EUROVISION 2019: Δεύτερη πρόβα Πολωνίας!

Έτοιμες για τη δεύτερη τεχνική πρόβα τους οι Tulia από την Πολωνία με το “Fire of love“, οι οποίες έχουν ήδη λάβει τις θέσεις τους στη σκηνή του EXPO Tel Aviv .

Οι τραγουδίστριες του συγκροτήματος φοράνε παραδοσιακά ρούχα. Οι φούστες τους είναι πολύχρωμες με κάθετες κόκκινες, μπλε και κίτρινες ρίγες. Επίσης φοράνε κόκκινες ζακέτες. Στο φόντο απεικονίζονται τριγωνικοί σχηματισμοί και φωτιές. Στο πίσω μέρος της σκηνής εμφανίζονται γραμμικά τρίγωνα. Οι τραγουδίστριες είναι σε ένα βάθρο και στην αρχή περιστρέφονται. Στην συνέχεια κατεβαίνουν από το βάθρο, όσο κατεβαίνουν από το βάθρο για να βρεθούν στο κέντρο της σκηνής, ο σκηνοθέτης δείχνει πλάνα από το κοινό. Υπάρχει τεχνικό πρόβλημα στον ήχο, όταν κατεβαίνουν από το περιστρεφόμενο βάθρο. Στο πίσω μέρος της σκηνής υπάρχει μια οθόνη που δείχνει το συγκρότημα να τραγουδάει, με κοντινά πλάνα στα πρόσωπά τους.

Στην αρχή τα πρόσωπα τους είναι καλυμμένα από κόκκινο βέλο, που στην συνέχεια το βγάζουν, με μια απότομη κίνηση. Στο κεφάλι τους φοράνε χρυσές κορώνες με χρυσά φύλλα και λουλούδια. Στην οθόνη πίσω τους φαίνονται τα πρόσωπά τους χωρίς την κορώνα. Οι τραγουδίστριες κάνουν συγχρονισμένες κινήσεις στο ρεφρέν. Υπήρχαν τεχνικά προβλήματα με τον ήχο στην πρώτη τους προσπάθεια και σταμάτησαν την πρόβα τους. Φωνητικά όλες οι κοπέλες του συγκροτήματος είναι πολύ καλές.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Grzegorz Gołębiowski, eurovision.tv

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αδιάφορο τραγουδάκι και τέρμα κιτς. Κορυφαία ιδέα τα γραφικά από πίσω που μας δείχνουν τις φάτσες τους…

    Το χειρότερο όμως είναι οι κλασσικοί no lifers Πολωνοί που βάζουν μποτάκια κάθε χρονο για να δίνουν προβολές στις συμμετοχές τους. Άμα το προσέξετε το most watched video των προβων μετά την Κύπρο είναι η Πολωνία (όπως και περσι,και προπερσι,κλπ). 550Κ views χωρίς ντροπή

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ