EUROVISION 2019: Δεύτερη πρόβα Ουγγαρίας!

Σειρά του Joci Pápai από την Ουγγαρία, για τη δεύτερη τεχνική πρόβα στη σκηνή του EXPO Tel Aviv στο τραγούδι “Az en apam“.

O Joci, είναι πολύ άνετος στην σκηνή και η φωνή του πραγματικά ταξιδεύει όσους τον ακούν αν και φαίνεται ότι υπήρχαν προβλήματα στον ήχο στην αρχή του τραγουδιού.  Τα χρώματα της σκηνής είναι κίτρινα, πορτοκαλί και χρυσά. Ο ίδιος. όπως και στη  πρώτη πρόβα,  είναι ξυπόλητος, φοράει μαύρο ζιβάγκο και μαύρο παντελόνι, ενώ διακρίνουμε και το γνώριμο περιδέραιο. Κάθεται σε ένα βατήρα στην άκρη της σκηνής και καθώς ερμηνεύει το τραγούδι του σηκώνεται και έρχεται στο κέντρο όπου ολοκληρώνει την ερμηνεία του. Στην διάρκεια της κίνησης του, εμφανίζονται στο σκηνικό πολλές εικόνες από τον πατέρα του ενώ στο δάπεδο σχηματίζεται ένα χρυσό δέντρο (θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει τις ρίζες του) όπου πάνω του φαίνεται να περπατάει ο Joci μέχρι να φτάσει στο κέντρο της σκηνής. Στο φόντο τα χρώματα γίνονται έντονα χρυσά θυμίζοντας έκρηξη φωτιάς, ενώ εμφανίζονται διάφορα σχέδια σε μαύρο φόντο με μαύρο και χρυσάφι χρώμα. Στην τρίτη πρόβα στο τέλος του τραγουδιού χρησιμοποιούν και χρυσή βροχή στο background.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: MTVA/Nikolett Kaszner, eurovision.tv 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τραγούδι με υφος,ηθος κ αισθητική!
    καλη επιτυχια ουγγαρία κ μπράβο που επιμένεις στην γλωσσα σου!

    • Συμφωνώ με το σχόλιο κι εμένα μου αρέσει πολύ και μου είναι συμπαθής ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης,θεωρώ ότι θα προκριθεί και θα έχει καλή θέση και στον τελικό.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ