EUROVISION 2019: Δεύτερη πρόβα Αυστραλίας!

Δεύτερη τεχνική πρόβα για την Αυστραλία και την Kate Miller-Heidke, η οποία κατά τη πρώτη της αντίστοιχη πρόβα στο “Zero Gravity” εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους της αίθουσας αλλά και τους δημοσιογράφους στο Press Centre.

Καμία αλλαγή από την πρώτη πρόβα. Η τραγουδίστρια είναι ντυμένη στα λευκά με το ίδιο φόρεμα και με ακριβώς το ίδιο κόνσεπτ με τις 2 χορεύτριες (με τα μαύρα). Τα γραφικά είναι και πάλι τα ίδια, παρατηρούμε εικόνες από το διάστημα. Ωστόσο, κάτι που δε μπορούμε να δούμε στο στάδιο και θα φανεί οπτικά στην τηλεόραση είναι όταν φαίνεται η Γη και οι 3 τους φαίνονται σαν να υπερίπτανται πάνω από το σχήμα της Γης. Φωνητικά είχε προβλήματα, δεν έβγαλε τις πολύ υψηλές κορώνες (είτε υπήρξε πρόβλημα, είτε ήθελε να κρατήσει δυνάμεις). Γενικά καλή πρόβα και αρκετό χειροκρότημα.

Στη δεύτερη και τρίτη πρόβα ήταν μακράν πολύ καλύτερη φωνητικά και απέδωσε άψογα και τις κορώνες.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Jo Duck, eurovision.tv

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπορεί κάποιος να μ εξηγήσει Γτ η Αυστραλία συμμετέχει στον διαγωνισμό;;;
    Θυμάμαι μια χρόνια που ήταν κάτι σαν προσκεκλημένη και ξαφνικά συμμετέχει κάθε χρόνο
    Γνωρίζει κανείς γιατί ;

    • Γιατί να μην συμμετέχει;; Επειδή λέγεται Eurovision? Το Ισραήλ, η Τουρκία, το Αζερμπαϊτζάν, η Αρμενια, η Γεωργία κ.α είναι χώρες χώρες της Ευρώπης; Ίσα ίσα πολύ θετικό είναι, και αν θέλει και η Αμερική ακόμα καλύτερα. Ποιος βάζει τα όρια; Και η Αυστραλία είχε φανατικούς τηλεθεατές χρόνια.

      • Είστε εντελώς αγεωγράφητοι και ανενημέρωτοι.
        Πρώτον, η Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν και η Αρμενία ανήκουν γεωγραφικά στην Ευρώπη.
        Δεύτερον, η Τουρκία έχει γεωγραφικά ένα κομμάτι στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο.
        Και τρίτον, γενικά στην EBU (άρα και στη Eurovision) μπορούν από ιδρύσεως της EBU να συμμετέχουν χώρες που βρίσκονται στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο και όσες βρέχονται από τη Μεσόγειο. Άρα το Ισραήλ έχει το δικαίωμα συμμετοχής.
        Η Αυστραλία τα τελευταία χρόνια συμμετέχει με ειδική πρόσκληση από την EBU. Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι απαράδεκτο. Αν είναι έτσι, τότε να αλλάξουν την ονομασία του διαγωνισμού και από Eurovision να την ονομάσουν Worldvision.

    • Γιατί ήθελε να συμμετέχει.Που το κακό;Επειδή στέλνει προσεγμένες συμμετοχές;Που είναι το πρόβλημα ακριβώς;Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου Άσπα.

      • Χαχαχαχα τελειο comment. Love Ασπα και Σοραγια για παντα. Ρε παιδια τι χαλι μαυρο ηταν σημερα η Κυπρος. Jesus

      • Ρε παιδία μια ερώτηση έκανα δεν έβγαλα κακιά
        Απλά είναι πολύ περίεργο να συμμετέχει όσο για τις χώρες που ανέφερε από πάνω κάποιος είναι γεωγραφικά στην Ευρώπη και δεν συμμετέχουν μόνο στο διαγωνισμξ τραγουδιού αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές δραστηριότητες και αθλήματα
        Τώρα να συμμετέχει η Αυστραλία σε ευρωπαϊκή διοργάνωση απλά πες το σε κάποιον που δεν ασχολείτε με τον διαγωνισμό και θα γελάσει

  2. H Αυστραλία μόλις πέρασε και την Ελλάδα στα στοιχήματα. Μέχρι το Σάββατο του τελικού θα είναι ανάμεσα στα 3 φαβορί για τη νίκη.

  3. Ε Όχι ρε να μας περάσει η Αυστραλία πραγματικά γιατί μας ρίχνουν τόσο πολύ ; Το τραγούδι της Αυστραλίας είναι πολύ μέτριο ….

  4. Enas Theos kserei to ti 8a doume aurio stin prova tis Elladas. Exontas ena tetoio kommati kai toso prosegmena pragmata epi skinis, kai na mas pernaei i iptameni kota tis Australias. mallon kati paei la8os kai aurio 8a to doume. Elpizw mono na min exoume tin idia apogohtefsi opws me tin Tamta. ,

  5. Επιτέλους αυτό το τραγούδι πέρνει την αναγνώριση που του αξίζει. Αγαπώ το ότι είναι τόσο εναλλακτικό, αγαπώ την τραγουδίστρια του η οποία φαίνεται και πολυ συμπαθής. Αν η Αυστραλία μπει πεντάδα επιτροπές μην δω σχόλια για στημένα αποτελέσματα γιατί φέτος θα το αξίζει και με το παραπάνω

    • Δεν νομίζω οτι είναι το τραγούδι που παίρνει αναγνώριση αλλα η παρουσίαση που λένε οτι έχει βελτιωθεί απο το τελικό τους.

  6. Η Αυστραλία έκανε την καλύτερη 2η πρόβα μέχρι στιγμής, τα γραφικά απογειώνουν την συμμετοχή και προσφέρουν υψηλού επιπέδου τηλεοπτικό θέαμα ενώ φωνητικά είναι πολύ καλή. Λογικό λοιπόν να ανεβαίνει κι άλλο μετά την 2η πρόβα κυρίως γιατί ήταν πολύ χαμηλά από τις στοιχηματικές με αυτό που είχαν παρουσιάσει στον εθνικό τελικό. Οι προηγούμενες χαμηλές θέσεις της Αυστραλίας αποτύπωναν την εμφάνιση του εθνικού τελικού. Αυτό που παρουσιάζουν τώρα δεν έχει καμία σχέση οπότε την επανατοποθετούν στα στοιχήματα με άλλη βάση πλέον. Επίσης από την στιγμή που βελτίωσε εκπληκτικά την σκηνική παρουσία που ήταν προβληματική και από την στιγμή που μιλάμε για μια χώρα με τεράστια δυναμική και υποστήριξη από τις κριτικές επιτροπές οι πιθανότητες για νίκη και μόνο για νίκη είναι περισσότερες από την Ελλάδα. Σε όλες τις άλλες κατηγορίες όπως νικητής ημιτελικού, τοπ 3 και τοπ 10 τελικού η Ελλάδα είναι πιο πάνω.

  7. Εξακολουθεί να είναι το κιτς και αισχρό τραγούδι που ήταν. Επίσης, δεν έχει και τα γραφικά! Μην τρελαθούμε! Το να είσαι σε ένα δοκό και να πηγαίνεις πάνω κάτω και να βάζεις μία γη για να μην φαινεται δεν είναι δα και το εύρημα! Μην ξεχνάμε ότι μιλάει για τη κατάθλιψη και όλο αυτό προκαλεί κατάθλιψη γιατί τονίζει ότι ο άνθρωπος μπορεί να είναι μόνος του σε όλο το σύμπαν. Ένα ακόμα κακό τραγούδι που δεν θα πάρει τη θέση που του αξίζει λόγω υπερβολών των δημοσιογράφων για τη σκηνική παρουσία, η χειραγώγηση κυριαρχεί!

    • Αν μπορείς να μου πεις με επιχειρήματα γιατί αυτό το τραγούδι είναι αισχρό και ΚΙΤΣ(!!!) πες μου γιατί είμαι πραγματικά περίεργος να ακούσω. Που ακριβώς είναι το κιτς στοιχείο;;; Στον στίχο; Στην ενορχηστροση; Την παραγωγή; Η στην εξερετικη ερμηνεία της Kate.
      Μην τρελαθούμε άλλο να μην σου αρέσει και άλλο να λες ότι είναι κακής ποιότητας και κιτς.

  8. Λοιπόν το στήσιμο της Αυστραλίας είναι κιτς αν βγάλουν αυτό οι επιτροπές πρώτο και όχι την Ελλάδα τότε πραγματικά δε ξέρω τι να πω!!

  9. Ναι ωραία σκηνική παρουσία αλλά το τραγούδι είναι πράγματικα άθλιο εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου ,αν είναι να ανεβεί και αλλο και να μπει στην 10αδα μόνο και μόνο για την σκηνική παρουσία τότε τι να πω ,πρωτίστως είναι διαγωνισμός τραγουδιού

  10. Μην ξεχνάμε πως τα πήγε η Αυστραλία στο κοινό τα τελευταία δύο χρόνια και ειδικά πέρυσι που το τραγούδι ήταν fan favourite. Φέτος έχει φωνάρα προφανώς, καλό stage αλλά δεν το βλέπω 5αδα προσωπικά. Εκτός αν πάθει Σουηδία 2018 και είναι στην επιτροπή υπερβολικά ψηλά.

    Επίσης σχετικά με τα στοιχήματα μην ξεχνάμε τον παράγοντα Ιρλανδία 2018.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ