EUROVISION 2019: Δεύτερη πρόβα Άγιου Μαρίνου!

Δεύτερος στη σκηνή για σήμερα ο Serhat που εκπροσωπεί τον Άγιο Μαρίνο με το τραγούδι “Say na na na“. Με τη δεύτερη τεχνική πρόβα του, ο Serhat κλείνει τον κύκλο των δεύτερων προβών των χωρών που διαγωνίζονται στον φετινό, πρώτο Ημιτελικό της Eurovision.

H πρώτη πρόβα του Serhat ήταν πολύ καλύτερη από την προηγούμενη φορά. Φοράνε όλοι λευκά ρούχα, τα ίδια γραφικά ακριβώς. Ο τραγουδιστής βρίσκεται και πάλι στο ίδιο φωτισμένο stage όπου τραγουδάει καθ’όλη την διάρκεια του τραγουδιού. Φωνητικά φανερά βελτιωμένος από την περασμένη φορά, ήταν αρκετά καλός.

Η μόνη διαφορά που παρατηρήθηκε είναι ότι οι 2 χορευτές που στο τέλος του τραγουδιού κρατούσαν τις “ντουντούκες” και φώναζαν, πλέον δεν τις χρησιμοποίησαν. Ίσως δούμε περισσότερα στις επόμενες πρόβες.

Στην αρχή του τραγουδιού τα 3 άτομα των φωνητικών και οι 2 χορευτές, ξεκινάνε όλοι μαζί και χορεύουν στο κέντρο της σκηνής. Μετά τα φωνητικά πάνε στη δεξιά γέφυρα της σκηνής ενώ οι χορευτές στην αριστερή γέφυρα. Τελικά όσον αφορά τις ντουντούκες που δεν έχουν πλέον οι χορευτές, αυτές έχουν μοιραστεί στο κοινό κάτω στο Golden Circle και δείχνει στιγμιότυπα από το κοινό που τις κρατάνε. Με χρυσά γράμματα στο φόντο το Na na na και εμφανίζονται και λίγα πυροτεχνήματα.

Γενικά παίζουν λευκά κ ροζ χρώματα σε μαύρο φόντο, μαζί με πορτοκαλί. Λευκοί φωτισμοί και ροζ με γαλάζιες αποχρώσεις στα φώτα στη γέφυρα. Φωνητικά και στις δύο τελευταίες πρόβες, όλη η ομάδα ήταν αρκετά καλή και πολύ καλύτερη ακόμα και από την πρώτη σημερινή πρόβα.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Cem Talu, eurovision.tv

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ