EUROVISION 2019: Δεύτερη πρόβα Κροατίας!

Η αυλαία των σημερινών προγραμματισμένων προβών ανοίγει με την δεύτερη τεχνική πρόβα της Κροατίας. Ο Roko είναι ήδη στη σκηνή του EXPO Tel Aviv για να πραγματοποιήσει την εικοσάλεπτη πρόβα του, επάνω στο κομμάτι του “The Dream“.

Η πρώτα πρόβα λόγω τεχνικών δυσκολιών δεν μεταδόθηκε στο press center, ενώ στην δεύτερη δεν καταφέραμε να ακούσουμε την ερμηνεία του Roko. Στην τρίτη πρόβα όλα κύλησαν ομαλά.

Ο Roko Blažević φοράει τα ίδια λευκά ρούχα, λευκό πουκάμισο, λευκό σακάκι, λευκό παντελόνι και λευκά παπούτσια, ενώ τα φτερά αγγέλου που χρησιμοποιεί στην πλάτη είναι χρυσά. Ξεκινάει την ερμηνεία του στο ξαπλωμένος χωρίς φτερά στο δάπεδο, στις οθόνες του οποίου απεικονίζονται φλόγες. Οι φωτισμοί στο τραγούδι είναι κυρίως κίτρινοι και μπλε. Στα γραφικά βλέπουμε σύννεφα και δύο άγγελοι να κατεβαίνουν από τον ουρανό και να τον πλαισιώνουν. Μετά το πρώτο ρεφρέν του τραγουδιού, στη  σκηνή εμφανίζονται δύο χορευτές που αντιπροσωπεύουν δύο αγγέλους και εκτελούν μία χορογραφία, κατά το τέλος της οποίας τοποθετούν τα δύο χρυσά φτερά του Roko στη πλάτη του.  Αρκετά κοντινά πλάνα στην ερμηνεία του Roko ενώ το υπόλοιπο σκηνικό συνθέτουν κεραυνοί και αστραπές. Παράλληλα έγινε χρήση εφέ καπνού και ξηρού πάγου. Φωνητικά ήταν αρκετά σταθερός και απέδωσε το τραγούδι του αρκετά καλά.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Damjan Fiket/Marko Košutić, eurovision.tv 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μακάρι να το πει όλο στα Κροατικά γιατί στα αγγλικά οι στίχοι είναι βρεφικού επιπέδου…

  2. Εν τω μεταξύ όλο στα κροατικα και με ωραία σκηνική παρουσία για εμένα θα άξιζε και θέση στον τελικό

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ