EUROVISION 2019: Δεύτερη πρόβα Ελλάδας!

Έκτη ημέρα προβών στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ και την αυλαία του σημερινού προγράμματος ανοίγει με τη δεύτερη τεχνική πρόβα της η Ελλάδα! Η Katerine Duska έτοιμη να ερμηνεύσει ξανά το “Better Love”.

Στην πρώτη πρόβα της ελληνικής ομάδας όλα κύλισαν ομαλά, διαφορές στο φόντο και τα γραφικά δε φάνηκαν να υπάρχουν συγκριτικά με την πρώτη τεχνική πρόβα της περασμένης Κυριακής. Ίδια ενδυματολογική εμφάνιση για όλους, η κατασκευή με τα λουλούδια γύρισε κανονικά στην γέφυρα. Φωνητικά ήταν πάρα πολύ καλή.

Μία σημαντική διαφορά είναι ότι στο δεύτερο κουπλέ οι 3 κοπέλες των φωνητικών με τα κίτρινα κάθονται στο πάτωμα ξαπλωμένες και κάνουν κινήσεις. Επίσης, την περασμένη φορά, στο πάτωμα φαινόταν ένα λουλούδι, κάτι που σήμερα δε φάνηκε, μόνο ο λωτός που ανοίγει στο background. Οπότε, παρατηρούμε αυτές τις 2 αλλαγές.

Όσον αφορά το φωνητικό κομμάτι, στη δεύτερη και τρίτη πρόβα, εξαιρετική. Πολύ θετικό ξεκίνημα.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Efi Gousi, eurovision.tv 

184 ΣΧΟΛΙΑ

    • Συμφωνώ!!!! Δεν έπρεπε!!! Εκείνη ήταν η wow στιγμή μας!!!
      ΌΛΑ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΉΤΑΝ ΤΈΛΕΙΑ!!!

      • @Nikolas-Sweden είπα κάπου πως θα πατώσουμε???!!! Όχι αντιθέτως είπα πως όλα ήταν τέλεια, έκτος από μια μικρή παρατήρηση…. Νομίζω κάποιος άλλος δεν πάει καλά….

  1. κατι ειχε πει η γουση οτι θα βγει αλλα πιστευα το πισω λουλουδι, οχι αυτο στο πατωμα!

    • Ε καλα, μην περιμενεις να ξερει η Γουση απο σκηνοθεσια οπως εσυ, αλλα κατι κανει η κακομοιρα. Πηξαμε και φετος στους ειδικους.

  2. Αυτο π ειναι wow moment ειναι ο λωτος πισω οθονη οχι πατωμα. αυτο δε το αλλαξε!!!

  3. Εξακολουθεί να είναι η πιο καλλιτεχνική και θεατρική εμφάνιση όλης της Eurovision…Ελπίζω απλά οι αλλαγές που κάνουν να γράψουν ωραία τηλεοπτικά και να βελτιώσουν την συνολική εικόνα…

  4. Νομίζω ότι μπουκώνει την σκηνή το κάτω γι αυτό έγινε κ έτσι. Απ την μια καλύτερα, λίγο πιο λιτά. Φωνητικά το έσκισε σήμερα.

    • Μπουκωσαμε παιδια στο λουλουδικο.
      Τα κουστουμια πολυ βαρεια. Καλο το θετραλε αλλα πλησιαζει στα ορια του κιτσ!!!
      Προτομουσα πιο συναυλιακη εμφανιαση.
      10- 15 θεση

  5. Η Γιουροβίζιον πλέον έχει χάσει το νόημα της. Όλοι ψάχνουν για wow στιγμές και για το καλύτερο ακροβατικό. Ποιος θα έχει το καλύτερο prop και ποιος θα καταφέρει να πετάξει! Όλοι βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος. Τραγουδάει καλύτερα από cd και από τέρμα ερασιτεχνική κάμερα μάλιστα που είναι και πολύ μακριά…και ασχολούμαστε με το χρώμα στο πάτωμα.

    • Απόλυτα σωστός φίλε μου ,σκέφτομαι να πάω Eurovision να κολυμπώ σε ένα ενυδρείο με καρχαρίες και αν καταφέρω να σωθώ σίγουρα θα κερδίσω ,όσο για τη φωνή μου ….άσε ούτε κουφός δε με αντέχει ? έχει παραγίνει με το stage .Το έσκισε και σήμερα και ας είναι και πολύ πρωί ,οποίος έχει φωνή τραγουδάει είναι πολύ πολύ απλό

      • Δε γίνεται αυτή φωνή και αυτό το τελικό φωνητικό αποτέλεσμα, γιατί και τα φωνητικά είναι υπέροχα σαν χορωδία να μην πάει καλά τέλος! Είναι αστείο να λένε δε θα πάει καλά επειδή το χρώμα στο πάτωμα είναι έτσι κι όχι αλλιώς και δεν έχει πυροτεχνήματα. Τέλος, όλοι ψάχνουν αισθητική Φωκά, τραπεζάκια του καφέ που ανοιγοκλείνουν και ιπτάμενους τραγουδιστές.

    • Συμφωνώ εν μέρει φίλε. Αυτό συμβαίνει με τους φαν πριν τον διαγωνισμό που έχουν και αλλά συμφέροντα. Όμως οι καλές φωνές πχ Κροατία 2017 Εσθονία 2018 κτλ πάντα προκρίνονται και μπαίνουν δεκάδα

  6. πάντως στα στοιχήματα για την νίκη του ημιτελικού η Κατερίνα ανεβαίνει και άλλο!

  7. Καλημέρα σας!! Άκουγα το πρωί σε livestream στο youtube και είπαν πως το θέμα με τις κάμερες διορθώθηκε και πως ήταν πολύ καλύτερη η πρόβα μας σήμερα

  8. Ακόμα μια εξαιρετική πρόβα! Εύγε σε όλη την ομάδ τώρα για να έβγαλαν το λουλούδι από το πάτωμα κάτι παραπάνω θα ξέρουν αν και όλα αυτά είναι λεπτομέρειες.
    Αυτό που με χαροποιει είναι ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος φέτος στέλνουμε μια πρόταση διαφορετική από τα συνηθισμένα μας- μπουζούκι συρτάκι ή μπλε λευκό!
    Καλή μας επιτυχία!!! Νομίζω θέμα πρόκρισης δε τίθεται και στο τελικό ελπίζω να πάει όσο καλύτερα γίνεται,το αξίζει!
    Για την ώρα τα πιο ασφαλή και κερδοφόρα (κατά τη γνώμη μου) στοίχηματα για την Ελλάδα είναι η νίκη στον ημιτελικό και ένα πλασάρισμα στη 10αδα….

  9. Παιδια η Γουση στν Πουλοπουλο ειπε οτι περιμενουν μια εγκατασταση φωτισμου για την επομενη προβα που απ οτι καταλαβα δν εγινε σμρ! Εχουμε καποια πληροφορηση γ αυτο?

  10. Στο wiwiblogs δεν ήταν και τόσο ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα . Είπαν ότι τούς ενοχλούσε ο καινούργιος φωτισμός ? . Νομίζω πως η Ελλάδα στον τελικό δεν θα τα πάει καλά .. και πραγματικά δεν τό λέω από κακία … Αγαπώ ντουσκα αλλά τα camera angles είπαν δεν ήταν καλά ?

    • Εγω απο τους ιδιους ακουσα το αντίθετο έλεγαν ότι δεν τους αρεσε που έφυγε το lotus flower απο το led floor ωστοσο η σκηνοθεσια ηταν πολυ καλυτερη με πιο ακριβη πλανα (το ανέφεραν και οι escunited), μόνο στο πρωτο runthrough δν λειτούργησε η led οθονη απο πίσω, στα 2 επόμενα ήταν μια χαρά. Οσο για φωνη όλοι είπαν ότι ήταν άψογη.

    • Τα ίδια wiwi που χθές είπαν οτι η Τάμτα το τραγούδησε όπως στο στούντιο και έφαγαν το κράξιμο της ζωής τους.

    • Δυστυχως φιλε μου, τα βιβι και τα πιπι επηρεαζουν την κοινη γνωμη. Μην ξεχναμε ομως οτι ειναι ασχετοι με τη μουσικη, που για καποιο λογο βρηκαν δουλεια μεσω της γιουροβιζιον. Μαγαζακι δηλαδη. Θα μπορουσαμε να ειμασταν εγω κι εσυ. Δεν εχουν μουσικη παιδεια η μουσικες γνωσεις, ουτε καποια προυπηρεσια στο μουσικο στερεωμα. Συνεργαζονται ομως με την EBU, παιρνουν διαπιστευσεις και ειναι μεσα στις προβες.
      Σχεδον ολοι ειναι γκει (οπως κι εγω), ομως θα χαρακτηριζα τους περισσοτερους απο αυτους κακιες αδερφες. Το υφος, το στυλακι του ειδικου, το πνευμα, οι τασεις μεγαλομανιας, αλλα κυριως οι εξοφθαλμα παραλογες-παραξενες κριτικες τους καποιες φορες μου δημιουργουν αμφιβολιες του πως βιοποριζονται. Σχεδον ολοι τους ειναι βρετανοι. Εχουν σχεση με τις βρετανικες στοιχηματικες εταιριες η οχι; Νομιζω κι εγω ομως οτι οι ESCunited ειναι καλυτεροι. ΟΙ βιβι την εχουνε δει…

      • Τα βιβι και τα πιπι, επηρεάζουν μόνο τις εταιρείες στοιχημάτων και εμάς, τα φαν κλαμπ (λιγότερο). Σαφώς δεν επηρεάζουν με τίποτα τον τηλεθεατή που θα ψηφίσει και που θα δει/ακούσει, ενδεχομένως και για πρώτη φορά σε τεράστιο ποσοστό την κάθε συμμετοχή. Και θα ψηφίσει με αυτό που συναισθηματικά θα του αφήσει το κάθε τραγούδι. Όσο για τις επιτροπές, ναι, λειτουργούν πιο τεχνικά, αλλά και πάλι αρκετοί για πρώτη φορά βλέπουν τα τραγούδια. Τα Βιβή και πιπι απλά παίρνουν στο λαιμό τους, τους μανιακούς των στοιχημάτων…

  11. Όλα καλά φαίνονται σήμερα για την Κατερίνα. Δεν ξέρουμε πώς θα γράφει όλο αυτό τηλεοπτικά αλλά σίγουρα δεν είναι συνηθισμένο (τουλάχιστον για ελληνική συμμετοχή). Ευτυχώς τραγουδά άψογα και αποφεύγουμε την αγωνία αν θα βγουν οι νότες κλπ. Η μόνη παρατήρηση, κι είναι προσωπική άποψη, αφορά το ενδυματολογικό. Να μη λέμε μόνο για την Τάμτα. Το φόρεμα είναι ωραίο σίγουρα και προσεγμένο αλλά δε ξέρω πώς θα φαίνεται στο επίσης λευκό φόντο της κατασκευής. Ίσως σε πολλούς δεν άρεσε το ροζ ρούχο με το τούλι αλλά ήταν το σήμα κατατεθέν της πρότασής μας, και πιθανόν το ντύσιμό της να έπρεπε κάπως να το θυμίζει, να ήταν πιο ονειρικό και λιγότερο αυστηρό-βικτωριανό. Όμως θα δούμε το τελικό αποτέλεσμα στις οθόνες μας σύντομα.

  12. Εμένα πάντως το μωβ λουλούδι από πίσω δε μου αρέσει καθόλου… Είναι πολύ έντονο στο χρώμα του, και οι κοπέλες με τα κίτρινα χάνονται μέσα σε μία τέτοια Πολυχρωμία που έχουν οι οθόνες πίσω

    • Νομίζω καταλαβαίνεις πως αυτά τα πλάνα είναι από μία ερασιτεχνική κάμερα κάπου μέσα στο στάδιο. Δε μπορούμε να ξέρουμε προς το παρόν πώς γράφει το όλο σκηνικό και αν χάνονται τα κίτρινα φορέματα. Ας μην ξεχνάμε ότι θα υπάρχουν κοντινά πλάνα που θα μας διηγούνται την ιστορία και αν τα φωνητικά κάνουν κάτι σημαντικό που η Γούση θέλει να φανεί, θα το δείξει ο σκηνοθέτης.

      Μακάρι όλα να πάνε καλά και για την Ελλάδα και για την Κύπρο. Καλή επιτυχία και στις 2 συμμετοχές. <3

  13. Η φετινη μας αποστολη με χαροποιει ολο και περισσοτερο! Καθε χρονο περιμενω με λυσσα τα αποτελεσματα του βαθμολογικου πινακα και φετος δεν με απασχολουν καθολου γιατι βλεπω οτι ξεφευγουμε επιτελους απο την πεπατημενη. Ο,τι μα ο,τι θεση και να παρει η συμμετοχη αυτη εχει αγαπηθει και ελπιζω να μην πεσουν να την φανε την κοπελα τα ορνια των ελληνικων πανελ σε περιπτωση που δεν τα παει καλα. Ανυπομονω για το τελικο αποτελεσμα που απ’ ο,τι λεγεται θα θυμιζει εντονα βιντεοκλιπ και λιγοτερο live εμφανιση.

    • Συμφωνώ απόλυτα με την Leah. Την Κατερίνα δεν την ήξερα, αλλά όταν άκουσα το όνομά της πρώτη φορά, έψαξα και είδα το ιστορικό της. Είναι πιστεύω από τις πιο ιδιαίτερες εξαιρετικές φωνές που υπάρχουν στην Ελλάδα και στην Eurovision. Χαίρομαι που μία τέτοια φωνή εκπροσωπεί τη χώρα μας. Δεν μ’ ενδιαφέρουν οι απόψεις τον ”ειδικών” των τόσων χρόνων. Όσο και να πέσουν να την φάνε η ίδια, δεν έχει ανάγκη τα σχόλια κανενός. Ξέρει καλά ποιά είναι και τι κάνει… Το μόνο που εύχομαι πραγματικά είναι Καλή Επιτυχία!!!

    • Γενικώς καλή πρόβα, καλύτερη από την πρώτη.
      Οι Escunit. ή μάλλον ο Matt το βρήκε σκηνοθετικά καλό και ότι βγαίνει νόημα
      Οι Oikotimes και οι Eurovoix βρήκανε φαλτσέτο σε κάποια από τις 3 πρόβες και υποθέτουν καλή σχετικά αποδοχή από επιτροπές και κακή από το televoting.
      Οι wiwi η μεν νεοζηλανδέζα δεν το γούσταρε…γιατί γουστάρει Αυστραλία, ο δε ξανθούλης με τα γυαλάκια το βρήκε καλό.

      Γενικά υπήρχαν βελτιώσεις σκηνοθετικά και όλοι απορούν γιατί βγήκε το εφέ στην αρχή. Ακούστηκε κάπου ότι θα βγει τελικά και ότι γίνεται ανασχεδιασμός στα γραφικά. Είδωμεν.

      Στα στοιχήματα για τον τελικό υπάρχουν πράσινα για την νίκη (η Κύπρος κατρακυλάει στην 3η θέση για νίκη και να περάσει τελικό). Στα στοιχήματα για νίκη στον τελικό…1 πράσινο και 1 κόκκινo και δεν νομίζω ότι θα υπάρξει μεταβολή (προς τα πάνω ή προς τα κάτω) αν δεν δούμε τον ημιτελικό στην τηλεόραση, απλά γιατί δεν υπάρχουν πονταρίσματα στην Ελλάδα. Μάλλον όλοι έχουν στάση αναμονής για να διαμορφώσουν προσωπική κρίση.

      Είναι οξύμωρο πάντως να είναι φαβορί για τον ημιτελικό και την ίδια στιγμή να είναι κάτω όσον αφορά τον τελικό από Ισλανδία, Αυστραλία, Κύπρο !!!!!

      Αντίθετα υπάρχουν σε Σουηδία, Μάλτα, Αυστραλία και Γαλλία αυτή την στιγμή (όλοι στα πράσινα).

      • Τα στοιχηματα ειναι ολοκληρη επιστημη. Παιζονται εκατομυρια. Ειναι βλακωδες να βγαζουμε συμπερασματα απο τις αποδοσεις των στοιχηματων για το εαν ενα τραγουδι ειναι καλο η κακο. Δειχνουν απλα τασεις.
        Μιλαμε για καθαρα ΚΕΡΔΟΦΟΡΕΣ εταιριες που αποσκοπουν στο να ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ τους παικτες και να συνεχισουν να βγαζουν ΦΡΑΓΚΑ!!!

  14. Για μένα πιο ” αντικειμενικοι” είναι οι ESCunited… Αν και ο καθένας έχει την άποψή και τις δικές του προσδοκίες για την εκάστοτε χώρα… Υπομονή μέχρι να δούμε το επίσημο κλιπ…

    • Η πιο αντικειμενική και αυτή που γνωρίζει καλύτερα (ειδικά στο φωνητικό κομμάτι) είναι η Alesia. Χθες στο wiwibloggs είπε ένας κύριος πως η Τάμτα Ακουγόταν σαν την studio version (!!!!)

  15. Δε γίνεται αυτή φωνή και αυτό το τελικό φωνητικό αποτέλεσμα, γιατί και τα φωνητικά είναι υπέροχα σαν χορωδία, να μην πάει καλά τέλος! Είναι αστείο να λένε δε θα πάει καλά επειδή το χρώμα στο πάτωμα είναι έτσι κι όχι αλλιώς και δεν έχει πυροτεχνήματα. Τέλος, όλοι ψάχνουν αισθητική Φωκά, τραπεζάκια του καφέ που ανοιγοκλείνουν και ιπτάμενους τραγουδιστές.

    • Πες τα! Η εμφάνιση μας είναι άρτια και η φωνή της υπέροχη. Δεν νομίζω ότι θα μας καταστρέψει ένα χρώμα..

    • Το 90% των χρηστων εδω ειναι συνδεδεμενοι ονλαιν με τις στοιχηματικες εταιριες και αναλογα με τις αποδοσεις επεφημουν η κραζουν. Λυπηρο να μην υπαρχει κριτικη σκεψη και αυτοπεποιθηση σε αυτο που ο καθενας πιστευει.
      Εμενα πχ μου αρεσει το τραγουδι μας και θα μου αρεσει ακομα και αν βγει τελευταιο.

  16. Απ’ότι έχω δει είναι μια απίστευτα δουλεμένη συμμετοχή. Η Κατερίνα και όλη η ομάδα έχει δουλέψει πολύ σκληρά, δε φοβάμαι για τις νότες, δε φοβάμαι για τα τελωνεία κτλ. Είναι κρίμα να μην αποτυπώνεται και αυτό στα στοιχήματα, θεωρώ ότι δε μας λείπει απολύτως τίποτα. Ίσως, η κακή πενταετία να κρατάει πίσω τη δική μας συμμετοχή, τί να πω άλλο; Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, θεωρώ την πιο πλήρη από όλες τις απόψεις συμμετοχή μας τα τελευταία χρόνια! Καλή επιτυχία Κατερίνα!

  17. Oι λαρυγγισμοί στο τέλος τύπου “yeah yeah!” ή ουουου ουουου μόνο σ εμένα φαίνονται ενοχλητικοί? Κατα τ αλλα, άψογη φωνητικά, τις αντιρρησεις μου τις έχω εκφράσει, και γενικά περιμένω ακόμα να δω τα πλάνα για να χω ολοκληρωμένη άποψη….

    • Better love λενε τα φωνητικα, και ναι ακουγονται καπως παραξενα και σε εμενα.. κατα τα αλλα πολυ ωραιο αποτελεσμα!!

  18. Οι wiwi προωθούν Ισλανδία και Αυστραλία. Εδώ και πολύ καιρό έχω σταματήσει να παίρνω στα σοβαρά αυτά που λένε. Και στο κάτω κάτω δεν μ’ ενδιαφέρει κιόλας η γνώμη τους. Το θέμα με μας είναι να δούμε πως αποτυπώνεται όλη η παρουσίαση στο φακό. Δεν μπορείς να καταλάβεις από μακρινά πλάνα, γιατί συμβαίνουν πολλά ταυτόχρονα και χάνεσαι. Περιμένω το επίσημο βίντεο για να πάρουμε μια γεύση.

    • Λογικο αφου η αρχηγος του Κρατους της Αυστραλιας ειναι η βασιλισσα Ελισαβετ της Αγγλιας. Οποτε αν κερδισει η Αυστραλια, λογικα η επομενη γιουροβιζιον θα γινει στο Λονδινο.
      Επισης θα ηθελα να ηξερα και τα λογιστικα των βιβι. Απο που λαμβανουν χρηματα.

  19. ολα καλα φετος και παλαιοτερα μ αυτην την εμφανιση θα ειμασταν δεκαδα ή και πενταδα…. κι αυτο νομιζω πρεπει να ειναι η ευχη ολων μας…να φυγει η κακη δυναμικη που αποκτησαμε τα τελευαταια χρονια και να ξαναμπουμε στο παιχνιδι….. οποτε εγω και με δεκαδα ευχαριστημενος θα ημουν ασχετα αν συνολικα το τραγουδι και η δουλεια που εκανε η ομαδα μ αρεσει…. και μονο που φτασαμε να ξανασυζητιομαστε ειναι καλο

  20. Καποιος να πει στην Κατερινα να μη βγαζει αυτες τις περιεργες κραυγες γιατι ακουγεται λες και πετανε κορακια απο πανω.

  21. Παιδια ελεος. ανοιξτε τα αυτια σας..!!! Υποτιθεται ασχολειστε με eurovision και ξερετε το τραγουδι μας. Ασχετοι ειστε που μπαινετε εδω απλα για να διαβασετε να πεταξετε μια ατακα και να μην ξαναμπειτε. Ουτε ξερετε σε ποιο site ειστε. απο το google το βρηκατε!!! Οι κραυγες που ακουτε στο τελος ειναι και στο ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ… ΕΛΕΟΣεδω μεσα.. δεν ειναι κατι καινουργιο π εβαλε για εφε!!

    • +1, ισχύει απλα λόγω του ότι είναι λαιβ οι back vocalists που το λένε ακούγονται λίγο πιο δυνατά αλλα ακόμα κ έτσι απο άποψη τεχνικής είναι σαν το studio version, πολύ καλο!

    • Χαλαρωσε λίγο φιλε Otis, λίγο πιο ήπιες εκφράσεις δε βλάπτουν… Δηλαδη εχουμε άδικο οτι οι κραυγες που ακόμα και να υπηρχαν όπως λες ήταν τόσο κάτω που δεν τις ειχαμε προσεξει καν, πολλοι, εδώ ακουγονται σαν κοράκια?? Τσέκαρε στο 0:46 και στο 0:57…….

      https://www.youtube.com/watch?v=XIqFesi_Fi0

  22. Τα ”κραξίματα” στο τέλος άλλαξαν και κατά την προσωπική μου άποψη βγαίνουν σούπερ. Ίσως λίγο χαμηλότερη ένταση, αλλά καμμία σχέση με την πρώτη πρόβα που όντως ακουγόντουσαν κάπως.

  23. ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ…..Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ…..ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΙΝΤΕΟ!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ!

    • Γιατί βρε παιδιά πέφτει πάλι τόσο η συμμετοχή μας; Πάνε τώρα να ανεβάσουν την Γαλλία
      Μόνο σε μας αρέσει ; Μόνο εμείς καταλαβαίνουμε αυτή την αισθητική;
      Κρίμα γιατί όλη αυτή η προσπάθεια αδικείται. Δεν τους ειδα και τους σχολιαστές τόσο ενθουσιασμένους! Τουλάχιστον όσο στην 1 πρόβα
      Άσε που πιστεύω ότι κάποιοι τα παίρνουν για να προμοτάρουν συγκεκριμένες χωρες

  24. Όλοι λένε ότι κατά πάσα πιθανότητα η Ελλάδα θα κερδίσει τον πρώτο ημιτελικό. Δεν νομίζω αν όντως συμβεί να είναι και λίγο όταν τα τελευταία χρόνια αποκλειστήκαμε 2 φορές και την άλλη περάσαμε οριακά. Τα τηλεοπτικά πλάνα είπαν επίσης ότι ήταν πολύ βελτιωμένα και όμορφα. Οι περισσότερες χώρες έκαναν χειρότερες ή ίδιες πρόβες με την πρώτη. Η Ελλάδα ήταν ακόμα καλύτερη από την πολύ καλή πρώτη πρόβα. Φωνητικά όλοι λένε τα καλύτερα και χειροκρότησαν θερμά την κορώνα. Δεν ξέρω γιατί πρέπει να ψάχνουμε με το ζόρι αρνητικά. Καλή επιτυχία.

    • Λιγο δεν ειναι αλλα δεν εχει και καποια σημαντικη σημαντικη.Και περυσι η Νορβγια κερδισε την ημιτελικος της και τερματσε 15η.Επισης το 2011 η Ελλδαδα κερδισε τον ημιτελικο αφηνοντας δευτερο το Αζερμπαιτζαν

  25. Βγήκε το επίσημο βίντεο.

    Έχω να πω πως φωνητικά είναι ΤΈΛΕΙΟ!!!

    Για τητο σκηνοθεσία ΕΠΙΛΈΓΩ να μη μιλήσω, για να μη βρίσω τους ”φίλους” μας τους Σουηδούς…
    Τώρα καταλαβαίνω γιατί μιλάει τόσες μέρες η Κατερίνα για τα πλάνα…

  26. Οι αποδοσεις στα στοιχηματα ηδη πεφτουν. Μολις βγει το επισημο βιντεο πιστευω οτι θα περασουμε κυπρο και αυστραλια.

  27. 5 μακρινά πλάνα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αν δεν αλλάξει αυτό υπάρχει πρόβλημα. Επίσης κάπως ακούγονται τα φωνητικά. Δεν είμαι ικανοποιημένος καθόλου. Ελπίζω να παρουσιαστεί καλύτερα την Τρίτη.

      • Μιλάς εσύ για χουλιγκανισμό που σχολιάζεις όλα τα αρνητικά σχόλια υποστηριζοντας τύφλα την ελληνική συμμετοχή; Πάρε τώρα την πτώση στα στοιχήματα (12η πήγε) και μείνε στον λήθαργο σου.

    • Ε, ναι ρε συ Νικόλα. Άκου το παιδί με το αλανθαστο κριτήριο για τον εκπρόσωπο της Ελβετίας… Εντάξει, την καταλάβαμε την αισθητική σου από τον τρόπο που εκφραστηκες εσύ που δεν εισαι βλάχος! 😀

      • Δεν έχω εκφράσει άποψη για την Ελβετία. Μάλλον με μπερδεύεις με άλλον

      • @spyros83
        Αισθανομαι οτι με καποιο τροπο πρεπει να επανακαταλαβουμε το σαιτ απο το κατιναριο. Δεν γινεται να κατεβαζουμε τοσες σαχλαμαρες αμασητες…
        Ναι, η βλακεια ειναι ανικητη. Συμφωνω. Αλλα τουλαχιστον να προσπαθησουμε, μην πεσουμε αμαχητι.
        Που ειναι οι παλιοι σχολιαστες που εχουν εξαφανιστει και αφησει χωρο στην κενη σκεψη και το χουλιγκανισμο;

  28. Εξαιρετικη η προβα τωρα που ειδα και το επισημο βιντεο αλλα γιατι τοσα μακρινα πλανα; χαλαει ολο το staging.

    • Γιατι υπαρχουν 6 ατομα στη σκηνη και μια μεγαλη κατασκευη, οποτε θελουν να δειχνουν την ολη εικονα, που και που. Απλο.

  29. Εγω απλα θα γραψω την πρωτη εντυπωση που ειχα οταν ειδα αυτο το δειγμα απο την τηλεοπτικη καλυψη/εμφανιση της Ελλαδας. ΥΠΕΡΟΧΟ!
    ΝΑΙ με εντυπωσιασε θετικα ενω στην πρωτη προβα αυτο που ειχα δει με ειχε τρομαξει.

    Τωρα για τις κραυγες (αλα ρουσλανα και Ελενα) που εχει στο τελος του κλιπ δεν με χαλασαν… καλα αυτα θα τα δουν οι ειδικοι εκει περα.

  30. στο επίσημο κλιπάκι που ανέβηκε μόλις με πλάνα σκηνοθέτη της δεύτερης πρόβας ακούγεται μια χαρά το αποτέλεσμα..προς θεού δεν είμαστε δάσκαλοι φωνητικής ούτε σκηνοθέτες αλλά μόνο εμένα μου φάνηκε η ταχύτητα πλάνων πιο άργη και από αυτή διαγωνισμών δεκαετίας 80 και 90..? είμαστε στο 2019… – νομίζω μια διόρθωση σε μια πιο γρήγορη εναλλαγή να ήταν πιο ωφέλιμη..μιλαμε ΚΑΙ για τηλεοποτικό διαγωνισμό..έτσι όπως εξελιχθει τα τελευταία χρόνια..

  31. Δεν ειναι απαραιτητο οτι υπαρχει στο studio version να υπαρχει και στο live εαν ακουγεται καπως. Επισης, χαλαρωστε ολοι εχουμε τα γουστα μας και την αποψη μας

  32. Ειδα το official video και νομιζω το λουλουδι στο πρωτο ρεφρεν πρεπει να μπει γιατι μονο το ροζ πατωμα φαινεται καπως αδειο και περιεργο! Ελπιζω να το ξαναβαλουν γιατι ειχε εντυπωσιασει!

  33. Προσωπικά συνεχίζω να μην είμαι φαν του τραγουδιού (και κάποια άλλη χώρα να το έστελνε το ίδιο θα έλεγα) και με αυτό εννοώ ότι αναγνωρίζω την εξαιρετική φωνή της κοπέλας και την άκρως επαγγελματική εμφάνιση πάνω στη σκηνή, ωστόσο για τα γούστα μου δεν είναι το τραγούδι που θα μείνω άφωνος και θα το ακούω κάθε μέρα! !! ! Απο κει και πέρα εύχομαι να τα πάει καλά και γιατί όχι να μπει και δεκάδα! !!

    ΥΓ…Στο wiwibloggs είναι τα ίδια άτομα που πριν δύο χρόνια έκραζαν την συμμετοχή της Πορτογαλίας και στη συνέχεια όταν είδαν να ανεβαίνει στα στοιχήματα και να αλλάζει το κλίμα προς το θετικό, άρχιζαν να το υποστηρίζουν και να συμπεριφέρονται λες και είναι φαν της κλασικής μουσικής? ?? ? Κατάλαβα!Σοβαρά άτομα ακούτε μερικοί!!!

  34. Πολύ ωραίο.. παραμυθενιο!! μακάρι να τα παει καλά όπως και η Κύπρος μας μακάρι να διορθωθεί ο ήχος της Ταμτας και να τραγουδήσει τέλεια τη Τρίτη.. γ εμένα Ελλάδα και Κύπρος αξίζουν να είναι στη πεντάδα!

    Καλή επιτυχία Κύπρος και Ελλαδα ❤❤❤

  35. Αχ έχετε κουράσει αλήθεια. Τα στοιχήματα και τα στοιχήματα και τα στοιχήματα. Έλεος πια.
    Το λουλούδι στο πάτωμα, το άσπρο φόρεμα, η κοπέλα με τη μπάλα, η έλλειψη πυροτεχνηματων και καπνού. Αν θέλετε πυροτεχνήματα, αλλάξτε διαγωνισμό. Ναι μετράει σίγουρα η εμφάνιση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όπου βρούμε πετάμε πυροτεχνήματα. Πολύ καλή εμφάνιση από την Κατερίνα!

  36. Μόλις είδα κι εγώ το επίσημο βίντεο. Φωνητικά, άψογη. Η σκηνική παρουσία πανέμορφη, τέρμα προσεγμένη και πολύ θεατρική. Δένει υπέροχα με το τραγούδι. Μόνο τα πλάνα χρειάζονται δουλίτσα. Στα σημεία που υπάρχει ένταση το τραγούδι, τα πλάνα είναι πολύ μακρινά, με αποτέλεσμα να μη φαίνεται στην εικόνα η ένταση της Κατερίνας ή των χορευτών. Αν διορθωθεί αυτό, τότε όλα πολύ καλά.

    Υ.Γ. εκείνο το ρημάδι το πλάνο από τις τέρμα πίσω αριστερά θέσεις που δείχνει όλο το στάδιο είναι ΑΘΛΙΟ και το έχει κάνει σε όλες τις χώρες σχεδόν.

  37. Βρε με αυτο το κολολουλουδι; Τι παθαμε…
    Να γινεις σκηνοθετης και να πας στη γιουροβιζιον με την Ελλαδα καποια μερα.

  38. Γνωρίζω ότι υπάρχουν άτομα στην ελληνική αποστολή που παρακολουθούν τα σχόλια στον ogae και πολλές τις παρατηρήσεις μας και τις διορθώσεις που προτείνουμε ενδεχομένως εισακούγονται ή τουλάχιστον προβληματίζουν. Παρακαλώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ!!!!

    • Τωρα τι μας λες;
      Οτι οι 5 καθ ολα ειδικοι, οπως ολοι λενε, που στειλαμε φετος για την παρουσιαση καθονται και ακουνε τον καθε πικραμενο ζηλιαρη κακεντρεχη και κακογουστο που γραφει εδω μεσα;
      Δεν πας καλα.

      • Ναι, και ότι η Γούση, με την αισθητική που έχει, και όλη η έμπειρη αυτή ομάδα που δουλεύει επί μήνες, θα κάτσουν να διαβάσουν τα σχόλια κάποιων εδώ μέσα που έχουν άποψη, βλέποντας 5 ερασιτεχνικά πλάνα, για να αποφασίσουν αν το πάτωμα θα είναι ροζ ή μαύρο, κάτι που θα κρίνει και το αποτέλεσμα. Κάποια έχουν θέματα σοβαρά ειλικρινά. Το ίντερνετ έχει καταστρέψει κόσμο πραγματικά. Και με την όλη παράνοια που επικρατεί, πρέπει να επιστρέψουμε στις παλιές καλές εποχές που οι πρόβες γινόντουσαν κεκλεισμένων των θυρών, για να σταματήσει ο κάθε πικραμένος (τύπου wiwi blogs) άσχετος φαν να λέει το μακρύ του και το κοντό του.

      • @Nikolas-Sweden
        Tον καθε πικραμενο ζηλιαρη κακεντρεχη και κακογουστο όχι, μια και έχουν το μυαλο να ξεχωρισουν ποιος ειναι τι, αλλά κάποιες σωστές παρατηρήσεις θέλω να πιστεύω οτι αν μη τι αλλο τις σκέφτονται!.. Μακάρι δηλαδη!

  39. Βγήκε στο κανάλι της Γιουροβίζιον η συμμετοχή μας με τα επίσημα πλάνα. Πιο καρακιτσαριό πεθαίνεις. Παραπέμπει σε Αντζέλικα Άγκουρμπας και Λευκορωσία 2005. Ίσως να περάσουμε τελικό αλλά οριακά. Επίσης η Ντούσκα φαίνεται τρομερά άχαρη στη σκηνή, τρομερά αγχωμένη και κοιτάει το άπειρο. Άλλη μια συμμετοχή της Ελλάδας που ΔΕΝ θα τα πάει καλά, αν και στηρίχθηκε δεόντως από την ΕΡΤ. Μακάρι να διαψευστώ.

    Υγ: Η πτώση στα στοιχήματα του τελικού για την Ελλάδα συνεχίζεται. Όπως και οι κακές κριτικές από ξένους.

    • Τα στοιχηματα που τα ειδες οτι πεφτουν; Μια χαρα αρχιζουν και μειωνονται οι αποδοσεις με εξαιρεση το betfair που λειτουργει λιγο διαφορετικα

      • Ε, άστον να λέει αυτά που θέλει ή τον συμφέρουν… Έτσι κάνουν οι σωστοί haters και τα τρολ!

    • Χαχαχα, έλεος ούτε εσύ δεν τα πιστεύεις αυτά που λες. Μερικές σαχλαμάρες έπρεπε να είναι το νικ σου. ?

  40. Βρε παιδιά ψάχνω να βρω το λουλούδι στο πάτωμα σε προηγούμενες πρόβες και δε το βρίσκω πουθενά. Πού το έχετε δει πια όλοι και λέτε ότι ήταν wow και φέρτε το πίσω… εγώ μόνο το μπακ ράουντ βλέπω παντού. Υπάρχει κάπου ώστε να το δούμε κι εμείς οι αδαείς και να αποφανθούμε αν όντως λείπει από τη σκηνή;

    • Και δεν νομιζω να βρεις.
      Γενικα την γκρινια εφοσων στηριζεται σε καποια επιχειρηματα μπορω να την καταλαβω.Αλλα το να υπαρχει γκρινια για ενα λουλουδι στο πατωμα που δεν το εχουμε δει καθολου ειναι τουλαχιστον ενοχλητικη

  41. Όχι παιδιά, αυτό που είδα και άκουσα στο επίσημο video δεν είναι καλό ούτε οπτικά, ούτε φωνητικά. Υπερβολικό και ταυτόχρονα άνευρο, μειώνει πολύ το δυναμισμό του τραγουδιού, θαμπή ερμηνεία, κακό μακιγιάζ, αφελής χορογραφία. Συγγνώμη, αλλά δεν απέδωσαν τον ρομαντικό δυναμισμό που ξέραμε. Έγινα ένα πράγμα πλαδαρό και μάλλον περίεργο παρά γοητευτικό πράγμα. Όλο λάθος για εμένα.

  42. Επίσης, είναι εντελώς νευρική και τρακαρισμένη έστω και αν είναι προβα. Τί θα κάνει στο ζωντανό;

    • Μπείτε στα κλουβιά σας τώρα και του χρόνου που θα πάει η Τσαγκρινού ή η Josephine ξαναβγαίνετε, γιατί μόνο γι αυτά είστε κάποιοι, τρέσες, κοιλιακοί, κώλοι έξω και τραπεζάκια που ανοίγουν με την ελληνική σημαία μέσα. Αααα και στα φωνητικά Βικτόρια Χαλκίτη και στην “καλλιτεχνική” υποτίθεται διεύθυνση η Μαρία Λυραράκη. Δε μας αξίζει αυτό που στείλαμε πραγματικά. Κρίμα για την Κατερίνα, γιατί έπεσε στο στόμα του κάθε πικραμένου.

      • υποκλίνομαι!!! Αυτα θέλουν οι Έλληνες του πανηγυριού… οι ψευτογλεντέδες του 2019!!!

      • Αφήστε τις ανοησίες γιατί δεν έχετε επιχειρήματα. Κάθε χρόνο υστεριάζετε ότι η Ελληνική συμμετοχή θα σαρώσει και εν τέλει τρώτε τη φόλα. Μάθετε να είστε αντικειμενικά ίσως και όχι οπαδοί.
        Δεν είπα ότι είναι κακό, είπα ότι είναι λάθος για την περίσταση. Έχεις ένα καλό υλικό ως τραγούδι και τραγουδίστρια και δεν ξέρεις τι να το κάνεις. Όταν πας να στήσεις κάτι για ένα εμπορικό τηλεοπτικό show δεν το κάνεις σαν να είσαι σε εναλλακτική θεατρική σμήνη. Παρά τις καλές προθέσεις και τη δουλειά που έχεις επενδύσει, θα αποτύχεις. Δεν λειτουργεί τηλεοπτικά αυτό που σκέφτηκαν ως προσέγγιση.

      • Ναι, αυτό το συμπέρανα από τα 20 δευτερόλεπτα. Όταν παρακολουθείς τον διαγωνισμό από το ’85 μπορείς πια να κρίνεις και από τα 20 δευτερόλεπτα.

    • Για να παρακολουθείς την eurovision απο το 85’ φαντάζομαι θα είσαι και άνω των 35-40
      Ασε λοιπόν εμάς τους νεότερους να έχουμε άποψη το 2019 για το θέαμα..φαντάζομαι πως αν ο νικητής αποφασιζόταν απο σενα..θα έβγαζες Λετονία

  43. Ένα έχω να πω. ευτυχώς δεν που δεν ψηφίζουν μόνο Έλληνες στα στοιχήματα γιατί τη χώρα μας την Ελλάδα θα την είχαν πάντα τελευταία και τα χαζοποπ πάντα πρώτα!!! Ελληναράδες!!!

    • Είναι τέτοια η χαρά που στέλνουμε πρώτη φορά κάτι τόσο διαφορετικό με υψηλή αισθητική και μια φωνή που μπορεί να σταθεί πολύ ψηλά και μας έχουν μαυρίσει την ψυχή με τα στοιχήματα και τον λωτό που άνοιξε ή δεν άνοιξε. Η κοπέλα βγήκε και τραγούδησε καλύτερα από το studio. Θα μας κάνει υπερήφανους, ανεξαρτήτως θέσης, σε κάθε επίπεδο, στον τρόπο που τραγουδάει, που μιλάει, στο αισθητικό αποτέλεσμα. Και αρέσει δεν αρέσει έφερε πνεύμα ανανέωσης, παρουσιάζει πρόταση…δεν πήγε να αντιγράψει κανέναν, ούτε καμία συνταγή του παρελθόντος.

  44. περίμενα να βγει το επίσημο βιντεάκι! μαγεύτηκα! είναι υπέροχο, θαυμάσιο, μου φάνηκε τόσο άψογο που και να θέλω να βρω κάτι, δεν βρίσκω.. τα φωνητικά των κοριτσιών που ακούγονται, είναι υπέροχα, μου άρεσαν πάρα πολύ σε αυτό το βίντεο! πραγματικά αυτό το τραγούδι πάει πρόβα με την πρόβα όλο και καλύτερα! φωνητικά άψογη, καθηλωτική! εμένα και το βιντεάκι αυτό, των 30 δευτερολέπτων μου άρεσε πάρα πολύ! δεν με ενδιαφέρει αν κερδίσει ή όχι, αν πάει καλά ή μέτρια, γιατί κακά αποκλείεται, εμένα έχει κερδίσει την καρδιά μου! οκ, έλληνας είμαι και ίσως να μην είμαι πάντα τόσο αντικειμενικός με τις συμμετοχές μας. όμως αυτό, όσο αυστηρά και να προσπαθήσω να το βρω, το θεωρώ άρτιο φωνητικά και σκηνικά.. τώρα αν κάποιος χαλιέται επειδή το φόντο είναι 2 τόνους ανοιχτό ή κλειστό, αν κάποιος χαλιέται με το χρώμα του λωτού πίσω αν κάποιος χαλιέται με το λουλούδι στο δάπεδο, το οποίο ποτέ και δεν πρόσεξα, έχει μικρή, πολύ μικρή σημασία και δεν μπορεί στο ελάχιστο να επηρεάσει και να απαξιώσει τη δουλειά, και την έντονη προσπάθεια που έχει καταβληθεί σε όλα τα επίπεδα. είναι μια πολύ καλοδουλεμένη δουλειά και είναι καταδικασμένη να ξεχωρίσει. και ας μην κερδίσει και ας μην είναι στην πεντάδα. είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό που άκουσα και είδα και πολύ περήφανος! καλή επιτυχία Κατερινάρα θεά!!

  45. Συμφωνω με το μακιγιαζ. Εχει ωραια ματια η Κατερινα και αυτη η ασημι σκια δε γραφει ωραια στην καμερα. Επισης, πολλοι σχολιαζουν οτι τα πλανα ειναι πολυ μακρινα σε αυτο το αποσπασμα που ειδαμε. Καποιος σχολιασε επισης οτι πρεπει να ανεβασουν την ενταση του μικροφωνου της. Εχω παρατηρησει οτι καποιοι διαγωνιζομενοι χρησιμοποιουν voice effects, οπως η κοπελιτσα απο τη Σλοβενια. Το χρησιμοποιουν παντα και οι Σουηδοι στις εμφανισεις τους. Οσο για τα χρωματα αυτο σκουρο μωβ ειναι σκοτεινο, το λιλα χρωμα θα εγραφε πιο ωραια.

  46. Ελπίζω τουλάχιστον να περάσει το σχόλιο αυτό γιατί η αλήθεια πρέπει να λέγεται.Α)Είναι πλέον δεδομένο ό,τι κάθε χρόνο η EBU και η εκάστοτε χώρα που διοργανώνει τον θεσμό σαν κάπως να σαμποτάρει την Ελλάδα,μπορεί να έχω και λάθος.Τυχαίο;Β)Ο διαγωνισμός πρωτά είναι οικονομικός-πολιτικός και μετά μουσικός π.χ. δείτε τι έγινε με την Ουκρανία φέτος.Μην ακούω για τέχνη και ποιότητα.Τα φράγκα παιδιά,τα φράγκα χωρίς αυτά δε γίνεται τίποτα.Έτσι πάει δυστυχώς το σύστημα.3)Είμαι της άποψης ό,τι πρέπει να γίνεται ελληνικός τελικός με LIVE εμφάνιση παίζει ρόλο π.χ. Το ζεϊμπέκικο του Λούκα Γιώρκα το 2010 και να αποφασίζει το κοινό εμείς δηλαδή.Πρέπει να σταματήσει η απευθείας ανάθεση.4)Προβλέπω οριακή πρόκριση για Ελλάδα στον τελικό και η θέση που πιστεύω θα πάρει θα είναι τύπου Demy (18η-22η) – Τίποτα το ιδιαίτερο και θα δείτε πως θα το “τιμήσουν” οι ευρωπαίοι.Δυστυχώς δε σου μένει τίποτα από αυτό το τραγούδι.5)Τα ίδια λέγατε και με τη τραγουδάρα της Τερζή (που όντως ήταν ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ άσχετα αν δεν έκατσε) – Ήρεμα παιδιά…

    • Α) Ναι φίλε έχεις δίκιο, παντού μας κυνηγούν και μας σαμποτάρουν, εγώ άκουσα επιπλέον πως είναι δάκτυλος των εξωγήινων να αφαιρεθεί το λουλούδι από την πίστα και οι Σουηδοί έσπευσαν να το καθαρίσουν με μια εμποτισμένη σε λουλουδοκτόνο απωθητικό, σφουγγαρίστρα Β) Συμφωνώ, τα φράγκα είναι πολλά αλλά και οι τηλεθεατές που θα ψηφίσουν θα πληρωθούν αναλόγως με φάσκελα ή ψεκασμούς φαγουροσκόνης αν τολμήσουν να κάνουν λάθος επιλογή 3) Αν κάνουμε εθνικό τελικό και αποφασίζει το κοινό, δηλαδή εσύ, καήκαμε από χέρι, από πόδι, από αγκώνα, από γόνατο, από κλωτσιά 4) Εφόσον είσαι μελλοντολόγος και προβλέπεις την οριακή πρόκρισή μας προτείνω να σε αναγορεύσουμε επίσημα σε μαντάμ Ζαΐρα του θεσμού και να λάβεις το μετάλλιο του γιουρομέντιουμ μαζι με δέκα σιντί της Ντέμυ να τραγουδά ζεϊμπεκιές με παλάμες βαμμένες μπλε να ανοιγοκλείνουν 5) Εφόσον δεν βλέπεις ή κάνεις πως δε θυμάσαι ότι από την πρώτη πρόβα της Τερζή υπήρχε παγωμάρα και απογοήτευση σε αντίθεση με τη φετινή εκπροσώπηση που τουλάχιστον στο YouTube παίρνει ενενήντα τα εκατό θετικά σχόλια και όχι από Έλληνες, σαν και του λόγου σου -πράγμα ιδιαίτερα ασυνήθιστο, συνιστώ μαζί με το μετάλλιο να σου χορηγηθεί δωρεάν επίσκεψη σε οφθαλμίατρο της αρεσκείας σου.
      ΗΡΕΜΑ και χαχαχαχα (κάπου έλεος με τους μπουρδολόγους)

    • Ααα ώστε οριακή μάλιστα! Τωρα τα θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν? Πωπω επειδή δεν αρέσει σε εσένα δε σημαίνει ότι δε θα αρέσει και σε οποιοδήποτε άλλο και ας μη συγκρινουμε την Ντεμυ και την τερζη με την Ντουσκα!

  47. Δεν περιμένω απ’ την Ευρώπη που έβγαλε για νικήτρια την περσινή κότα και απ’ τους δημοσιογράφους που εκθειάζουν τα φρικιά της Ισλανδίας να εκτιμήσουν την δική μας συμμετοχή. Δεν μου καίγεται καρφάκι το τι λένε τα στοιχήματα πλέον και ο κάθε ξερόλας εδώ μέσα. Εγώ φέτος γουστάρω πολύ τη συμμετοχή μας. Είναι ποιοτική, ξεχωριστή και με αισθητική. Θα κάτσω λοιπόν να δω τον διαγωνισμό χαλαρά και με υπερηφάνεια κι αν αυτό που προσφέρουμε δεν εκτιμηθεί, προσωπικά χέστηκα.

  48. Τα φωνητικά καλοδουλεμένα. On point. ? Και ειδικά η χορωδία. Μπράβο!

    Η τηλεσκηνοθεσία όμως ΧΑΛΙΑ. Δεν παρακολουθεί την κινησιολογία της performance.
    Η ομάδα πήρε ρίσκο να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη 3λεπτη ιστορία επί σκηνής τη στιγμή που δεν ελέγχουν πλήρως τη ροή των πλάνων.
    ΟΚ, υπάρχει μια γενική σκηνοθεσία της ESC που προσαρμόζεται σε όλους αλλά όχι κι αυτό το πέρα δώθε, απο δω κι απο κει, πάρτε και 5-6 μακρινά πλάνα.
    Απ’ ότι έχω δει υπάρχει αυτό το άθλιο μακρινό πλάνο πίσω από τις κερκίδες σε πολλές συμμετοχές με τη σκηνή την ίδια, όχι απλώς όσοι βρίσκονται εκεί, να φαίνεται μινιατούρα. Γενικώς προβλέπω βατερλώ στη φετινή σκηνοθεσία. Σαν την Κοπεγχάγη ’14 κανένας μετέπειτα.

    Πέρα όμως από την τηλε-κάλυψη, που η ίδια η σκηνοθέτις της ομάδας θα την αντιμετώπιζε πιο δημιουργικά απ’ ότι οι διοργανωτές προφανώς, η φετινή μας συμμετοχή είναι η καλύτερη της 5ετίας! Σε τραγούδι, σε live ερμηνεία, σε σκηνική παρουσία, σε αισθητική.

    ΥΓ Θυμήθηκα εκείνο το αθλιότατο μακρινό πλάνο, με τον παράλληλο σκοτεινό φωτισμό, το 2008 με την Καλομοίρα όταν άνοιγε το ‘βιβλίο’ στο δεύτερο κουπλέ κι εμφανιζόταν η καρδιά από μέσα.
    ΥΓ2 Υπάρχει τελικά… τιμοκατάλογος στην τηλεσκηνοθεσία? ?

  49. Αγαπώ Κατερίνα και είμαι περήφανη που η Ελλάδα συμμετέχει με το better love. Εύχομαι τα καλύτερα. Αν μου επιτρέπεται να κάνω κάποια υπόδειξη, προσοχή στο μακιγιάζ, στο τρακ και στα κραξίματα . Και πάλι ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

  50. τι να πρωτοσχολιασω!τις ξιφομαχίες,το υπερβολικο βάψιμο,το νυφικο??τι τι τι?
    αν ολα αυτα τα ειχε καποια αλλη συμμετοχή θα αποδοκιμάζατε ως τα ξημερωματα συσσωμοί!

  51. Ήταν τόσο χάλια η πρόβα που οι αποδόσεις για νίκη στον ημιτελικό έπεσαν κι άλλο και η Αυστραλία που πέρασε 2η έχει τα διπλάσια ποσοστά. Επίσης η Ελλάδα ανέβηκε 2 θέσεις στα στοιχήματα για μια θέση στην δεκάδα αφήνοντας πίσω Ισλανδία και Κύπρο. Κοιτάτε μόνο τα στοιχήματα για νίκη λες και θα έβαζε λεφτά και ο πιο φανατικός ότι η Ελλάδα θα βγει πρώτη και μόνο πρώτη αφού και δεύτερη να βγει χάνει τα λεφτά του και δεν θα τα έβαζε ξέρω γω σε Ολλανδία, Ιταλία, Ρωσία, Σουηδία. Αντίθετα τα πονταρίσματα για ημιτελικό ή μια θέση στην δεκάδα είναι πιο ασφαλή για το αν μια συμμετοχή θα πλασαριστεί στην δεκάδα που είναι ο στόχος της Ελλάδας φέτος. Λες και καλομάθαμε τα τελευταία χρόνια στις τεράστιες επιτυχίες και μια θέση στη δεκάδα έστω και χαμηλά σ΄αυτή ή ακόμα και λίγο έξω από αυτή (11η-12η) είναι αποτυχία την στιγμή που πολλοί πριν λίγο καιρό έλεγαν “Που πάμε με την άγνωστη Ντούσκα”. Ξαφνικά συμβιβάζονται μόνο με πρωτιά ή τοπ 5 λες και μας το χρωστάνε ή δεν συμμετέχουν άλλες 41 χώρες.

    • Και στην τελική πόσες χώρες ήταν ουάου μέχρι τώρα ώστε να είναι λίγη η ελληνική συμμετοχή? Γιατί για όλες έχετε κάτι να πείτε. (Κύπρο, Ολλανδία, Ελβετία, Ισλανδία, Πορτογαλία, Ρωσία κτλ). Μια Αυστραλία και ένα Αζερμπαιτζάν και γι αυτά ακόμα σε κάποιους δεν άρεσαν.

  52. Πάρα πολύ καλό!! Η μόνη μου ένσταση είναι το μακιγιάζ που νομίζω δε γράφει τόσο καλά, θα προτιμούσα κάτι πιο έντονο.. και ότι θα ήταν καλύτερα στο σημείο που είδαμε η Κατερίνα να κοιτάει στην κάμερα.. Φωνητικά ήταν άψογες όλες κι γενικά βγαίνει ένα άρτιο κι καλοδουλεμένο αποτέλεσμα. Ίσως να μην ήταν απαραίτητη πάνω στη σκηνή η Τρίτη κοπέλα στα φωνητικά για να υπάρχει περισσότερη συμμετρία αλλά δεν μπορώ να πω πως με ενόχλησε βλέποντας το βίντεο. Μακάρι να τα πάμε καλά φέτος γιατί το αξίζουμε!!

  53. Αν δεν είσαι η Αυστραλία η η Σουηδία, έστω μια Ρωσία βρε αδερφέ,δε θα πάρεις τα τηλεοπτικά πλάνα που θες…
    Πραγματικά πως γίνεται η συμμετοχή της Αυστραλίας να έχει εξαιρετικά κοντινά μόνο και σε όλες τις άλλες συμμετοχές οι Ισραηλινοί κάμερα μαν κοντεύουν να μας δείξουν όλο το Τελ Αβίβ!
    Αναφορικά με το αποτέλεσμα που έχουμε ( βλέποντας το από το βίντεο της eurovision) σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Τα πλάνα λίγο να απαιτήσουν να διορθωθούν ( όχι τόσα μακρινά) και όλα τα άλλα ήταν ικανοποιητικά και σε φωνητικό αποτέλεσμα και σε αισθητικό. Πολύ θεατραλε το όλο στήσιμο και ανεξαρτήτως αποτελέσματος χαίρομαι που παίρνουμε φέτος ρίσκο κι δε πάμε με τη πεπατημένη η με σαχλοποπ/μπαλαντουλα της σειράς!
    Σχετικά με τα στοιχήματα τώρα επειδή βλέπω να ασχολείστε κάποιοι υπέρ του δέοντος ναι μεν δείχνουν μια τάση αλλά μη ξεχνάμε ότι επηρεάζονται από όσα λένε 5 τυχαίοι σαν τους wiwiblogs κλπ. Εξάλλου κερδοσκοπικες εταιρείες είναι σαφώς και θέλουν να χουν κέρδος. Η Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσει πιο ψηλά από την 7η θέση στο ποντάρισμα σε πιθανότητες νίκης για πολλούς και διάφορους λόγους! ( Την οικονομία μας,τα κακα αποτελέσματα τα τελευταία 5-6χρονια κλπ). Εντούτοις πιο αντιπροσωπευτικά θεωρώ τα στοιχήματα περί νίκης του ημιτελικού και τοπ10 στον τελικό! Εγώ αν έπαιζα στοίχημα σε αυτά τα δύο θα πόνταρα για την Ελλάδα και όχι για να κερδίσει ( όπως και πολλοι άλλοι).
    Ωστόσο πιστεύω ότι μετά τους δύο ημιτελικούς θα έχουμε πιο σαφή εικόνα και από τα στοιχήματα όπως συνέβη κάθε χρόνο.
    Αυτά τα λίγα! Και καλή μας επιτυχία!!

  54. Μ’ αρεσει παααρα πολύ! Λίγο τα φωνητικά νομίζω φωνάζουν αλλά ειδικός δεν είμαι, οπότε μπορεί να κάνω λάθος. Κι αφήστε τους haters, το εξαγορασμενο wiwi και τους οπαδούς του στοιχήματος να δίνουν ρέστα! Καθεις με τα γούστα και τα κίνητρα του! ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!!

  55. Μεταφερω και αλλα σχολια ξενων οτι αυτα τα στρας κατω απο τα ματια της πρεπει να φυγουν. Γενικα το μακιγιαζ δεν αρεσει. Επισης θελουν το λουλουδι στο πατωμα να εμφανιστει ξανα. Κανουν παραπονα για πολυ μακρινα πλανα.

  56. Συγνώμη αλλά θα το ξαναπω. Που την είδατε τη σκηνοθεσία όλοι? Κι εμένα που μ’ αρεσει και σ’ αυτούς που κράζουν, δόθηκε από τα (δοκιμαστικά να τονίσω) πλάνα μια ιδέα. Μπορεί να βγει στερεη άποψη από πλάνα 30”? Είμαστε σοβαροί? Επιτέλους, ας κάνουμε υπομονή μέχρι τη μέρα του ημιτελικου και οι μεν haters ας χυσουν με ενθουσιασμό άπειρη χολή και ας φαντασιωθουν οποιαδήποτε σταρλετιτσα θέλουν στην σκηνή του χρόνου, σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά, οι δε θαυμαστές του τραγουδιού και υποστηρικτές της (οργανωμένης αν μη τι άλλο) ελληνικής συμμετοχής, ας χαρούμε που φέτος δεν πάμε σαν τους φτωχούς συγγενείς που στέλνουν κάθε χρόνο τα ίδια, τόσο όμοια και βαρετά κομμάτια. Το να μην συμφωνεί με την αισθητική σας είναι λογικό. Το να κραζετε σαν τις τελευταίες κατινες κάτι που – αντικειμενικα – είναι τουλάχιστον οργανωμένο και αξιοπρεπές, εσας εκθέτει και κανέναν άλλο. Και επιτέλους, μας ζαλισατε με τα στοιχηματα και το κάθε πληρωμενο site που λέει όσα θέλουν αυτοί που “του τα σκανε”. Νικητή δεν βγαζουν (ΕΥΤΥΧΩΣ!) ούτε το wiwi, ούτε τα γραφεία στοιχημάτων, γι’ αυτό καλό θα ήταν να σταματήσετε να σχολιάζετε ως ανταποκριτες τους. ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ.

  57. Εξακολουθει να μου αρεσει παρα πολυ και να με εντυπωσιαζει.
    Δε με ενδιαφερει πραγματικα τι λενε αυτα τα π@στρακια τα wiwi, ειναι προφανες οτι υποστηριζουν επιμονα την Αυστραλια και την Ισλανδια.
    Θα πρεπει να ειμαστε υπερηφανοι για τη φετινη μας συμμετοχη. Δεν εχει να λεει τιποτα αν οι επιτροπες μας στηριξουν η οχι, ουτως η αλλως υποκειμενικα και μεροληπτικα ψηφιζουν κι αυτες.
    Οπως εξελισσονται τα πραγματα αληθεια ελπιζω να κερδισει η Ιταλια η ακομα και η Ελβετια.
    Η θεση που θα παρουμε εμεις δε με απασχολει. Μεσα μου ξερω πως αξιζουμε τουλαχιστον 5η.
    Αλλα αν μας καταποντισουν καλο θα ηταν να τους τριψουμε στα μουτρα μια αποχη 10-15 χρονακια. Ας κανουν τα αδυνατα δυνατα για να μας υποτιμησουν(μεταξυ μας, βοηθησαμε κι εμεις λιγο σ αυτο τα τελευταια χρονακια), αν φυγουμε θα πονεσει λιγακι.

  58. Φωνή είμαστε ΟΚ και επιτέλους μια χρονιά δεν θα είμαστε στο άγχος αν θα βγει η κορώνα ή αν θα βγει ο αμανές όπως πέρυσι!!!
    Για το better love better love από τα φωνητικά στο επίσημο κλιπ απο EBU δεν με ενόχλησε στο βίντεο από το planet Esc του Βελγίου είναι άσχημο. Μένω στο επίσημο όπου ηχητικά ειναι επαγγελματικό και αξιόπιστο.
    Από κει πέρα για το Vision και οχι το Voice:
    Το φόρεμα είναι φορτωμένο πολύ και νομίζω δε “γράφει” καλά και μάλιστα οταν η σκηνή ειναι πιο απλή χωρίς πίσω να ειναι τα εφε (σημείωση τηλεοπτικά οταν ξεκινάνε τα εφε ήθελα να δω γιατί εκεί εστιάζουμε όλοι μας
    Το νούφαρο θα έγραφε πιο καλά από το απλό ροζ χρώμα αλλά δε θα αποκλειστούμε από αυτό ας είμαστε λίγο ήρεμοι. Σημείωση: Τελικό θα είμαστε!
    Τα στρασάκια πρέπει να πάρουν δρόμο και γενικά ΑΠΑΛΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
    Όμως πρέπει να λυθεί στη σκηνή κάτι κινήσεις με τα χέρια φαίνεται ότι δεν ειναι φυσικές. Καλύτερα να μην τις κάνει
    Καλή επιτυχία
    Ο καθένας μας έχει το προσωπικό του γούστο δε σημαίνει οτι ειναι και σωστό βεβαία απλά καταθέτουμε την δική μας μη επαγγελματική προσωπική άποψη
    Τέλος θα ήθελα να πω οτι ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ με το σχόλιο του Nikolas-Sweden
    10 Μαΐου 2019 at 13:19
    Μπορεί να έχουμε τις διαφωνίες μας αλλά τα σωστά να λέγονται!

  59. Ρε παιδια γιατι παλι τα ιδια; Μπαινεις να διαβασεις καποιο οποιοδηποτε αρθρο για τη συμμετοχη μας και βλεπεις να γινεται σκοτωμος απο κατω και αναλυση στην αναλυση ακομη και για το τι βρακι θα φορεσει η Ντουσκα! Πουθενα αλλου δεν συμβαινει αυτο, ολοι ευχονται τα καλυτερα για τη χωρα τους χωρις γκρινιες και that’s it! Προσωπικα μου αρεσει πολυ το τραγουδι και οσο περναει ο καιρος it’s growing μεσα μου που λενε και στο χωριο μου, μου αρεσει παααρα πολυ η αισθητικη της Κατερινας, εχει ονειρικη φωνη και δενει αρμονικα με τα φωνητικα, ωραιο σκηνικο, χρογραφια, ενταξει τα πλανα μου τσινισαν, γενικα παραμυθενιο και φαινεται πως δεν ελειψαν οι ιδεες και δουλεψαν ολοι πολυ και με επαγγελματισμο!
    Ας πουμε ολοι ενα μπραβο και ας ευχηθουμε καλη επιτυχια γιατι ολο μιζερια, κακιες και γκρινια ανταλλασουμε εμεις σαν λαος!

    • Θα μιλήσω προσωπικά. Δεν ειναι γκρίνια να πεις αν κάτι δε σου αρέσει και προσωπικά πάντα δε σχολιάζω το βρακί της αλλά το φόρεμα το οποίο είναι φορτωμένο. Δυστυχώς ειναι και ΕΙΚΟΝΑ. Να πω οτι και η Βίσσυ το 2006 φόρεσε ένα αίσχος αλλά ήταν μάρκα δε θυμάμαι ποιανού και δε μπαίνω να το ψάξω.
      Δυστυχώς παίζει ρόλο η ΕΙΚΟΝΑ και δεν είναι μιζέρια αλήθεια. Πέρυσι που λέγαμε εδώ για την ανύπαρκτη σκηνική παρουσία και το μπλε χέρι έλεγαν ότι είμαστε μίζεροι.
      YΓ δε λέω οτι το έγραψες για μένα απλά ο καθένας εκφράζεται διαφορετικά και ίσως κάποιοι υπερβολικοί. Δε θεωρώ οτι κάποιος ειναι κατά της Ελλάδας ή Κύπρου. Επίσης για μένα και στη Κύπρο στο τομέα της ΕΙΚΟΝΑΣ βλέπω λάθη. Άποψη μου αλλά μπορεί να είμαι και λάθος.

  60. Η Ελληνική συμμετοχή με το στήσιμο “που τόσο άρεσε” έπεσε στη 12η θέση στα στοιχήματα και συντόμως θα βρεθεί στη 13 αφού και η Ισπανία την πλησιάζει επικίνδυνα. Δεν το λέω γιατί τα στοιχήματα είναι ακριβείς προβλέψεις, το λέω γιατί να δείξω ότι το “αρέσαμε σε όλους” προφανέστατα δεν ισχύει.
    Ξεφύγετε από την Ελληναράδικη νοοτροπία του επαρχιωτισμού “Του χουριό μας είν’ το καλιύτερο”. Αποκτήστε αποστασιοποιημένη οπτική. Δεν βοηθάτε σε τίποτα με τις υπερβολές και τις υστερίες “πίσω και σας φάγαμε”. Ένας ψύχραιμος παρατηρητής βλέπει ότι αυτό που ετοίμασε η Ελλάδα πάσχει για τα δεδομένα ενός τηλεοπτικού εμπορικού show σε πολλά σημεία, παρά τις καλές προθέσεις. Και είναι κρίμα γιατί ένα τραγούδι που ως υλικό θα μπορούσε να ήταν στο top3 θα καταδικαστεί σε μία πολύ μετριότερη θέση.

    • Η Ελληνικη συμμετοχη επισης στα στοιχηματα για εισοδο στην δεκαδα εχει ανεβει 8η

    • Κι εσυ να ξεφυγεις απο αυτη την κακια και τη μιζερια που βγαζουν ολα σου τα σχολια. Τοσους μηνες διαβαζω αρθρα και σχολια σε αυτη τη σελιδα και δεν εχεις πει καλο λογο για ανθρωπο. Ολα σου φταινε. Καλυτερα να εισαι αισιοδοξος και ενθουσιωδης παρα μιζερος και γκρινιαρης. Αυτα!!

    • Ποιά Ισπανία την πλησιάζει? Αυτή που μετά την πρόβα την κράζουν όλοι και στα στοιχήματα έπεσε κάτω και από την Βόρεια Μακεδονία? Επίσης με όλη την καλή διάθεση αυτά για τον επαρχιωτισμό και την Ελληναράδικη νοοτροπία για όσους δεν συμφωνείς τα λες συνεχώς και τα εμπεδώσαμε. Ανανέωσε την επιχειρηματολογία σου και τους χαρακτηρισμούς σου. Επίσης βλέπω ότι τώρα το τραγούδι της Ελλάδας έγινε υλικό για top 3, προφανώς για να πεις αν δεν επιτευχθεί ότι είναι αποτυχία μια χαμηλότερη από το τοπ 3 θέση, την στιγμή που έλεγες ότι είναι ένα mainstream ποπ, που η φωνή της δεν ταιριάζει στο τραγούδι και ότι η φωνή της είναι πειραγμένη στην στούντιο βέρσιον.

      • Είχα πει ότι το τραγούδι είναι mainstream pop και ότι Η ΙΔΙΑ έχει κρατήσει την υπερβολικά έντονη χροιά της φωνής της για να την ταιριάξει περισσότερο σε αυτό. Αυτά σε τι μειώνουν τις δυνατότητες του τραγουδιού για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα; Αν είστε αρκετά αγράμματα για να καταλάβετε τι λέει ο άλλος (γιατί είστε) να πάτε να σχολιάζετε στο Μακελειό.

    • Ναι, ότι μπορεί να μην μας ενδιαφέρει τι θέση θα πάρουμε αλλά ότι αυτό που στείλαμε μας αρέσει (αν και όχι τέλειο) σου περνάει από το μυαλό? Καμία λογική “το χουριο μας είναι καλύτερο”. Πρωτον, δεν έχω δει ολοκληρωμένη καμία συμμετοχή (ούτε και τη δική μας βεβαίως)για να εκφέρω άποψη, δεύτερον(και κυριότερο) δεν μ’ ενδιαφέρει τι πουλάει ή όχι. Και ο Ελβετός πουλάει και τον θεωρώ αντικειμενικα χειρότερο μας. Το ότι είναι εμπορικός ή ότι μπορεί να τερματίσει και σε καλύτερη θέση από μας, δεν συνεπάγεται οπωσδήποτε πως είναι και καλύτερος μας.

      • Όχι, δεν μου περνάει από το μυαλό. Γιατί 1ον. Όταν πας σε έναν ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ πας για να βγεις πρώτος, όχι τελευταίος. Αλλιώς πας σε εναλλακτικά φεστιβάλ για τη χαρά της συμμετοχής.
        2ον. Δεν μπορεί να είναι κανενός είδους επιτυχία και καμία ικανοποίηση να έχεις ένα πρωτογενές υλικό που μπορεί να χτυπήσει 5αδα και με λάθος επιλογές (ξαναλέω, όχι κακές, λάθος για την περίσταση) να το κάνεις να βγει 13ο.
        3. Το να “πουλάει” κάτι δεν συνεπάγεται τη φτήνια της μαζικής εμπορικότητας. Σημαίνει ότι το έχεις πλασάρει κατάλληλα και εύστοχα για αυτό που είναι, ώστε να αφορά το κατά το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Γιατί όλοι για να πουλήσουν την πραμάτεια τους (την καριέρα τους) πάνε στη Εurovision, όχι από φιλανθρωπία.

  61. Tο τραγούδι μας είναι εκπληκτικό. Ίσως το καλύτερο που έχουμε στείλει ποτέ. Η Κατερίνα είναι φωνάρα, επικοινωνιακή, κούκλα και θα το σκίσει. Αυτά για να ξεκαθαρίσω ότι είμαι fan και όχι hater, γιατί έχουμε πολλή ευθιξία εμείς οι Έλληνες (για την οποία βέβαια γινόμαστε συχνά περίγελως διεθνώς). Το σκηνικό στήσιμο δε φαίνεται να αναδεικνύει τη συμμετοχή μας. Απεναντίας αποσπά την προσοχή από το τραγούδι και την ερμηνεύτρια. Εικαστικά μπορεί να είναι αριστούργημα και όντως δίνει ωραίο φωτογραφικό υλικό. Αλλά ξαφνικά, είναι σαν το τραγούδι να εξυπηρετεί το δρώμενο κι όχι το αντίθετο. Αν η τηλεσκηνοθεσία βοηθήσει και αποτυπωθεί ο δυναμισμός του τραγουδιού και το μεγαλείο της ερμηνεύτριας όλα καλά. Aν όχι, θα απολαύσουμε ένα τρίλεπτο θεατρικό μονόπρακτο υπέροχης αισθητικής και θα έχουμε μια αξιοπρεπή κατάταξη στον τελικό (και θα ξενερώσουμε). Τέλος, τα κρα κρα στο ‘who you waiting fo-or’ ακούγονται πολύ δυνατά και το λουλούδι απ’ το πάτωμα, ήταν όντως η wow στιγμή στο press room στην πρώτη πρόβα

  62. Επειδή η πλειοψηφία εδώ μέσα υποστηρίζει το τραγούδι αυτό σας δίνω ένα ερώτημα λοιπόν.Να συμφωνήσω σε όλα ό,τι εμείς είμαστε οι κακοί,οι άσχετοι,οι άχρηστοι κ.λ.π. κ.λ.π. – Σε περίπτωση που η Ευρώπη αδικήσει τη συμμετοχή μας για ακόμη μια φορά (μποϊκοτάζ) και δεν τη δώσει τη θέση που της αξίζει και βρεθούμε κάπου στις θέσεις 17-24 θα ήσασταν σύμφωνοι ΟΛΟΙ ΣΑΣ εδώ μέσα να πάμε σε μια 5ετή (τουλάχιστον) συμβολική αποχή από το θεσμό της Eurovision;Όσοι συμφωνούν ας απαντήσουν με +1 – Όσοι διαφωνούν ας επιχειρηματολογήσουν.

    • H Eλληνική συμμετοχή στο τέλος θα πάρει τη θέση που της αξίζει. Τα υπόλοιπα είναι συνωμοσιολογικές ανοησίες που πάντα χρησιμοποιούν οι Έλληνες για να αποτινάσσουν από πάνω τους τις δικές τους ευθύνες για τα χάλια τους τα μαύρα. Το κάνουμε επί αιώνες.

      • κουρασες ρε φιλε….δεν σου αρεσει το τραγουδι;;οκ…..γιατι μας τα πρηζεις δεν μπορω να καταλαβω;

      • Πάμε πάλι. Μου αρέσει το τραγούδι, δεν αποδίδεται αποτελεσματικά στη σκηνή. Τί είναι το τόσο δύσκολο να το καταλάβεις;

  63. φωνητικα ειναι αξιοπρεπης. το υπολοιπο ολο ειναι για πεταμα. αχταρμας στιλιστικος με νυφικο μαλλια με μπουκλα ψαλιδι εχει κολλησει περλες στο κεφαλι, στο ματι ευχομαι μην εχει βαλει περλα και στο κενο των δοντιων της. τα πλανα του σκηνοθετη φετος αισχος. ειναι τοσο αργα τα πλανα κ δεν ακολουθουν καθολου την ενταση του τραγουδιου. λογικα τελικο θα περασει αλλα δε ξερω αν σαν παρουσια θα μεινει στον τηλεθεατη. πολυ βαβουρα η ολη παρουσια χρωματα και πολλα πολλααα που δεν χρειαζονται. ολο αυτο το φολκλορ εμενα δεν μου αρεσει καθολου. αν αλλη χωρα ειχε βγει με τετοια εμφανιση ρουχων μακιγιαζ λουλουδιων περλες κλπ οχι απλα θα κραζατε θα λεγατε αποκεισμος για παντα. δεν μπορει το 2019 να εχεις τετοια και καλα κουλτουριααρικη παρουσια με περλες και λουλουδια και τουλια. δε ξερω τι να πω. απελπισια . ισως η χειροτερη χρονια της eurovision. κλρηωση θα ριξουνε για να βγει νικητης.

  64. Honesty
    Δε θα απατήσω με – ή + απλά θα πω έχεις δίκιο.
    Η συμμετοχή μας ειναι καλή και αξιοπρεπής. Προσωπικά δε θεωρώ οτι αξίζει τόσο κάτω αλλά αν δεν χαλαρώσει επί σκηνής τα πράγματα στο τελικό θα είναι δύσκολα ας μη γελιόμαστε
    Επίσης ακούω για ειδικούς φωτισμούς που περιμένουμε και ανησυχώ μην κολλήσουν στο τελωνείο. ελπίζω να έγινα κατανοητός. Δε μπορεί να είσαι στο Τελ Αβιβ και να περιμένεις φωτισμούς. Αν ισχύει και δεν είναι ράδιο αρβύλα όπως οι μυρωδιές με λεβαντα αυτό δεν ειναι επαγγελματισμός.
    Εγώ θα ήμουν υπερ της αποχής τόσο για το εσωτερικό επίπεδο αλλά και για τα κακώς κείμενα.
    Να θυμίσω πόσο όλοι στεναχωρήθηκαν που αποκλειστήκαμε το 1998 αλλά γυρίσαμε το 2001 πανηγυρικά με ένα συγκρότησα πετυχημένο στο εξωτερικό στη Σκανδιναβία στο οποίο υπήρχε μια “ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ να μην το πω αλλιώς!!!!

  65. Δίνεται υπερβολική σημασία και εξάγονται πολύ βιαστικά συμπεράσματα από 30 δευτερόλεπτα πρόβας…
    ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!

    Απ’το λίγο που είδα αισθητικά και ερμηνευτικά έχω πεισθεί κατά 80% ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ υψηλών προδιαγραφών σε όλα τα επίπεδα. Δεν δίνω το απόλυτο 100% γιατί:
    1. δεν είδαμε όλο το τραγούδι
    2. δεν βλέπουμε, ούτε ακούμε το τελικό αποτέλεσμα, ούτε ακόμα και γι αυτά τα 30 δευτερόλεπτα,
    3. είναι μόλις η 2η πρόβα κι ακόμα υπάρχει χώρος και χρόνος μεταβολών ή προσθηκών
    4. δεν έχουν ακόμα κάτσει οι λήψεις, όπως και σε πολλά άλλα τραγούδια, οπότε έχουμε δουλειά γι αυτό.

    Οι όποιες ενστάσεις μου όπως τις είδα στο βιντεάκι και που ενδέχεται να μην υφίστανται στην τελική εικόνα:
    1. η κίνηση της Κατερίνας είναι νευρική αν και υποθέτω ότι επικεντρώνεται στην ερμηνεία παρά στην κίνηση
    2. τα πολύ μακρινά πλάνα που γίνονται με ευθύνη των διοργανωτών
    3. η έλλειψη “ενέργειας”, μια στατικότητα δηλαδή σαν ζωντανό κάδρο που πρέπει να παρουσιαστεί με ευρηματικότητα και φαντασία για να “γράψει” στο γυαλί

    Η γενική μου επιφύλαξη ως προς την αποδοχή του περίπλοκου concept, από τους τηλεθεατές του διαγωνισμού, που είναι εθισμένοι σε κιτσαριό, κραυγαλέα σκηνικά και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα… μπορεί να ιδρώνει η ομάδα μας για το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα, να πάρει το “μπράβο” από τις επιτροπές και μια μούντζα από το televoting…

    Εμένα πάντως η σημερινή εικόνα αν και πολύ αποσπασματική με κέρδισε!

    Και κάτι για τον χαμό που βλέπω εδώ μέσα:
    Για μένα η Eurovision, είναι ένας διαγωνισμός τραγουδιού και διασκέδασης, κάποιοι εδώ το ζείτε σαν πεδίο μάχης και ξεκατινιάσματος… get a life please…

    • “…από τους τηλεθεατές του διαγωνισμού, που είναι εθισμένοι σε κιτσαριό και κραυγαλέα σκηνικά”. Διότι αυτή η Ελληνική παρουσίαση είναι απλή, λιτή και διακριτική, χωρίς υπερβολές και κραυγαλέα σκηνικά και κοστούμια;;; Έχετε καταλάβει τι έχετε δει;

  66. Δεν θεωρω κακο να μην αρεσει σε καποιον το τραγουδι, η σκηνικη παρουσια ή τα φωνητικά κτλ. Αλλα θεωρώ απαράδεκτο αυτό που βλέπω, οι κατευθυνόμενες και επι σκοπου αρνητικές κριτικές εκείνων που ο μοναδικός τους στόχος είναι να βγουν να κραξουν, να τσακωθουν και απλά να απαξιώσουν μια συμμετοχή λόγω χαιρεκακίας. Δεν αναφέρομαι σε όλους, ανφέρομαι σε πολύ συγκεκεκριμένα άτομα τα οποία θα τα δεις σε καθε άρθρο να επιτίθενται τοσο στην ελληνική αποστολή όσο και στους φανς που υποστηρίζουν το τραγούδι καθώς προβάλουν ψεφτοεπιχειρηματα και ανακριβείς κριτικές απο ξένους “υποτιθεται” δημοσιογραφους και φαν για να στηρίξουν την άποψη τους που δεν έχει καμία βαση. Ολοι εχουν το δικαίωμα να εκφρασουν την άποψη τους αλλά με κάποια ευγένεια και όχι επιθετικότητα.
    Δυστυχως μια συμμετοχη δεν ειναι δυνατον να ικανοποιει ολους. Εως τωρα τουλαχιστον φαίνεται ότι η πλειονότητα εκτιμα την ελληνική αποστολή. Ακόμα και μέτρια να παει τουλάχιστον υπήρξε μία αξιοπρεπής και δουλεμένη συμμετοχή, είτε έχει απήχηση είτε όχι!!

  67. Πραγματικά έχω βαρεθεί τη Eurovision και όλα τα παρελκόμενά της και επίσης έχω βαρεθεί τους περισσότερους που σχολιάζουν, είτε στις ελληνικές ιστοσελίδες fan club, είτε στις ξένες, είτε στο YouTube. Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του και μάλιστα με τον χειρότερο και πιο αγενή τρόπο. Οι περισσότεροι βγάζετε τα ψυχολογικά σας μέσα στο διαδίκτυο, μιας και σας προστατεύει η ανωνυμία. Βρίζετε, προσβάλλετε, λέτε ασυναρτησίες και δεν σέβεστε κανέναν και τίποτα.
    Μια μιζέρια συνέχεια. Δεν μας αρέσει τι φοράει, δεν μας αρέσει το λουλούδι, δεν μας αρέσει που έβγαλε το λουλούδι, δεν ακούγεται πολύ καλά, πως τραγουδάει έτσι, δεν πατάει καλά στις ψηλές, δεν ακούγεται καλά στις χαμηλές. Πως είναι έτσι το μακιγιάζ, πως χορεύουν έτσι, είναι πολύ άδεια η σκηνή, όχι είναι πολύ γεμάτη και βαριά. Μπλα, μπλα, μπλα…..
    Και όλα αυτά που;;; Σε έναν σαχλό και κατευθυνόμενο διαγωνισμό, που πάνω από όλα μετράνε οι δημόσιες σχέσεις, οι κλίκες, τα πάσης φύσεως οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα, οι γκέι, οι fan, τα στοιχήματα, οι δημοσιογράφοι ( ; ) και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Πάντως σίγουρα δεν μετράει σχεδόν καθόλου, ούτε η φωνή, ούτε το τραγούδι, ούτε η σκηνική παρουσία, ούτε οι χοροί, ούτε τίποτα.
    Ένας διαγωνισμός που όλα μπορούν να σαμποταριστούν (και έχει γίνει πολλάκις στο παρελθόν και φυσικά όχι μόνο στην Ελλάδα, σε όλες τις χώρες), από τα μικρόφωνα και τον ήχο γενικά, μέχρι τα πλάνα και τα εφέ. Οτιδήποτε μπορεί να χαντακώσει μία συμμετοχή και να αναδείξει κατά συνέπεια μία άλλη.
    Κι εσείς τι κάνετε; Παίρνετε σοβαρά αυτό τον διαγωνισμό και πιστεύετε ότι όλα είναι αυθόρμητα και ρεαλιστικά και σφάζεστε μεταξύ σας. Δεν υπάρχει ελπίδα τελικά, ούτε σε αυτή τη χώρα, ούτε σε αυτό τον κόσμο.

    • Εσυ που δε τον παίρνεις σοβαρά γιατί ασχολείσαι καο μάλιστα με λεπτομέρειες εκτός και λόγω επικείμενου βατερλου στη θέση του τελικού αρχίσατε να τα μαζεύεται και να αφοριζεΤαι όπως οι περσινοί φαν της Τερζη
      Ευτυχώς που εσυ δε κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία
      Η αλήθεια είναι πικρή γιατί φέτος λεφτά έπεσαν αλλά το αποτέλεσμα κάπου δεν τράβηξε
      Για δεύτερη φορά έχουμε τραγούδι αλλά προβληματική σκηνική παρουσία Το θετικό ότι τουλαχισυον η κοπέλα έχει φωνή όχι σαν πέρυσι

      • 1) Γίνεται κάποιος να ασχολείται με τη Eurovision και να ξέρει πολλά γι’αυτήν και να μην ασχολείται σοβαρά. Να περνάει απλά την ώρα του. Εγώ περνάω απλά την ώρα μου και δεν την παίρνω σοβαρά για όλους τους λόγους που αναφέρω παραπάνω.
        2) Δεν έχω ιδέα εάν θα πάει καλά η Ελλάδα φέτος ή εάν θα υπάρξει βατερλό. Εμένα απλά μου αρέσει το τραγούδι μας φέτος, όπως και της Ελβετίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας και με αφήνει παγερά αδιάφορο τι θέσει θα πάρουν. Δεν θα μου καθορίσει η Eurovision την αξία των τραγουδιών. Δεν είναι ικανή εξάλλου τόσο στημένη που είναι.
        3) Η ανωνυμία προφανώς και ισχύει για όλους. Εγώ όμως δεν βγάζω τα ψυχολογικά μου εδώ μέσα. Εάν έχω ψυχολογικά θέματα, απλά θα πάω σε κάποιον ειδικό. Δεν θα ξεσπάσω εδώ μέσα βρίζοντας και ουρλιάζοντας.
        Όλα αυτά που ανέφερα στο πρώτο μου σχόλιο, ισχύουν για όλες τις χρονιές της Eurovision και για όλες τις χώρες. Με αφορμή όλα αυτά που γράφονται εδώ μέσα και αλλού για την Ελλάδα, έκανα ένα γενικό σχόλιο για τον διαγωνισμό.
        Και όλα αυτά που έγραψα ισχύουν και το ξέρετε. Εσείς συνεχίστε να παραμυθιάζετε τους εαυτούς σας ότι η Eurovision είναι ένας κανονικός διαγωνισμός τραγουδιού και τίποτε άλλο.

  68. Κάτι προς σχολιασμό
    Θα έπρεπε οποία χώρα δε μπορεί να διοργανώσει να το λέει εξ αρχής και να υπάρχει η χώρα φιλοξενίας σε αυτά τις περιπτώσει
    Όσες πουν ναι να δεσμεύονται με εγγυήσεις ανάλογα με την αξιολόγηση της κατάταξης κάθε τηλεοπτικού φορέα
    Έτσι δε θα λέγαμε ότι σαν ΕΡΤ θελουμε να το κάνουμε γιατί δεν θελουμε και από την άλλη να μην υπάρχει αυτό που λέμε δεν κερδίζεις γιατί δε μπορείς να το διοργανώσεις
    Απλά

  69. Επιτέλους οι τόνοι των υπερβολών πέφτουν αν και η προσγείωση στη πραγματικότητα δεν μας αρέσει
    Η Ελλάδα θα είναι τελικό αλλά δυστυχώς εκτός 10αδας και όχι λόγο φωνής αλλά λόγω του φορτωμένου κονσεπτ και το γεγονός ότι η Κατερίνα είναι κουμπωμένη
    Μακάρι να βγω λάθος
    Κύπρος ακόμη πιο δύσκολα και θα είμαι από τώρα επικριτικός με το ΡΙΚ και όλη την αποστολή που κατέστρεψαν την Τάμτα σκηνικά εμφανισιακά ενδυματολογικά
    Πήγαν όλοι σαν χάνοι και ότι τους είπαν οι Σουηδοί χωρίς μα σκεφτούν Η Τάμτα φταίει δεν είναι άμοιρη ευθυνών Το χω πει ότι οι νέοι καλλιτέχνες δεν έχουν κρίση και ακολουθούν ότι τιυς πουν

  70. https://www.youtube.com/watch?v=nYQWjS2pA4M
    Και η ίδια παραδέχεται ότι έχουν κάποια θεματάκια και πειραματίστηκαν σε κάποιους τομείς μέχρι να δούν τι τους αρέσει και τι όχι, επιβεβαιώνοντας ότι ΔΕΝ είδαμε το τελικό αποτέλεσμα. Οπότε όλο το κράξιμο, όλο μένος αλλά και όλος ο άρρωστος φανατισμός πολύ απλά ΔΕΝ πιάνουν τοπο.

  71. Μερικοί ακόμη και τώρα μιλούν για μενοα
    Δεν πειραματίζεσαι στο Τελ αβιβ αλλά κανείς διορθώσεις να είμαστε ειλικρίνεια κάποια στιγμή

  72. Το λουλουδι στο led floor πιστευω οτι θα το ξαναβαλλουν και ειναι σημαντικο… 1) Ειναιβη πρωτη wow στιγμη του τραγουδιου τηλεοπτικα και σε συνδιασμο με το 2ο κουπλε που πετανε την μπαλα και την γεφυρα με την κορονα και τον λοτο που ανηγει στο led screen θα ειναι σιγουρα μια memorable εμφανηση που εχουμε να δουμε χρονια απο την ελλαδα

    • Έχω δει ολόκληρη την ελληνική πρόβα στο IGTV του instagram και έχω την εντύπωση πως μπορεί το αρχικό λουλούδι στη πάτωμα να βγηκε, αλλά οι τρεις κοπέλες που ξαπλώνουν κάτω πιθανότατα σχηματίζουν λουλούδι κουνώντας συμμετρικά και ταυτόχρονα τα χέρια τους. Υποθέτω επίσης πως σ εκείνο το σημείο θα υπάρχει πλάνο από ψηλά ώστε να φανεί αυτό, έστω και για λίγο. Το τελείωμα της ελληνικής παρουσίασης είναι ιδιαίτερα όμορφο και παραμυθένιο με τις λευκές κορδέλες να ανεμίζουν αριστερά και δεξιά της Ντούσκα..

  73. @Μαριος. Μπερδεύεις λίγο τα πράγματα. Ας τα ξεμπλέξω λοιπόν. 1) Φυσικά και ΟΛΟΙ όσοι πάνε σ’ ένα διαγωνισμό θέλουν να κερδίσουν. Δεν είπαμε ότι δεν μας ενδιαφέρει ή δεν θα μας άρεσε να κερδίσουμε. Αυτό που λέμε είναι “οκ, έχουμε αυτή τη πρόταση. Αν αρέσει, έχει καλώς. Αν όχι, δεν πειράζει, καλή καρδιά, πάμε του χρόνου μήπως εκτιμηθεί. Δεν θα πεθάνουμε κιόλας” Τελείως διαφορετική φάση;! Δεν μπορεί κάθε χρόνο να κερδίζουμε, ούτε να “χτυπάμε” τοπ 10. Τουλάχιστον όμως ας στέλνουμε κάτι που μας αρέσει, που μας κάνει υπερήφανους. Αν λοιπόν εσένα σου αρέσει το τραγούδι μας (που όπως είπες είναι υλικό για top 5) δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα. Τωρά τη σπόντα για τα “εναλλακτικά φεστιβάλ” δεν θα την απαντήσω. Νομίζω ότι οι ιδεοληψίες ορισμένων εδώ πέρα με ορισμένα θέματα υπαγορεύεται από ιδεολογικές – κομματικές τοποθετήσεις και όχι προσωπικά γούστα, οπότε δεν ασχολούμαι περαιτέρω καθότι δεν με αφορούν οι εμμονές σας. 2) Έχεις κάποιου είδους μαντικές ικανότητες και ξέρεις σε τι θέση θα τερματίσουμε, οπότε και προεξοφλείς ότι δεν θα αξιοποιήσουμε τη δυναμική μας; Την υποκειμενική σου αντίληψη καταθέτεις, σεβαστή μεν, καθόλου δεσμευτική δε. Κάτσε να γίνει ο διαγωνισμός, να πατώσουμε και μετά βγαίνεις να πανηγυρίσεις ως άλλη Πυθία για τους χρησμούς σου. Τόσα θετικά σχόλια σε διεθνή site βλέπω. Γιατί αυτά δεν τα λαμβάνεις υπόψη σου; Όλα αυτά είναι Ελλήνων; Αν ξέρεις κάτι παραπάνω, με χαρά να μας πληροφορήσεις. 3) Μιλάς ως μάνατζερ. Και το promotion παίζει ρόλο, δεν αντιλέγω αλλά αφενός δεν πουλάς πατάτες στη λαική, αφετέρου το φτηνό πράγμα εξακολουθεί να είναι φτηνό, ακόμα κι αν το πλασάρεις ως πολύτιμο. Ο Luca Hanni ξέρουμε πολύ καλά γιατί παίρνει τόσες ψήφους (εσύ ειδικά που επιτίθεσαι με κάθε αφορμή στους γκει και είσαι και στο Τελ Αβιβ θα το έχεις αντιληφθεί) Τι προτείνεις; Να βγει και η Ντούσκα να γδυθεί, να πει ότι είναι λεσβία για να πάρει ψήφους; Όχι, αμα θεωρείς ότι θα αποδώσει, να τις το προτείνουμε. Θα πρότεινα να ηρεμήσετε και να συγκρατηθείτε ορισμένοι. Αφήστε να γίνει ο ημιτελικός πρώτα (και -καλώς εχόντων των πραγμάτων- και ο τελικός) και μετά κράξτε ασύστολα.

  74. Καλημέρα είμαστε μόνο θεατές στη προσπάθεια της Ελληνικής Αποστολής. Καλή επιτυχία Κατερίνα καλή επιτυχία ΕΡΤ καλή επιτυχία Ελλάδα ???????????????????

  75. Διέρρευσε η πλήρης τηλεοπτική κάλυψη της Ελληνικής πρόβα. Φωνητικά είναι καλή και αρκετά συνεκτικό ως τη μέση. Μετά αρχίζουν τα άσχετα με τη μπάλα και το τελευταίο μέρος με τα φωνητικά να δεσπόζουν οπτικά είναι κακό ως ιδέα και τηλεοπτική κάλυψη.

      • Eίναι στο instastory κάποιου προφίλ στο instagram, προφανώς δεν μπορώ να βάλω link. Γενικά δεν είναι κάτι εντυπωσιακό εν τέλει. Προσπαθεί να παίξει το χαρτί του πολύ καλλιτεχνικού, αλλά μέσα στον καταιγισμό των υψηλών τεχνολογικά συμμετοχών, χάνεται. Μπορεί να τσιμπήσει κάτι στις επιτροπές, αμφιβάλλω όμως ότι το κοινό πρόκειται να το ψηφίσει μαζικά.

    • @ Μαριος
      Χαιρομαι που βρηκες αρνητικα στην ελληνικη συμμετοχη.
      Πολυ θετικο αυτο, κρινοντας απο το ποσο χαμηλα βρισκεται η Γεωργια (το μοναδικο ισως τραγουδι που εχεις εκφραστει πολυ θετικα) στις επιλογες των περισσοτερων ανθρωπων.
      Αρα λογικα, το ελληνικο τραγουδι θα αρεσει.

  76. Δεν υπάρχει τίποτα από αυτά πού γράφεις αγαπητέ Μάριε δεν διέρρευσε ολόκληρη η πρόβα της Ελλάδας πάρα μόνο ένα λεπτό στον ογκαε Βελγίου απο κινητό τηλέφωνο γι’αυτό μην προσπαθείς να διαβαλεις με κάθε γραπτή σου αναφορά την Ελληνική αποστολή και την παρουσία στη σκηνή της Γιουροβίζιον την Κατερίνα με την ομάδα καλλιτεχνών που την πλαισιώνουν. Καλή επιτυχία Κατερίνα καλή επιτυχία ΕΡΤ καλή επιτυχία Ελλάδα την Δευτέρα το βράδυ στις κριτικές επιτροπές του ημιτελικού των χωρών που συμμετέχουν στο πρώτο ημιτελικό της τρίτης και στον τελικό του Σαββάτου καλή επιτυχία ???????????????

    • Στο ινσταγκραμ εχει διαρρευσει! Και οντως κατι λειπει ειδικα στο πρωτο ρεφρεν!

  77. Στο ινσταγκραμ εχει διαρρευσει! Και οντως κατι λειπει ειδικα στο πρωτο ρεφρεν!

  78. Καταλαβαινω γιατι μπορει να βγηκε το λουλουδι αλλα δυστυχως ηταν το μονο που φαινοταν εντυπωσιακο λογω και της εναεριας ληψης!
    Ουσιαστικα η Γουση σκεφτηκε οτι εφοσον δειχνει το λουλουδι να ανθιζει στο τελευταιο κομματι της παρουσιασης, ενα λουλουδι ετσι ασχετο να πετιεται στν αρχη δεν κολλαει! Ομως κατι λειπει και φαινεται αδειο λογω της αφαιρεσης του!
    Σε γενικες γραμμες καλο, ξεχωριζει σιγουρα απο τις υπολοιπες συμμετοχες και ειναι κατι ιδιαιτερο! Παιζει μπαλα με το κίνημα του λανθιμου, τυπου weird cinema που για eurovision ειναι λιγο too much!
    Επομενως να προστεθει το λουλουδι κατ εμε ακομη και αν ειναι ασχετο και επισης προσοχη στα πλανα της κορωνας που ειναι υπερβολικα μακρινα και σε καποια που κανει κοντινα στα φωνητικα που δεν ειναι κολακευτικα!

  79. Σε ο,τι αφορα τα πλανα που διερρευσαν επειδη τα ειδα κι εγω, ηταν πολυ καλα! Βεβαια προκειται για μια προβα που επιτρεπονται οποιεσδηποτε τεχνικες ρυθμισεις. Παντως το ξαναλεω ηταν πολυ καλα!

  80. Συμφωνώ απόλυτα με την Leah. Την Κατερίνα δεν την ήξερα, αλλά όταν άκουσα το όνομά της πρώτη φορά, έψαξα και είδα το ιστορικό της. Είναι πιστεύω από τις πιο ιδιαίτερες εξαιρετικές φωνές που υπάρχουν στην Ελλάδα και στην Eurovision. Χαίρομαι που μία τέτοια φωνή εκπροσωπεί τη χώρα μας. Δεν μ’ ενδιαφέρουν οι απόψεις τον ”ειδικών” των τόσων χρόνων. Όσο και να πέσουν να την φάνε η ίδια, δεν έχει ανάγκη τα σχόλια κανενός. Ξέρει καλά ποιά είναι και τι κάνει… Το μόνο που εύχομαι πραγματικά είναι Καλή Επιτυχία!!!

    • Ακούστε λίγο, γιατί έχετε μπερδέψει τα πράγματα, και εσείς και πολλοί άλλοι εδώ μέσα.
      Είναι ένα site που ασχολείται με τη Eurovision, κάτι εκ φύσεως light, ελαφρύ και χαβαλεδιάρικο. Ούτε το μέλλον του έθνους κρίνεται, ούτε η επιβίωση των Ελλήνων.
      Αφενός, λοιπόν, για τη Eurovision και ειδικά για την ελληνική συμμετοχή μιλάμε εδώ. Αν σας ενοχλούν αναλύσεις για αυτά, ή αναλύσεις που δεν συμφωνούν με αυτά που πιστεύετε εσείς, να πάτε σε άλλο site με άλλη θεματολογία.

      Αφετέρου, όταν ένας άνθρωπος επισημαίνει κάτι που ο ίδιος δεν θεωρεί καλώς καμωμένο (μπορεί να κάνει και λάθος, φυσικά), δεν σημαίνει ότι ούτε μισεί τον καλλιτέχνη, ούτε ότι θέλει να καταστραφεί, ούτε να αποτύχει η χώρα του. Απλά επισημαίνει κάτι που πιστεύει ότι θα μπορούσε να είχε γίνει αλλιώς για να έχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα σε έναν ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, όχι απλά σε μία παρουσίαση τραγουδιών.

      Αν δεν έχετε την ψυχραιμία να ακούτε άλλες απόψεις χωρίς να υποθέτετε θεωρίες συνωμοσίας και εμπάθειας, είναι ένας δικό σας πρόβλημα που πρέπει να το δουλέψετε με τον εαυτό σας. Η’ να μην μπαίνετε εδώ.

  81. Να ρωτήσω κάτι: Είμαστε σίγουροι ότι ο σκηνοθέτης είναι Σουηδός; Δεν αναφέρομαι στους βοηθούς ή στο creative team αλλά στον επικεφαλή.

    Ότι έχουμε δει μέχρι τώρα από όλες τις συμμετοχές δεν φαίνεται και πολύ σουηδικό… Βέβαια δεν έχουμε ολόκληρα τα clips όποτε..

    Το λέω γιατί πχ το ‘14 ο επικεφαλής σκηνοθέτης ήταν Δανός, ο οποίος έκανε τρομερή δουλειά (θυμηθείτε την τηλεσκηνοθεσια του Rise like a phoenix).

    • ακριβως αυτο! βγηκε με μια λευκη φορμα και ο νικος με ενα μπουζουκι και σαρωσανε και με ελληνικο στιχο. και τωρα καθονται κ λενε το λουλουδι το βγαλανε και πεταει την μπαλα και ειναι επιπεδου Λανθιμου. χαχααααααααααααααααα ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

  82. Βρε παιδιά ψυχραιμία. Και γω ήμουνα που έλεγα ότι δεν μου άρεσαν όλα και ότι μόλις είδα εκείνο το κίτρινο γάντι στις κοπέλες, είπα μεσα μου, αμάν να κάπου τώρα θα σκάσει και η χλωρίνη πάνω στη σκηνή, κι όμως, κατά βάσην πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Γιατί ΟΚ περαν κάποιων λεπτομερειών, δε σημαίνει ότι η όλη μας συμμετοχή δεν έχει απο πίσω concept και φιλοσοφία. ΕΧΕΙ. Αυτό φαίνεται. Φωνάζει από μακρυά. Είναι μελετημένη. Σιγουρα για να υπάρχουν παραπλευρες φωνούλες, αυτό συνεπάγεται ότι σε κάποιους δεν αρέσει. Και λογικό. Αυτό ειναι και το λογικό. Είναι δυνατόν ν αρεσει στους πάντες; Οχι. Θα καταστρατηγούσε τους νόμους που διέπουν το σύμπαν! Αρκεί στο αντικειμενικόν του πράγματος να εμπιπτουμε στο 80%. Δηλαδή ν αρεσει στους πιο πολλους. Και φαίνεται να αρέσει. Φέτος φαίνεται να υπάρχει επαγγελματισμός. Οι οιωνοί δεν είναι κακοί. Τα πρώτα σημάδια από τις πρόβες φαίνονται μελετημένα. δεν έχουμε τα περσυνά παρατράγουδα του στύλ να μπει το μπλε χέρι ή να μην μπεί, δεν μας έκαναν το χατήρι στα φώτα δεν μας έκαναν το τάδε στη σκηνοθεσία, κόλλησαν τα πράγματα στο τελωνείο κλπ. Δεν έχουμε λοιπον τέτοια κραυγαλέα θέματα, συν το ότι έχουμε ένα μεγάλο plus, την εξαιρετική φωνή και ερμηνεί της Ντούσκα. Τρομερό ατού. Ενώ πέρσυ η Τερζή δεν είχε ούτε αυτό. Αν σε ανατριχιάσει η φωνή, κάπου λες χαλάλι και όλο το άλλο. Αν δεν έχεις τίποτα, τότε όντως, τι να περιμένεις. Το τραγούδι μας είναι συμπαθητικό. Δεν μπορώ να το πω σε καμία περίπτωση συγκλονιστικό γιατί δεν είναι, αλλά η όλη δουλειά γύρω γύρω μπορεί να το απογειώσει. Πολλά μέτρια τραγούδια στο παρελθόν με υπέροχο στήσιμο, το κατάφεραν. Καλώς ή κακώς είμαστε στο 2019 που το όλο θέαμα είναι οπτικο ακουστικό. Δεν είμαστε στο 1978 που έπιαναν ένα μικρόφωνο και το έλεγαν ξερά. Οπότε είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων, μια καλοκουρδισμένη μηχανή που αρκεί να δουλέψει. Αρκεί να έχουμε άστρο. Δουλειά πάντως έχει γίνει. Κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Πέρσυ τέτοια ώρα, ήμασταν χαμένοι στο διάστημα. Η πληροφόρηση που είχαμε μας δημιουργούσε εξαιρετική ανασφάλεια και αποδείχτηκε ότι ήταν και στ αλήθεια το αποτέλεσμα φτωχό, δεν ανησυχούσαμε τσάμπα. Φετος, ΟΤΙ και να πουμε τα πράγματα δεν είναι έτσι. Δεν δείχνουν έτσι. Βάλτε κάτω τη λογική και αφήστε τα πολλα.Ας δείξουμε μια χρονιά και κάτι διαφορετικό από το χιλιοφορεμένο “Ελλάδα” που θέλουμε να “φωνάζει” πάντα μεσα από τη συμμετοχή μας. Ας βγεί εμμέσως και μια φορά αυτό και όχι με ελληνικές σημαίες στο background ή μπλέ χρώματα. Ας δουμε και μια πιο αρτιστίκ προσέγγιση. Ειναι μια νέα φρέσκια πρόταση από την Ελλάδα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ