EUROVISION 2019: Δεύτερη πρόβα Σουηδίας!

Στη σκηνή του EXPO Tel Aviv βρίσκεται τώρα η αποστολή της Σουηδίας με τον John Lundvik να είναι πανέτοιμος για τη δεύτερη τεχνική πρόβα στο “Too Late for love”.

Χωρίς αλλαγές συγκριτικά με τη πρώτη πρόβα, ο δεύτερος γύρος των τεχνικών προβών για τη Σουηδία κυλά ομαλά. Στη σκηνή επικρατεί και πάλι έντονα το χρυσαφί χρώμα ενώ προστέθηκαν σε κάποια σημεία του τραγουδιού έντονοι καπνοί στη σκηνή. Μετά το δεύτερο ρεφρέν, υπάρχει εναλλαγή χρωμάτων στη σκηνή με το μοβ και το μπλε να κυριαρχούν στο φόντο ενώ κατά την είσοδο των τεσσάρων τραγουδιστριών που υποστηρίζουν τον John φωνητικά κυριαρχούν έντονοι φωτισμοί σε χρυσό και καφέ χρώμα.

Ενδυματολογικά δεν έχει αλλάξει κάτι, με τον Lundvik να είναι και πάλι ντυμένος με σκουρόχρωμο μπλουζάκι και αντίστοιχου χρώματος παντελόνι και με τις τέσσερις τραγουδίστριες στα φωνητικά να φορούν και πάλι μαύρα σακάκια και παντελόνια με εντυπωσιακά στρας τα οποία ομολογουμένως “γράφουν” πολύ καλά στη κάμερα. Τόσο ο Lundvik όσο και οι κυρίες στα φωνητικά είναι για ακόμη μία φορά αρκετά επικοινωνιακοί και πολύ καλοί φωνητικά.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Janne Danielsson/SVT, eurovision.tv 

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πραγματικά αν παρει την 7η νίκη της δν θα με χαλάσει καθόλου!την αξιζει κ με το παραπάνω!ο δε ερμηνευτής τοσο επικοινωνιακός κ συμπαθής!καλη επιτυχια!

  2. Ξανά στη τρίτη θέση η Σουηδία που φαίνεται ότι θα είναι από τις χώρες που θα παλέψουν μέχρι το τέλος για την νίκη και μακάρι στο τέλος να τα καταφέρει!!!

    • Δεδομένου οτι θα είναι πρώτη στις επιτροπές, εδώ ήρθε 2η πέρσι, ισως και να συμβεί. Προσωπικά το απεύχομαι γιατι δεν νομίζω οτι προσφέρουν κάτι καινούριο παρα μόνο ένα κοπι απο Αυστρία 2018.

  3. Στη δεύτερη θέση η Σουηδία! Τις επιτροπές τις έχει, το κοινό αμφιβάλλω. Σίγουρα θα χαρώ με μία νίκη της Σουηδίας (ως χώρα) αλλά το συγκεκριμένο τραγούδι το αντιπαθώ καθώς είναι αντιγραφή της περσινής Αυστρίας και οι Hanna Ferm & Liammo ήταν μακράν καλύτεροι!

  4. Αν ήταν μιας χώρας, της δυναμικής της Κροατίας ας πούμε… θα αποκλειόταν…

  5. όταν το autotune είναι on το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, όπως μπορούμε να το διαπιστώσουμε στο τραγούδι της Σουηδίας. Υπάρχει διαφορά στις φωνές της πρώτης πρόβας και της δεύτερης πρόβας. Πως γίνεται κάθε φορά η μελωδία και οι φωνές των εκπροσώπων της Σουηδίας να ακούγονται τόσο crystal clear, ακόμα και τα φωνητικά. Εδώ η Ντούσκα έχει φωνάρα και όμως δεν έχει τέτοια καθαρότητα ο ήχος. Αν ακούσει τη δική μας δεύτερη πρόβα φαίνεται ότι τραγουδάνε ζωντανά τα κορίτσια χωρίς καμία τεχνολογική παρέμβαση. Μας δουλεύουν τόσα χρόνια οι Σουηδοί. Κάθε χρόνο τα ίδια κάνουν.

      • πόσο αφελής είσαι, εάν πιστεύεις ότι η Σουηδία δεν χρησιμοποιεί τεχνολογία για να τελειοποιεί το ηχητικό αποτέλεσμα ακόμα και στη Eurovision. Και η Ντούσκα έχει φωνή καλύτερη από τον Σουηδό αλλά για κάποιο λόγο δεν ακούγεται σαν να τραγουδάει στο διάστημα. Αλλά εσύμπορείς να πιστεύεις ό, τι θέλεις.

      • Άστα να πάνε! !!Μιλάμε για τρελή συνωμοσία!!! ! Εγώ λέω να αποσυρθούμε μετά από αυτό, γιατί οι ‘κακοί’ Σουηδοι ανακάλυψαν καινούργια τεχνολογία στις φωνητικές χορδές και κλέβουν τον διαγωνισμό. ..

    • Opa2019 δε σε ξέρω, αλλά τεράστιο respect για το σχόλιο-αλήθεια που κανείς δε θέλει να παραδεχτεί!

      Επιτέλους κάποιος που το λέω έξω από τα δόντια…

      Αν νικήσει αυτό το αδιάφορο τραγούδι, ε μετά τι να πω…

      Υ.Γ. θεωρώ πως η νίκη θα πάει Ολλανδία, ακόμα και αν η πρόβα και το staging δεν ήταν τα καλύτερα. Προσωπικά ελπίζω πως θα το “σηκώσει” η Ιταλία, αλλά κάτι με κρατάει… Όπως και να έχει, δε θέλω σε καμία περίπτωση να κερδίσει η Σουηδία με όλη την κρυφή βοήθεια που της παρέχεται απλόχερα. Πρώτον δε μου αρέσει το τραγούδι, δεύτερον γιατί νευριάζ ω που σε επιτροπές θα τα πάει πολύ καλά και όλοι ξέρουμε τους λόγους (αλλά από το κοινό δεν πιστεύω πως θα είναι δεκάδα) και τρίτων γιατί θέλω να κερδίσει ένα πραγματικά καλό τραγούδι, που θα κάνει επιτυχία και μετά τη βραδιά της Eurovision.

  6. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα από τα πιο καλοδουλεμένα τραγούδια του φετινού διαγωνισμού. Παρόλο που ο ήχος του είναι κατά πολλούς συνηθισμένος θα τερματίσει στην δεκάδα λόγω του ονόματος της χώρας που αντιπροσωπεύει. Αν το ίδιο τραγούδι το έστελνε το ΗΒ που είναι η μητέρα της ποπ, θα κατέληγε σίγουρα κάτω από την 15η θέση. Όσο για οποιαδήποτε άλλη χώρα θα πάλευε για τον τελικό.
    Δεν θα με ενοχλούσε να κερδίσει η Σουηδία φέτος αν και πιστεύω ότι υπάρχουν πολύ καλύτερα τραγούδια.

  7. Μόνο οι Σουηδοί δεν θα χουν ΠΟΤΕ προβλήματα ήχου και εικόνας στις πρόβες τους.
    Ξεκινούν με γκολ απ’τα αποδυτήρια!
    Αλλά το televoting “σκοράρει” τελευταίο!!!

  8. Εάν το στέλναμε εμείς και με “κρυστάλλινες” φωνές θα είχαμε αποκλειστεί αλλά οτι στέλνει η Σουηδία ειναι ποιότητα.
    Αλήθεια εάν δεν υπήρχε το televoting και είχαμε μόνο επιτροπές πόοοοοοσο θα εκθειάζαμε το σουηδικό τραγούδι!!!!! διότι ως μάζα ότι μα σερβίρεται
    Όχι το τραγούδι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ότι θέση και να πάρει

  9. Πιο Έλληνες πεθαίνετε!!! ! Επειδή μια χώρα είναι καλά οργανωμένη και δεν ξεχνάει τον εξοπλισμό της στα τελωνεία και δεν στέλνει Ρωσοποντιακό ραπ, το κραζετε γράφοντας σενάρια επιστημονικής φαντασίας , μονο και μόνο επειδή δεν μπορείτε να το φτάσετε! Ο άλλος λέει ‘αν το έστελνε η Ελλάδας κλπ’…Που να στείλει η Ελλάδα μια τέτοια συμμετοχή? ?? ? Εδώ βλέπετε ορισμένα λουλούδια πάνω στη σκηνή και έτοιμοι να λιποθυμησετε είστε! !! Α! Και μην ξεχάσετε να υποστηρίξετε θερμά τη Σουηδικη,Ε! τη κυπριακή συμμετοχή της Ταμτα…

    • Σενάριο επιστημονικής φαντασίας το autotune;; Υποθέτω ότι δεν έχεις ακούσει πως τραγουδάνε οι διαγωνιζόμενοι του melodifestivalen χωρίς το autotune. Υπάρχουν αρκετά βίντεο στο youtube. Σου συνιστώ να ενημρωθείς καλύτερα για το θέμα. Εσύ δηλαδή δε βλέπεις καμία διαφορά μεταξύ της δεύτερης πρόβας της Ελλάδας πχ και της δεύτερης πρόβας της Σουηδίας, σε ό,τι αφορά το ηχητικό αποτέλεσμα;; Δηλαδή, η φωνή του είναι καλύτερη από τη φωνή της Ντούσκα, με αποτέλεσμα να ακούγεται τόσο τέλεια σαν να είναι studio version, ενώ η Ντούσκα ακούγεται πάλι σαν είναι σε συναυλιακό χώρο, ενώ υποτίθεται ότι αυτά τα κλιπάκια δείχνουν το προιον όπως θα το δούμε και θα το ακούσουμε τη βραδιά των ημιτελικών;;; Εγώ πάντως την ακούω τη διαφορά.

      • Εγώ πάντως τους έχω ακούσει και σε acoustic version και πάλι φωναρες έχουν! !!Γιαυτό άλλωστε και επέλεξε τις συγκεκριμένες κοπέλες! !!

      • Φωνές έχουν. Ωστόσο, άλλο το ζωναντό και άλλο το ζωντανό με autotune και άλλο το ζωντανό με pre recorded voice track, που μπορεί να περιέχει μόνο τα φωνητικά ή ακόμα και την κύρια φωνή. Το τηλεοπτικό αποτέλεσμα είναι διαφορετικό σε κάθε περίπτωση. Δεν έχω σκοπό να σε πείσω όμως. Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει τη γνώμη του.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ