EUROVISION 2019: Πρώτη πρόβα Βόρειας Μακεδονίας!

Σειρά για την Tamara Todevska από την Βόρεια Μακεδονία τώρα για τη πρώτη της τεχνική πρόβα στο τραγούδι “Proud“.

Η Tamara βρίσκεται στη σκηνή με 6 καθρέφτες πίσω από την ίδια (όπως και ο Sergey). Φοράει ένα μακρύ τιρκουάζ φόρεμα. Το background προβάλλει εικόνες από γυναίκες και οικογένειες που ταιριάζει απόλυτα στο μήνυμα του τραγουδιού. Το όλο τραγούδι στηρίζεται στην φωνητική ερμηνεία, ωστόσο τα φωνητικά δεν τα βλέπουμε, είναι εκτός της σκηνής. Η ίδια τραγουδά με τεράστια αυτοπεποίθηση και φαίνεται διάχυτο το πάθος και το έντονο συναίσθημα της. Οπτικοακουστικά όλο φαίνεται εντυπωσιακό και χειροκροτήθηκε αρκετά.

Να τονισθεί για ακόμη μία φορά ότι το συναίσθημα του τραγουδιού είναι ξεκάθαρο στο πρόσωπό της. Και πως καταφέρνει να περάσει άψογα το μήνυμα των ισχυρών γυναικών.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Cedomir Popovski, eurovision.tv 

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αποδυναμώνεται κι άλλο η σκηνική παρουσία της Ρωσίας όταν στον ίδιο ημιτελικό και μετά από 3 συμμετοχές βλέπουμε πάνω κάτω το ίδιο τρικ στο οποίο βασίζουν και οι 2 χώρες την σκηνική τους παρουσία. Τυχερή η Ρωσία που εμφανίζεται νωρίτερα αλλιώς θα τους το έκαιγε εντελώς η Ταμάρα που εδώ που τα λέμε έχει και καλύτερο κομμάτι. Όπως και να έχει όταν η μεγάλη Ρωσία της Dream Team παρουσιάζει το ίδιο με την φτωχή και χωρίς δυναμική στην Γιουροβίζιον B. Μακεδονία κάτι δεν έκαναν καλά σε θέμα πρωτοτυπίας και εντυπωσιασμού.

  2. Ωχ… Ρωσία μου σε πρόλαβε η Tamara…
    Καθηλωτικη πραγματικά! Αριστοκρατικό το οπτικό αποτέλεσμα και επιτέλους οι βόρειοι γείτονες μας έχουν πολλές ελπίδες για πρόκριση (νομίζω κατά 75% θα περάσουν).
    Ευτυχώς φέτος δεν κατέστρεψαν οπτικά το κομμάτι η φωνητικα όπως πέρυσι η το2017!
    Θαρρώ θα περάσει και θα τερματίσει χαμηλά στην 20αδα!

  3. Πολυ ωραία φωνή, αίσχος το τιρκουαζ φόρεμα-αίσχος όμως- και οι καθρέπτες θυμίζουν Ρωσία! Αυτη πάντως έχει φωνάρα!!!
    Αν ανεβεί η Αλβανία, που έχει καλύτερο τραγούδι…μάλλον οριακά δεν θα περάσουν τα Σκοπια! Αλλιώς περνάει φέτος νομίζω…

  4. έχουν το Know how στο κλέψιμο … όντως θυμίζει ρωσία αλλα δεν το έκελψαν εκτός και αν έχουν τον ίδιο χορογράφο (κρυφά πάντα) ή κάποιοι άλλοι του το σφύριξαν απο τη διοργάνωση
    Φόρεμα χάλιααααααααααααααααααααα

    Από την άλλη να τα δει η ΕΡΤ ΠΩς ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ Η ΚΥΡΙΑΚΟΥ

  5. Επαθε Ρωσια η Βορεια Μακεδονια; 😛 Πολυ καλη ερμηνεια απο την Tamara ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΚ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ NORTH MACEDONIA??????? ΒΑΛΤΕ “ΝΜ”. ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΚ. (το πα και ησυχασα)

    • Το MK είναι τα γράμματα που σχηματίζουν το το emoji της σημαίας της χώρας. Στους υπολογιστές δεν εμφανίζεται το emoji και εμφανίζεται το MK και το emoji της σημαίας εμφανίζεται μόνο σε tablet και κινητά. Και δεν νομίζω να είναι εύκολο να το αλλάξουν γιατί είναι από το 2015 έτσι.

      • Τουλάχιστον με την συμφωνία δε θα λέει πια FYRMAKEDONIA αλλά northmakedonia.Το προτιμώ.

    • Χαχαχαχα ήταν που ήταν ότι να ναι τώρα που θα βγει λίγο μετά τον Sergey με παρόμοιο σκηνικο δεν παίζει να προκριθεί με την καμια η Μακεδόνισσα από τα Lidl

      • ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
        Και ας με που μικρόψυχο ποτε δε θα τη χωνέψω αυτη τη χώρα

        Ωστόσο εγω απορω πως τους κατεβηκε αυτη η ιδεα. κάτι έγινε στανταρ δεν ειναι δική του ιδεα

  6. Εξαιρετική ερμηνεία . Το μόνο που πρέπει να αλλάξει στην παρουσίαση είναι να αλλάξει αυτό το απαίσιο φόρεμα

  7. Πολύ δυνατή ερμηνευτικά η Ταμάρα, με το Καλημερα φαίνεται ετοιμη για τον μεγαλο τελικό.Το τραγούδι ης εχει λιγότερο βαλκανικό vibe απ’της Αλβανίας, άρα πιο πολλές πιθανότητες για ψήφο κι από άλλες χώρες.
    Συμπαθητική προσπάθεια …

  8. Η λογική λέει οτι Σκόπια και Αλβανία θα μείνουν εκτος και λόγω Αζερμπαϊτζάν αλλά και γιατί υπάρχουν τραγούδια ίδιου στυλ Ρουμανία Μολδαβία κτλ. Εκτός αν πέσει προμοταρισμα στα Σκόπια λόγω νέου ονόματος. Γνωρίζω από Eurovision και θα ακουστεί περίεργο αυτό που θσ πω αλλά όσοι ξέρουν καλά Eurovision θα με καταλάβουν. Έχουν 6 πρώην Σοβιετικες χωρες και την Ρουμανία. Επίσης έχουν 3 Σκανδιναβικες χώρες. Είναι πολύ δυνατός ο δεύτερος ημιτελικός και έχει τα καλύτερα τραγούδια κακά τα ψέματα. Για αυτό και εμείς απο πρώτοι στον ημιτελικό μας, βγαίνουμε δέκατοι στον τελικό. Άρα πολύ πιθανόν οι χώρες όπως η Γερμανία η Ελβετία και η Αυστρία να συνασπιστουν μεταξύ τους και να στηρίξουν Ολλανδια ή Ελβετία. Ενώ όλα τα φαβορί θα δίνουν βαθμούς σε αουτσάιντερ και πολύ πιθανόν να δούμε καμιά Μολδαβία ή Κροατία στον τελικό. Σουηδία και Δανία θα περάσουν σίγουρα απο εκεί και πέρα. Είμαι σίγουρος ότι ένα φαβορί πχ Ρωσία Ολλανδια Ελβετία κτλ θα μείνει εκτός τελικού. Ξέρουμε παιδιά πως ψηφίζουν μεταξύ τους. Το 2016 είχε ακουστεί ότι αν νικήσει η Αυστραλία θα γίνει στην Γερμανία ο διαγωνισμός και όλοι στην Κεντρική Ευρώπη ψήφισαν Αυστραλία. Μακάρι να περάσει η γλυκιά Leonora

    • Πήγαινε να παίξεις με τον κουνελο εσύ και άσε την eurovision

  9. θα γίνει σφαγή στο β ημιτελικό… είμαστε τυχεροί που είμαστε στον α ημιτελικό και με την Κύπρο.

    Νομίζω πως εκτός φέτος θα μείνει η Αλβανία και θα περάσουν για πρώτη φορά μετά από χρόνια τα Σκόπια λόγω θέσης που τραγουδάνε, φωνής και μηνύματος. Στο τέλος του τραγουδιού λένε ότι εμφανίζεται μια φωτογραφία με την κόρη της Ταμάρα. Κάτι τέτοιο… Επίσης εκτός θα μείνει και η Αυστρία.

    Ρωσσία Ολλανδία Ελβετία και Αζερμπαντζάν πάνε σίγουρα στο τελικό. Ειδικότερα Ρωσσία Ολλανδία χωρίς αμφιβολία

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ