EUROVISION 2019: Δεύτερη πρόβα Ελβετίας!

Ο Luca Hänni από την Ελβετία είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει τη δεύτερη τεχνική πρόβα του στη σκηνή του EXPO Tel Aviv στο τραγούδι “She got me“.

Ο τραγουδιστής φοράει και πάλι την ίδια αμάνικη μπλούζα και την μαύρη φόρμα με τις λευκές ρίγες στο πλάι. Η πρώτη πρόβα πήγε πολύ καλά, ο Luca φωνητικά ήταν μια χαρά αν και κράτησε δυνάμεις όπως φάνηκε και χορευτικά. Όλη η ομάδα ήταν δεμένη στο φωνητικό κομμάτι, πολύ καλό το αποτέλεσμα οπτικοακουστικά.

Κυριαρχεί το κόκκινο χρώμα παντού σε όλη την σκηνή, οι χορευτές και τα φωνητικά φοράνε τα ίδια κόκκινα ρούχα. Η όλη εμφάνιση στηρίζεται στο παιχνίδι του τραγουδιστή με το φακό, στον οποίο γίνονται και πολλά κοντινά πλάνα, κομμένα πλάνα, εναλλαγές πλάνων. Γίνεται πολύ μεγάλη χρήση λέιζερ που κατακλύζει την σκηνή και τον ίδιο.

Το μόνο πρόβλημα που υπήρξε ήταν σκηνοθετικό, καθώς κάποιες φορές τα πλάνα ξέφευγαν, δεν έδειχναν σωστά τον τραγουδιστή ή έδειχναν ορισμένα μέρη του και όχι ολόκληρο το πρόσωπο του. Ωστόσο, φωνητικά πολύ καλός και καμία σχέση με τις πρώτες τεχνικές πρόβες.

Στη δεύτερη πρόβα πολύ καλός και πάλι, όλη η δουλειά γίνεται στην σκηνοθεσία. Όμως παραμένουν πολλά σκηνοθετικά προβλήματα, τα οποία ελπίζουν να λυθούν στην τρίτη πρόβα, όπου ίσως γίνει και χρήση πυροτεχνημάτων.

Τελικά στην τρίτη πρόβα, έγινε χρήση λίγων πυροτεχνημάτων και τη στιγμή όπου όλοι μαζί πηδάνε στον αέρα, όταν “προσγειώνονται” στο έδαφος σκάνε ξανά πυροτεχνήματα. Φοβερές και οι 3 πρόβες, και ο Ελβετός έδειχνε ευχαριστημένος και το είπε και δημόσια: <>.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: SRF/Lukas Maeder, eurovision.tv

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάει για νίκη. Ο μόνος που μου το βγαλε φετος μαζί με τον Λαζαρεφ. Χωρις να σημαινει οτι και η Ντουσκα μας δεν ειναι πολυ καλη βεβαια.

    • Τη φωνή του τη άκουσες;
      Αυτός είναι χειρότερος από τη ταμτα.. μόνο που η ταμτα έχει προβλημα στο ήχο και δεν άκουγε καλά…
      Για μένα με το ζόρι δεκάδα…αντιγραφή φουεγκο και ντεσπασιτο..

      • Χαχαχαχαχα εισαι απιστευτος ρε .Εδω λεει οτι του εβγαλε αερα νικητη ο Ελβετος με την αντιγραφη fuego despacito που ειναι αφωνος και οταν χορευει γινετε ακομα πιο πολυ και εσενα σε πειραξε που ειπε για Sergey??? Οκ ο Ολλανδος μπορει να μην μου αρεσει και σιγουρα δεν αξιζει με τιποτα την νικη αλλα δεν τον λες και χαλια ο Ελβετος ομως παιζει να ειναι και το χειροτετο τραγουδι που πλασαριστηκε ποτε ως φαβορι!!!

      • Ποιος βγηκε πρωτος στο κοινο ρε μπαγλαμα? Αυτο εχει σημασια οι στημενες επιτροπες( που τον εθαψαν λογο Ρωσιας μην τυχον και πανε οι λουλες και τους κανει νταντα ο Πουτιν) με αφηνουν αδιαφορο.

  2. το προτιμουσα με κοστουμι και τα σχετια…. εβγαζε μια λατιν ατμοσφαιρα… τωρα μου θυμιζει περσινη τσεχια

  3. Η εθνικη ευεργετιδα Ελενη Φουρειρα ανοιξε την Φουρειρο σχολη και το Φουρειρο Ιδρυμα και συνεχιζει να εμπνεει τα ιδανικα και τις αξιες της στη νεολαια. Ωραιο ειναι και αυτο. Και αυτος ειναι ομορφουλης και τα λεει και καλα. Τριαδα το βλεπω. Αντιθετα, ενω το ρωσακι ειναι συμπαθητικο και το τραγουδι του επισης, νομιζω οτι δεν θα παει τοσο καλα.

  4. νικητήριο δν θα ειναι με τπτ!ενα τετοιο τραγουδι δν θα ψηφιστει απ οεπιτροπές!
    εμενα κατι μου λεει οτι η νίκη θα παει ολλανδία!

  5. Kaλά αυτή η σκηνοθεσία τους έχει καταστρέψει όλους (λογικά εκτος απο Σουηδία και Αυστραλία). Στο σημείο που χορεύει κάνει pan out η κάμερα – ποιά η λογική?

  6. Να αλλαξει ρουχα ειναι αθλια αυτη η φανελα. 2η θεση για μενα. Με πρωτη την Ιταλια.

  7. Πολυ catchy τραγουδι αλλα το σκοτωσε η σκηνικη παρουσια. Οι χορευτριες δεν ειναι καλλιγραμμες, τα ρουχα τους απαραδεκτα, η χορογραφια δε δενει καλα με λατιν ηχο. το φωντο πολυ κοκκινο και σε συνδυασμο με τα κοκκινα ρουχα ειναι over the top. θα προτιμουσα να αντεγραφε τον Ρουβα του 2004 που ειχε τις δυο κουκλαρες διπλα του, παρα τη Φουρειρα του 2018. Αν και το τραγουδι του ειναι καλυτερο απο το Fuego

  8. Andy
    10 Μαΐου 2019 at 16:15
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου
    Από το λίγο που βλέπουμε σκηνοθετικά ΧΑΝΕΙ και ΧΑΝΕΙ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!
    Δεν κερδίζει αυτό ειναι ξεκάθαρο
    Έχω την υποψία οτι στο σχολιασμό από τα κανάλια θα φάει θάψιμο για την αντιγραφή του fuego MMMM λέτε να μην δει τελικό;;;;

  9. Δεν ειναι μονο η Ελβετια που εχει πλανα οπου χανεται η χορογραφια. Υπαρχει προβλημα με αρκετες συμμετοχες και ακυρα πλανα. Φετος δεν εχουν καλη σκηνοθεσια δυστυχως και ειναι περιεργο γιατι η παραγωγη του διαγωνισμου ειναι ψιλοστανταρ. Ισως εχει να κανει με τον χώρο, τις διαστασεις της σκηνης κλπ.

  10. Όπως είπε κι η Ντούσκα στην συνέντευξη της στον OGAE, δεν είναι μόνο η ελληνική συμμετοχή αλλά και πολλές άλλες που έχουν προβλήματα με τις λήψεις και τα πλάνα… Γενικά η σκηνοθεσία παρουσιάζει σοβαρά θέματα, όπως κι ο ήχος…

    Ο Ελβετός χάνει κι απτα μέτρια φωνητικά του, την χορογραφία που θα πρεπε να ναι έστω λίγο dirty, για να κολλάει θεματικά, τις σκληρές χρωματικές εναλλαγές που χτυπάνε πολύ επιθετικά στην οθόνη…
    Κρίμα γιατί περίμενα κάτι πολύ πιο διαφορετικό κι εμπνευσμένο απ αυτό.
    Αν δεν αλλάξει και την φόρμα γυμναστηρίου στην dress rehearsal… τότε κλάφτα Χαραλάμπε!

  11. Tα’πε κι η Ντούσκα στην συνέντευξη της στον OGAE, ότι πολλές χώρες έχουν προβλήματα με τις λήψεις. Τα ίδια συμβαίνουν και με την κάλυψη της Ελβετίας αλλά συμβαίνουν κι άλλα πολλά που υπονομεύουν την συμμετοχή όπως τα χορευτικά που θα πρεπε να ναι πιο κοντά στο πνεύμα του τραγουδιού, τα φωνητικά του Λούκα είναι ακόμα αδύναμα αν και βελτιώθηκαν, τα χρώματα στο background γράφουν πολύ σκληρά στην εναλλαγή τους και ενδυματολογικά είναι πολύ αταίριαστο…
    Ειδικά η φόρμα και το μπλουζάκι του Ελβετού περιμένω να αλλάξει στην Dress Rehearsal, δεν μπορώ να τον φανταστώ να τραγουδάει μ αυτό το ντύσιμο στον Ημιτελικό.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ