EUROVISION 2019: Δεύτερη πρόβα Ρουμανίας!

Οι πρόβες συνεχίζονται με την Ester Peony από την Ρουμανία να βρίσκεται επί σκηνής μετά το απαραίτητο διάλειμμα για να ερμηνεύσει το “On a Sunday“.

Το σκηνικό της παρουσίασης δεν έχει αλλάξει σε σχέση με την πρώτη πρόβα. Η ίδια κόκκινη πολυθρόνα στο κέντρο της σκηνής με τη τραγουδίστρια να κάθεται και να ερμηνεύει το τραγούδι της. Οι δύο χορευτές με τα μαύρα δερμάτινα τολμηρά ρούχα χορεύουν από την αρχή και έρχοναται  προς το μέρος της. Στη συνέχεια σηκώνεται και χορεύει ελαφρώς και η ίδια.

Το κεντρικό θέμα της σκηνής είναι μία πύλη που φαίνεται πίσω στα γραφικά και εκεί αναπαριστώνται αρκετά σχέδια και θέματα. Το φόντο που επικρατεί είναι κυρίως μπλε της νύχτας το οποίο διαφοροποιείται ανά διαστήματα. Υπάρχουν κάποιοι στροβιλισμοί και στη συνέχεια εμφανίζεται βροχή (όταν μιλάει και το τραγούδι για βροχή). Ακόμα φαίνεται ένα ρολόι, και μερικά κλαδιά δέντρων σαν να γίνεται πιο σκοτεινό και παλιό το τοπίο. (Περίπου ότι βλέπαμε και στο video clip). Όμως στο τέλος όλη η σκηνή γίνεται κατακόκκινη από τις φωτιές και το τοπίο καίγεται. Αλλά λίγο πριν το τελείωμα του τραγουδιού σβήνουν οι φλόγες και εμφανίζονται λουλούδια παντού, σαν να ανθίζουν, με την πύλη πάντα στο τοπίο και γαλάζιος ουρανός να ξεπροβάλει.

Στα δύο πρώτα run δεν είχαμε καμία αλλαγή και η φωνητική απόδοση της Ester ήταν πολύ καλή και στις δύο εμφανίσεις. Στο τρίτο run υπάρχει και η χρήση φωτιάς η οποία πραγματικά ζεσταίνει την ατμόσφαιρα.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Cat Music, eurovision.tv 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Oh dear father…πόσο υπερβολικές εκφράσεις στο πρόσωπο και τι γεμάτη με πληροφορίες σκηνή.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ