EUROVISION 2019: Δεύτερη πρόβα Μαυροβουνίου!

Σειρά έχει για την δεύτερη τεχνική πρόβα του το Μαυροβούνιο και οι D Mol βρίσκονται ήδη στη σκηνή του EXPO Tel Aviv για την ερμηνεία του τραγουδιού τους “Heaven“.

Η μια τραγουδίστρια του συγκροτήματος ξεκινάει να τραγουδάει και τα μέλη του συγκροτήματος, D Mol, μπαίνουν στο κέντρο της σκηνής ανά δυάδες. Ενώ είναι όλοι χωρισμένοι στην αρχή του τραγουδιού, ειδικότερα ένας τραγουδιστής βρίσκεται πάνω στην σκηνή, τρεις πάνω στα σκαλιά αριστερά και άλλο ένα μέλος του συγκροτήματος στα σκαλιά δεξιά, μετά συναντιούνται στην μέση της σκηνής και κάνουν ένα κύκλο, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον και κάνοντας διάφορες χορευτικές κινήσεις. Υπάρχει μπλε φόντο και λευκός με φούξια φωτισμός. Στην οθόνη προβάλλονται γραφικά με σύννεφα. Στο τέλος του τραγουδιού ο φωτισμός γίνεται πορτοκαλί. Τα μέλη του συγκροτήματος φοράνε λευκά σακάκια και παντελόνια ενώ τρία από τα μέλη έχουν κόκκινη κορδέλα στο λαιμό.
Φωνητικά ήταν καλοί αλλά υπάρχουν ακόμη σκηνοθετικά προβλήματα με τα πλάνα, ειδικά το ρεφρέν.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Miodrag Marković & Isidora Mijanović, eurovision.tv

3 ΣΧΟΛΙΑ

    • Και γω αυτο πιστευω! Αρχιζει και γινεται μια μεγαλη απειλη για το σιγουρο νικητη που ειναι η μολδαβια! Οσο για την ολλανδια και τη Ρωσία τις βλεπω να μενουν εκτος τελικου εφοσο υπαρχει στον ημητελικο τους η μολδαβια που θα τους μηδενισει

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ