EUROVISION 2019: Πρώτη πρόβα Αλβανίας!

Στη σκηνή του EXPO Tel Aviv αυτή τη στιγμή βρίσκεται η εντυπωσιακή Jonida Maliqi από την Αλβανία, η οποία δείχνει πανέτοιμη για τη πρώτη της τεχνική πρόβα στο ατμοσφαιρικό ethnic κομμάτι της “Ktheju tokës“.

Η τραγουδίστρια εμφανίζεται μόνη της στη μέση της σκηνής και υπάρχουν 3 ακόμη στα φωνητικά στο πλάι της σκηνής στη γέφυρα (2 γυναίκες και ένας άντρας). Η Jonida βρίσκεται πάνω σε ένα βάθρο και φοράει ένα μακρύ φορεμα, μαύρο κολλητό στο πάνω μέρος, γκριζωπό και φουσκωτό στο κάτω μέρος. Στο μπούστο έχει χρυσαφί στοιχεία πάνω το φόρεμα. Οι άνθρωποι στα φωνητικά στα μαύρα ντυμένα και αυτοί. Προς το τέλος του τραγουδιού, εμφανίζεται μπροστά από την τραγουδίστρια ένας αετός να πετάει στο μέρος της. Φωνητικά ήταν καταπληκτική, άψογα όλα. Ωστόσο, σαν εμφάνιση δεν έχει πολλά σκηνικά στοιχεία, δίνουν περισσότερο βαρύτητα στο φωνητικό αλλά και στο ύφος του τραγουδιού.

Τα μαλλιά της τραγουδίστριας είναι πιασμένα πίσω και φαίνονται σα να είναι βρεγμένα, το στυλ που μας έχει συνηθίσει. Να σημειωθεί ότι ο αετός δεν είναι κάποιο τρικ επί σκηνής, εφέ είναι που φαίνεται μόνο τηλεοπτικά. Το φόντο πίσω είναι κόκκινο και άσπρο που εναλλάσσεται συνεχώς.

Στην τρίτη πρόβα τα φωνητικά κατέβηκαν από την γέφυρα που βρίσκονταν και ήρθαν πίσω από την τραγουδίστρια στα δεξιά της σκηνής. Και επίσης ο αετός που εμφανιζόταν ξαφνικά στην τραγουδίστρια, στην τρίτη πρόβα δε συνέβη. Να επομένως δύο αλλαγές που πραγματοποίησε ήδη η αλβανική αποστολή.

Γενικώς ακόμα μία σχετικά απλή σκηνική παρουσία με μία όμως εξαιρετική φωνή που σε καθηλώνει.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Edvina Meta, eurovision.tv 

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολυ ωραιο τραγουδι. Λυπάμαι που δεν έκαναν κάτι καλύτερο σκηνικά, όχι ότι είναι κακό και αυτο, όμως βαρέθηκα την ίδια συνταγή από την Αλβανια. Δεν ξέρω εάν θα περάσει τελικο, νομίζω όμως ότι σαν τραγούδι και φωνη, δεν πρέπει να λείπει από τους καλύτερους που θα περάσουν..

  2. Ωραίο τραγούδι, πολύ καλή φωνή. Η Αλβανία παραδοσιακά στέλνει φωναρες αλλά εξίσου παραδοσιακά καταστρεφει σκηνικά τα τραγούδια. Ειδικά ενδυματολογικα, κάθε χρονιά θαρρεις και είναι ένα challenge κακογουστιας.

  3. Όχι που δε θα το κατέστρεφαν….
    Το κομμάτι φοβερό όπως και η φωνή της. Το ενδυματολογικο καταστροφικό και το staging ανύπαρκτο. Νομίζω ότι αυτό το διαμαντακι θα μείνει εκτός τελικού δυστυχώς.

  4. Δώστε της το Barbara Dex να τελειώνουμε. Χρυσά κοσμήματα παντού, τεραστια τατουάζ και φόρεμα Κλεοπάτρας όλα ανάκατα. Το κεφάλι μου με έπιασε.

  5. Κομματαρα, ιδιαίτερο τραγούδι με μια υπέροχη ερμηνεύτρια που σε καθηλώνει. Σκηνικά με απογοήτευσε. Μακάρι να περάσει.

  6. Ωραίο κομμάτι και σε μια χώρα που δε χαρίζομαι καθόλου η αλήθεια ειναι αυτή
    Το μέγα λάθος το ντύσιμο και το στήσιμο
    Λες και προμοτάρει τα σκόπια να περάσουν

  7. Ωραιότατο Βαλκανικό power-μοιρολόι, με εξάρτηση Αμαζόνας -Κλεοπάτρας. Τα εφέ της MARVEL λείπουν να απογειωθεί και σκηνικά το κομμάτι αλλά αν κρίνω απ’την αμφίεση, δεν θα μας απογοητεύσουν τελικά.
    Καλή επιτυχία στους γειτόνους!

  8. Την πρώτη φορά δεν με ενθουσίασε το οπτικό. Όμως τώρα που κάθισα και είδα ξανά όλα τα βίντεο ένα προς ενα, παρατήρησα ότι αυτή η εμφάνιση μου έμεινε. Το φόρεμα είναι αρκετά δυνατό, απορώ πως όλα τα σχόλια είναι αρνητικά, κάποιος που ξέρει δεν θα υποτιμήσει ένα τέτοιο φορεμα. Το μόνο που του λείπει είναι καπνοί και τίποτε αλλο. Είναι τόσο καλή φωνητικά που αδύνατο να πιστέψω ότι δεν θα είναι τελικό. Επίσης εκτός την Αλβανία, μου έμεινε θετικά ή Ελλάδα, το Αζερμπαϊτζάν και η Ρωσία. Περιμένω να δω την Ιταλία. Η Ολλανδία είναι καλή αλλά νομίζω θα ξενερώσω υμείς όλοι εάν κερδίσει..δεν ξέρω αλλά σαν να μην το αξίζει μου βγάζει. Will see.

  9. Έρχεται κοκκινη μουτζα.. Να πως ενα τραγουδι που σημαινει πολλα για εναν λαο, όπως αντιστοιχα εγινε και με εμας περυσι, καταστρεφεται απο μια σκηνική παρουσία.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ