπληξη, μετα τους Αζερους. Πενταδα σχεδον σιγουρη.

    • Ένα όμορφο, σύγχρονο αποτέλεσμα. Θα έχει τρομερή αποδοχή από τις πιο νεαρές ηλικίες Γράφει πάρα πολύ καλά στην τηλεόραση . Μπράβο Μάλτα .

  3. Νομίζω από τα καλύτερα τραγούδια του φετινού διαγωνισμού αν όχι το καλύτερο με ένα πιασαρικο ραδιοφωνικό κομμάτι. Η 5αδα θεωρείται δεδομένη κ δεν θα μου κάνει εντύπωση να κάνει το μπαμ κ να κερδίσει κιολας, το άξιζει άλλωστε! Μπράβο Μάλτα!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ